Goran Janjuz

Odbijen zahtjev za izuzeće sudskog vijeća u predmetu protiv specijalaca

BANJALUKA - Trojici nekadašnjih specijalaca, te Olegu Bandi (31), suvlasniku auto-kuće "Kvatro", a koji su optuženi za pljačku 617.000 maraka, i u nastavku procesa koji se protiv njih vodi sudiće dosadašnje sudsko vijeće Okružnog suda u Banjaluci, na čelu sa Olgom Pantić.

Sud odbio 25 godina robije za specijalce

BANJALUKA - Iako su četvorica optuženih, uključujući trojicu nekadašnjih specijalaca, priznali razbojništvo tokom kojeg je u jesen prošle godine na autoputu Banjaluka - Gradiška opljačkano 616.548 maraka, te pristali da budu osuđeni na ukupno 25 godina robije, nije im ugođeno.

Sud odbio sporazum o priznanju krivice specijalaca i Bande

BANJALUKA - Sudsko vijeće Okružnog suda Banjaluka nije prihvatio sporazum o priznanju krivice, a koji su sa Republičkim javnim tužilaštvom sklopili optuženi specijalci Vladan Malić, Goran Paraš i Aleksandar Popović, kao i Oleg Banda suvlasnik auto - kuće „Kvatro“. Oni su optuženi za pljačku 617. 000 KM počinjenu u septembru prošle godine.

Tiperu i saučesnicima četiri godine zatvora za pljačku na auto-putu Banjaluka - Gradiška

BANJALUKA - Bivši radnik agencije "Sektor sekjuriti" Danijel Kuzmić (30) iz Kotor Varoša osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na tri godine, a suspendovani specijalci MUP-a RS Goran Janjuz (25) iz Kozarske Dubice i Željko Inđić (27) iz Bratunca na po šest mjeseci zatvora zbog učešća u pljački 617.000 KM Unikredit banke na auto-putu Banjaluka - Gradiška.

Specijalci ostavili zolju na mjestu pljačke

BANJALUKA - Specijalci MUP-a Republike Srpske i njihovi saradnici koji su optuženi da su na autoputu Banjaluka - Gradiška oteli oko 617.000 KM iz vozila agencije "Sektor sekjuriti", na mjestu pljačke ostavili su brojne tragove, među kojima i ručni raketni bacač "zolju".

Specijalac Vladan Malić osmislio plan "pljačke vijeka"

BANJALUKA - Kompletan plan pljačke 617.00 KM iz blindiranog vozila "Sektor sekjuritija", koja se prije godinu dana dogodila na autoputu Banjaluka Gradiška, osmislio je Vladan Malić, suspendovani pripadnik Specijalne jedinice policije MUPa RS.

Počelo suđenje specijalcima za filmsku pljačku na autoputu

BANJALUKA - Čitanjem optužnice u banjalučkom Okružnom sudu počelo je suđenje pripadnicima Specijalne jedinice MUP RS optuženim za oružanu pljačku 617.000 KM, koja se desila 22. septembra prošle godine.

Specijalci negirali krivicu za pljačku 617.000 KM (FOTO)

BANJALUKA – Vladan Malić, Goran Paraš i Aleksandar Popović, pripadnici Specijalne policije MUP-a RS te Banjalučanin Oleg Banda negirali su danas u Okružnom sudu u Banjaluci krivicu za razbojništvo na autoputu Banjaluka - Gradiška.

Okružni sud u Banjaluci: Potvrđena optužnica protiv specijalaca

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu koju je podiglo Specijalno tužilaštvo RS zbog pljačke na autoputu Banjaluka - Gradiška, kada je ukradeno 617.000 maraka UniCredit banke.

Protiv specijalaca svjedoče kolege

BANJALUKA - Nepuna tri mjeseca nakon hapšenja pripadnika Specijalne policije MUP-a RS zbog filmske pljačke na autoputu Banjaluka - Gradiška, kada je ukradeno 616.000 KM, Specijalno tužilaštvo RS podiglo je optužnicu protiv četvorice vinovnika iz ovog slučaja.

Najčitanije