Goražde

Pijani Goraždanin izvrnuo seat na krov

GORAŽDE - Na magistralnom putu M-20 u mjestu Džindići kod Goražda sinoć je poslije ponoći došlo do saobraćajne nezgode prilikom koje je vozač seata iz Goražda skliznuo s ceste i udario u parkirani automobil te se prevrnuo.

"Dani jabuke" u Goraždu od 10. do 12.oktobra

GORAŽDE – Šesnaesta privredno-kulturna manifestacija "Dani jabuk" bitće održana u periodu od 10. do 12. oktobra u Goraždu.

Potvrđena optužnica protiv poslanice, gađala flašom predsjednicu skupštine

GORAŽDE - Općinski sud u Goraždu potvrdio je optužnicu protiv poslanice Skupštine BPK Daliborke Milović zbog krivičnog djela Lake tjelesne povrede. Ona je tokom sjednica gađala flašom predsjedavajuću Skupštine Editu Velić.

Pokucao djevojčici na prozor, pa je udario šakom u glavu

GORAŽDE - Policajci iz Goražda prekršajno su kaznili Š. S. jer je šakom udario djevojčicu u glavu.

Konzum u jednom danu otvorio četiri nove prodavnice

SARAJEVO – Konzumova maloprodajna mreža od danas je proširena sa čak četiri nove prodavnice.

Povratničkoj porodici kod Goražda potpuno izgorjela kuća

GORAŽDE - Gradonačelnik Goražde Muhamed Ramović danas je uručio interventnu pomoć porodici Božidara Begovića u selu Kamen kod Goražda čija je kuća u potpunosti izgorjela u požaru koji je izbio dan ranije iz za sada još nepoznatih razloga.

Vlasnik bio u malinjaku dok mu je kuća gorjela

U porodičnoj kući Božidara Begovića u selu Kamen kod Goražda izbio je požar. Prema prvim informacijama, nema povrijeđenih, ali je pričinjena velika materijalna šteta.

Uređen spomen kompleks "Tito" na Mravinjcu

GORAŽDE - Članovi Udruženja antifašista i boraca NOR Goražde danas su uredili spomen kompleks "Tito" u naselju Mravinjac.

Demineri ranjeni kod Goražda

GORAŽDE - Tokom deminiranja na lokaciji Nekopi kod Goražda teže su povrijeđena dvojica deminera.

Džejlu Ramović u rodnom Goraždu dočekalo 10.000 ljudi

Ovogodišnju pobjednicu Zvezda Granda, Džejlu Ramović, u rodnom Goraždu dočekalo je ove nedjelje, 23. juna, oko 10.00 ljudi, koliko ih je zajedno sa njom proslavilo ovaj veliki trijumf.

Najčitanije