Google

Pali servisi Googlea, korisnici širom svijeta prijavljuju probleme

Korisnici Googlea internet servisa iz cijelog svijeta prijavljuju probleme sa funkcionisanjem "Google analitike", dok su neki korisnici imali komplikacije prilikom "logovanja" na "Gmail".

Dragoš Strugar, mladić iz Prnjavora dobio posao u Facebooku

PRNJAVOR - Promjena sredine i države, temperature i do -30 stepeni, strani jezik i nova kultura nisu bili prepreka mladom Dragošu Strugaru da život u Prnjavoru zamijeni životom u ruskom Inopolisu i tamo stekne akademsko znanje i titulu, a takav smjeli potez će ga dovesti i do svjetski poznate kompanije "Facebook".

Gmail predstavio novu kolekciju profilnih fotografija

Googleova usluga za elektronsku poštu dobila je osvježenje u vidu kolekcije atraktivnih i šarenih profilnih fotografija.

Google se žalio na kaznu od 500 miliona evra

Kazna je izrečena zbog toga što korporacija nije vodila odgovarajuće pregovore s izdavačima o primjeni srodnih prava i naknadi za uporabu sadržaja.

Google zabranio još 25 Android aplikacija

Korisnike Androida još jednom upozoravaju na brojne zlonamjerne aplikacije koje je Google zabranio i ova najnovija serija zabranjenih aplikacija će možda ozbiljno koštati one koji su ih preuzeli.

Francuska kaznila Google sa 500 miliona evra

Francuska antimonopolska agencija kaznila je danas kompaniju "Alphabet", koja je vlasnik Googlea, sa 500 miliona evra jer nije ispoštovala naređenja u vezi sa prenošenjem informativnih sadržaja.

Tramp tužio Twitter, Facebook, Google

Bivši američki predsjednik Donald Tramp podnio je tužbe protiv Twittera, Facebook i Alphabet Googla, kao i njihovih direktora, navodeći da oni ućutkavaju konzervativne stavove.

BiH pokušava da oporezuje "Facebook" "Google", "YouTube"...

SARAJEVO, BANJALUKA - Predstavnički dom parlamenta BiH danas će razmatrati inicijativu o izmjeni Zakona o PDV-u u smjeru da se oporezuju veliki tehnološki giganti ("Facebook", "Google", "YouTube", "Amazon", "Apple"), međutim pitanje je da li BiH može riješiti taj problem s obzirom na to da je tek rijetkim zemljama to pošlo za rukom.

Nova funkcija Google Mapsa pomoći će korisnicima da se nikad ne izgube

Pored prilagođenih informacija i detaljnijih mapa, Google Mapsa takođe unapređuju Live View funkciju, koja će sada pružiti dodatne podatke i pomoći korisnicima da se nikada ne izgube kada putuju ili šetaju u neistraženom regionu.

Hrvati užarili Google da saznaju šta znači "boza"

Hrvaski građani užarili su Google da bi saznali značenje riječi "boza", nakon što je premijer Andrej Plenković za predsjednika Zorana Milanovića rekao da se razotkrio kao "najobičniji prodavac boze".

Najčitanije