Goran Bogdan

Glumac Goran Bogdan: Između filma i pozorišta biram veznik "i"

BANJALUKA - Dvanaesto izdanje Festivala glumca "Zaplet", čiji je program ove godine umjesto u šest ili sedam dana u komadu zbog epidemiološke situacije raspoređen na dva mjeseca, u Gradskom pozorištu "Jazavac" nastavljeno je u utorak uveče razgovorom s glumcem Goranom Bogdanom.

Kriminalistička serija "Močvara" premijerno pred publikom

Projekcijom prve epizode TV serije "Močvara" autorskog tandema Milena Marković - Oleg Novković, ekipa ovog projekta je premijerno predstavila novu krimi-priču u Kombank dvorani.

Goran Bogdan u seriji "Vreme zla"

BEOGRAD - Hrvatski glumac Goran Bogdan igraće jednu od nosećih uloga u seriji "Vreme zla", čije je snimanje počelo danas u Beogradu, javljaju srpski mediji.

Glumac Goran Bogdan pozitivan na kovid-19

Hrvatski glumac Goran Bogdan (39), poznat i po ulozi u srpskoj TV seriji "Senke nad Balkanom", pozitivan je na korona virus.

Završen jedan od najslabijih berlinskih festivala

BERLIN - Ovogodišnji Berlinski filmski festival kritičari smatraju jednim od najslabijih u ovom vijeku s nizom "bljedunjavih" filmova, pa mnogi filmski sajtovi navode da je najteže bilo žiriju da iz glavnog programa probere iole vrednije ostvarenje.

Hrvatski glumac i srpska glumica ipak nisu raskinuli

Hrvatski glumac Goran Bogdan večeras se na crvenom tepihu Međunarodnog filmskog festivala u Beogradu pojavio sa svojom djevojkom, glumicom Jovanom Stoiljković.

Hrvatski glumac i srpska glumica dokaz da ljubav ne zna za godine

Da ljubav ne zna za granice, potvrđuje i primer najnovijeg para na regionalnoj javnoj sceni. Lijepa i talentovana glumica Jovana Stojiljković (27) i njen deset godina stariji kolega Goran Bogdan već nekoliko mjeseci su u vezi.

Najčitanije