Goran Lojo

BiH srušila i Tursku, osiguran Top 12, a blizu je i četvrtfinale

Ženska košarkaška reprezentacija BiH ostvarila je drugu pobjedu na Evropskom prvenstvu.

Čudo u Strazburu: "Zmajice" na startu EP šokirale moćnu Belgiju

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine napravila je senzaciju na startu Evropskog prvenstva koje danas počelo u Strazburu i Valensiji

Predstavljamo Gorana Loju: Srušio veliku Rusiju

Goran Lojo rođen je 2. avgusta 1976. godine u Sarajevu. Nakon sjajnih rezultata u omladinskim selekcijama BiH, na klupi "zmajica" nalazi se od 2017. godine.

Goran Lojo, selektor bh. košarkašica: Iz "balona" do Evrobasketa

Na početku kvalifikacija napravili smo veliki korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo i sada držimo sve u svojim rukama, rekao je ovo za "Nezavisne" selektor ženske seniorske reprezentacije BiH Goran Lojo.

Košarkašice nastavljaju kvalifikacije: Ni poraz ne zatvara vrata EP

Ženska košarkaška reprezentacija BiH večeras gostuje u Ružomberoku, gdje će odmjeriti snage sa selekcijom Slovačke u okviru 4. kola kvalifikacija za Eurobasket 2019. godine. Radi se o susretu od izuzetne važnosti, s obzirom na to da će pobjednik doći na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo.

Lojo objavio spisak

Goran Lojo selektor ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine objavio spisak igračica za predstojeću utakmicu protiv Islanda.

Lojo: Ako ne podlegnemo pritisku možemo pobijediti Crnu Goru

Ženska seniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine za dva dana će igrati drugi meč kvalifikacija za evropsko prvenstvo 2019. godine protiv selekcije Crne Gore.

"Zmajice" idu po pobjedu

Ženska seniorska reprezentacija BiH u subotu utakmicom protiv Slovačke otvara kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. U bh. taboru su istakli da pobjedom žele ući u novi kvalifikacioni ciklus, te tako steći realne šanse za plasman na završnicu Eurobasketa, gdje je BiH posljednji put bila sada već davne 1999. godine.

Lojo objavio širi spisak za kvalifikacije

Selektor ženske košarkaške seniorske reprezentacije BiH Goran Lojo objavio je širi spisak igračica od 20 igračica za kvalifikacione mečeve za Evropsko prvenstvo 2019. godine.

Goran Lojo selektor bh. seniorki

Dosadašnji kormilar ženske juniorske reprezentacije, Goran Lojo imenovan je za novog selektor ženske seniorske košarkaške reprezentacije BiH. Ovu vijest potvrdio je Upravni odbor košarkaškog saveza BiH koji je usvojio prijedlog Stručne komisije KS BiH. Jedan od Lojinih pomoćnika biće Slaviša Ožegović.

Najčitanije