Goran Paraš

Nova presuda bivšim specijalcima i Bandi u ponedjeljak, Kuzmiću 3.000 KM kazne

BANJALUKA - Tužilaštvo smatra da je dokazalo krivicu trojice nekadašnjih specijalaca i jednog civila za pljačku 617.000 KM na autoputu Banjaluka - Gradiška, dok odbrana optužene četvorke traži da oni budu oslobođeni krivice.

Banda i dvojica bivših specijalaca ponovo pregovaraju o priznanju krivice

BANJALUKA - Oleg Banda i bivši specijalci Vladan Malić i Goran Paraš pregovoraju sa Republičkim javnim tužilaštvom da priznaju krivicu za pljačku 617.000 KM na auto-putu Banjaluka - Gradiška.

Vrhovni sud RS ukinuo presude specijalcima i Bandi

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske ukinuo je presudu Okružnog suda Banjaluka koji je bivše specijalce Vladana Malića, Gorana Paraša i Aleksandra Popovića, te suvlasnika autokuće "Quatro" Olega Bandu osudio na ukupno 42 godine robije.

Specijalcima i Bandi 42 godine robije

BANJALUKA - Za pljačku 617.000 KM na autoputu Banjaluka - Gradiška bivši specijalci Vladan Malić, Goran Paraš i Aleksandar Popović osuđeni su na po 11 godina zatvora, a suvlasnik autokuće “Quattro” Oleg Banda osuđen je na devet godina.

Odbijen zahtjev za izuzeće sudskog vijeća u predmetu protiv specijalaca

BANJALUKA - Trojici nekadašnjih specijalaca, te Olegu Bandi (31), suvlasniku auto-kuće "Kvatro", a koji su optuženi za pljačku 617.000 maraka, i u nastavku procesa koji se protiv njih vodi sudiće dosadašnje sudsko vijeće Okružnog suda u Banjaluci, na čelu sa Olgom Pantić.

Sud odbio 25 godina robije za specijalce

BANJALUKA - Iako su četvorica optuženih, uključujući trojicu nekadašnjih specijalaca, priznali razbojništvo tokom kojeg je u jesen prošle godine na autoputu Banjaluka - Gradiška opljačkano 616.548 maraka, te pristali da budu osuđeni na ukupno 25 godina robije, nije im ugođeno.

Sud odbio sporazum o priznanju krivice specijalaca i Bande

BANJALUKA - Sudsko vijeće Okružnog suda Banjaluka nije prihvatio sporazum o priznanju krivice, a koji su sa Republičkim javnim tužilaštvom sklopili optuženi specijalci Vladan Malić, Goran Paraš i Aleksandar Popović, kao i Oleg Banda suvlasnik auto - kuće „Kvatro“. Oni su optuženi za pljačku 617. 000 KM počinjenu u septembru prošle godine.

Tiperu i saučesnicima četiri godine zatvora za pljačku na auto-putu Banjaluka - Gradiška

BANJALUKA - Bivši radnik agencije "Sektor sekjuriti" Danijel Kuzmić (30) iz Kotor Varoša osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na tri godine, a suspendovani specijalci MUP-a RS Goran Janjuz (25) iz Kozarske Dubice i Željko Inđić (27) iz Bratunca na po šest mjeseci zatvora zbog učešća u pljački 617.000 KM Unikredit banke na auto-putu Banjaluka - Gradiška.

Specijalci ostavili zolju na mjestu pljačke

BANJALUKA - Specijalci MUP-a Republike Srpske i njihovi saradnici koji su optuženi da su na autoputu Banjaluka - Gradiška oteli oko 617.000 KM iz vozila agencije "Sektor sekjuriti", na mjestu pljačke ostavili su brojne tragove, među kojima i ručni raketni bacač "zolju".

Specijalac Vladan Malić osmislio plan "pljačke vijeka"

BANJALUKA - Kompletan plan pljačke 617.00 KM iz blindiranog vozila "Sektor sekjuritija", koja se prije godinu dana dogodila na autoputu Banjaluka Gradiška, osmislio je Vladan Malić, suspendovani pripadnik Specijalne jedinice policije MUPa RS.

Najčitanije