Google maps

Nova funkcija Google Mapsa pomoći će korisnicima da se nikad ne izgube

Pored prilagođenih informacija i detaljnijih mapa, Google Mapsa takođe unapređuju Live View funkciju, koja će sada pružiti dodatne podatke i pomoći korisnicima da se nikada ne izgube kada putuju ili šetaju u neistraženom regionu.

Google Maps počinje da usmjerava vozila na ekološke rute

Googleova aplikacija Maps počeće, u okviru borbe protiv klimatskih promjena, da usmjerava vozače duž ruta za koje se procjenjuje da stvaraju najniže emisije ugljenika na osnovu saobraćaja, kosina i drugih faktora, saopštila je ta kompanija.

Google Maps dobija mogućnost izmjene puteva i ažuriranja fotografija

Google je odlučio da u svoj Google Maps servis doda neka poboljšanja, koja će korisnicima omogućiti da mape načine preciznijim.

Google Maps testira prikazivanje semafora u SAD

U novom testu koji je otpočeo prije par dana, Google želi da provjeri kako će raditi nova opcija koja se implementira u njihovom popularnom alatu Google Maps.

Google Maps stavlja akcenat na restorane koji isporučuju hranu

​Google je Maps aplikaciju usmjerio ka tome da u prvi plan stavlja restorane koji isporučuju hranu, budući da je to poželjna opcija u vreme pandemije i samoizolacije.

Google Maps novom ikonicom proslavio 15. rođendan

​Google Maps je napunio 15 godina, a na poklon je dobio novu ikonicu, u paketu sa nekoliko novih funkcija.

Google Maps dobija konkurenciju

Google Maps dobija konkurenciju. Da li je vrijeme da pređete na njihovog najljućeg rivala?

Kako ograničiti čuvanje vaših podataka na Google Maps?

Aplikacija Google Maps pohranjuje detaljnu istoriju vašeg kretanja. Kao i puno drugih aplikacija koje čuvaju podatke o vama, to bi trebalo pomoći aplikaciji da vam ponudi informacije relevantnije za vas lično.

Google Maps će vas obaviještavati koje su ulice dobro osvjetljene

Google Maps je, bez sumnje, jedna od najpopularnijih aplikacija na gotovo svakom uređaju. Tokom godina je prerastao iz jednostavnog alata za navigaciju u aplikaciju koja vam može preporučiti restorane, spriječiti vas da dobijete kaznu za prebrzu vožnju ili vam omogućava da naručite vožnju taksijem.

Google Maps i lokalni vodiči za upoznavanje gradova

​Najaktivniji Google Maps korisnici od sada mogu da se posmatraju kao lokalni vodiči i mentori svima koji posjećuju njihove gradove.

Najčitanije