Goran Jeličić

Vještačenje usporilo optužnicu za ubistvo Irene Predojević

KOZARSKA DUBICA, PRIJEDOR - Goran Jeličić, suspendovani policajac osumnjičen za teško ubistvo Irene Predojević (29), koje se desilo u Kozarskoj Dubici prije 14 godina, danas je pušten na slobodu jer Okružno javno tužilaštvo (OJT) u Prijedoru do danas nije uspjelo okončati istragu protiv njega i više nema zakonsku mogućnost da traži produženje pritvora.

Policajac osumnjičen za ubistvo Irene Predojević na slobodi

KOZARSKA DUBICA - Goran Jeličić, suspendovani policajac osumnjičen za teško ubistvo Irene Predojević (29), koje se desilo u Kozarskoj Dubici prije 14 godina, oko 14 časova je pušten na slobodu, jer Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru do danas nije uspjelo okončati istragu protiv njega i više nema zakonsku mogućnost da traži produženje pritvora.

Nema optužnice za ubistvo Predojevićeve, policajac vjerovatno izlazi na slobodu

KOZARSKA DUBICA - Goran Jeličić, suspendovani policajac koji je osumnjičen za teško ubistvo Irene Predojević (29) u Kozarskoj Dubici prije 14 godina, najvjerovatnije će biti pušten na slobodu.

Policajac osumnjičen za ubistvo Irene Predojević ostaje iza rešetaka

PRIJEDOR – Okružni sud u Prijedoru, odredio je jednomjesečni pritvor Goranu Jeličiću (50) policajcu iz Kozarske Dubice na prijedlog Okružnog tužilaštva, saznaju "Nezavisne".

Policajcu osumnjičenom za ubistvo Irene Predojević predložen pritvor

PRIJEDOR- Okružno javno tužilaštvo Prijedor predložilo je Okružnom sudu u Prijedoru određivanje jednomjesečnog pritvora Goranu Jeličiću, policajcu iz Kozarske Dubice, za krivična djela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija, potvrdio je za "Nezavisne" Mladen Mitrović, glavni okružni tužilac.

Osumnjičenom za ubistvo Irene Predojević biće predložen pritvor

BANJALUKA - Muškarac, čiji su inicijali G.J. iz Kozarske Dubice koji je uhapšen zbog sumnje da je 2005. godine ubio sugrađanku Irenu Predojević, predat je danas Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor koje će mu predložiti mjeru pritvora, potvrdio je glavni okružni tužilac Mladen Mitrović.

Goran Jeličić sproveden u Tužilaštvo u Prijedoru

PRIJEDOR - Goran Jeličić, policajac iz Kozarske Dubice koji se sumnjiči za ubistvo sugrađanke Irene Predojević sproveden je u prijedorsko tužilaštvo.

U kući uhapšenog policajca pronađena municija i eksploziv

BANJALUKA - Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske pronašli su danas veću količinu municije i eksplozivnih materija prilikom pretresa kuće lica čiji su inicijali G.J. iz Kozarske Dubice, koje je uhapšeno zbog osnova sumnje da je 2005. godine ubio sugrađanku Irenu Predojević, potvrđeno je Srni u MUP-u.

Najčitanije