Google

Od krofni do žurki: Evo kako najveći brendovi koriste event marketing

Kada se danas kaže marketing, većina pomisli na e-mail marketing, marketing sadržaja ili plaćena marketinška pretraživanja. Rijetko kome bi pale na pamet krofne. Ali upravo krofne su ono što je Google koristio za promociju svoje linije proizvoda Google Home.

Google Pixel 3 modeli bi se mogli pojaviti u tri boje

Dolazeći Pixel 3 i Pixel 3 XL telefoni su se već toliko do sada pojavljivali u procurjelim informacijama i vijesti, da je ostalo malo nepoznatih detalja o njima. Sada toj listi informacija možemo dodati i varijante boja.

Gugl razvija novu aplikaciju za putovanja

Area 120 je Google-ova laboratorija za inovativne projekte i eksperimentalne proizvode. Ukoliko se prijavite u ovaj program, imaćete mogućnost da pristupate alatkama i proizvodima ove kompanije koji još nisu dostupni široj javnosti.

Google Inbox se gasi sledeće godine

​Tehnološki gigant, Google, je juče popodne zvanično objavio da će krajem marta sljedeće godine ugasiti svoju Inbox aplikaciju. Vijest se zaista neće dopasti onima koji su zavoljeli aplikaciju upravo zbog činjenice da nije Gmail.

Evropski parlament naljutio internet gigante

STRAZBUR - Tehnološke platforme i internet aktivisti podigli su danas glas protiv odluke Evropskog parlamenta o reformi regulative o zaštiti autorskih prava, što će autorima video snimaka, muzičkih numera, proizvođačima vesti i vlasnicima drugih prava omogućiti da zahtijevaju kompenzaciju za objavljivanje njihovog sadržaja onlajn.

Google potvrdio: Predstavljanje najnovijih Pixel telefona 9. oktobra

Google je sada zvanično potvrdio da će kompanijin dolazeći hardverski događaj biti održan 9. oktobra u Njujorku. Očekuje se da će kompanija predstaviti Pixel 3 i Pixel 3 XL telefone, a možda i neki Pixelbook (definitivno nećemo vidjeti Pixel watch pametni sat).

Istraživanje: Google zna gdje ste i ako isključite tu opciju

Google pamti mjesta na kojima su korisnici bili, čak i ako su oni isključili tu mogućnost, pokazuje izvještaj agencije AP.

Agencije traže dio profita od "Googla" i "Facebooka"

BRISEL - Najveće evropske novinske agencije optužile su "Google" i "Facebook" za besplatno preuzimanje njihovih vijesti i pozvale internetske gigante da podijele veći dio profita sa medijima.

Google Chrome povećava svoje tržišno učešće

Google Chrome, ne samo da nastavlja da bude najpopularniji desktop browser, već i svakog mjeseca povećava svoje tržišno učešće, otežavajući rivalima da mu se približe.

Google odgovorio Trampu

VAŠINGTON - Američka kompanija Google negirala je tvrdnje predsjednika SAD Donalda Trampa o tome kako njen internet pretraživač u pretrazi pod njegovim imenom pokazuje samo negativne vijesti o njemu, uz napomenu da Google ne podržava pretraživanje interneta u političke svrhe.

Najčitanije