Goran Popović

Mostarac primljen na Akademiju koja je iznjedrila Daglasa i Redforda

Mladog Mostarca Gorana Popovića nedavno je obradovala vijest da je primljen na prestižnu Akademiju dramskih umjetnosti u Njujorku na kojoj su nekada studirali Kirk Daglas i Robert Redford.

Nova presuda bivšim specijalcima i Bandi u ponedjeljak, Kuzmiću 3.000 KM kazne

BANJALUKA - Tužilaštvo smatra da je dokazalo krivicu trojice nekadašnjih specijalaca i jednog civila za pljačku 617.000 KM na autoputu Banjaluka - Gradiška, dok odbrana optužene četvorke traži da oni budu oslobođeni krivice.

Vrhovni sud RS ukinuo presude specijalcima i Bandi

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske ukinuo je presudu Okružnog suda Banjaluka koji je bivše specijalce Vladana Malića, Gorana Paraša i Aleksandra Popovića, te suvlasnika autokuće "Quatro" Olega Bandu osudio na ukupno 42 godine robije.

Teža situacija samo u Africi: U RS godišnje umre 60 žena od raka grlića materice

BANJALUKA - Najvažnije je rano otkriti rak grlića materice, upozorili su doktori Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC RS) povodom obilježavanja Sedmice borbe protiv raka grlića materice, koja se krajem januara obilježava u zemljama Evrope. Poražavajući podatak je da u Republici Srpskoj oko 60 žena godišnje umre od raka grlića materica, a oboli njih oko 200.

Studentima prijetili da će "plivati Vrbasom"!

BANJALUKA - Studentima Goranu Popoviću i Radomiru Tešiću, predstavnicima Saveza studenata Tehnološkog fakulteta u Banjaluci, prijećeno je smrću, kaže Ratko Savić, predsjednik Unije studenata RS.

Specijalcima i Bandi 42 godine robije

BANJALUKA - Za pljačku 617.000 KM na autoputu Banjaluka - Gradiška bivši specijalci Vladan Malić, Goran Paraš i Aleksandar Popović osuđeni su na po 11 godina zatvora, a suvlasnik autokuće “Quattro” Oleg Banda osuđen je na devet godina.

Odbijen zahtjev za izuzeće sudskog vijeća u predmetu protiv specijalaca

BANJALUKA - Trojici nekadašnjih specijalaca, te Olegu Bandi (31), suvlasniku auto-kuće "Kvatro", a koji su optuženi za pljačku 617.000 maraka, i u nastavku procesa koji se protiv njih vodi sudiće dosadašnje sudsko vijeće Okružnog suda u Banjaluci, na čelu sa Olgom Pantić.

Sud odbio 25 godina robije za specijalce

BANJALUKA - Iako su četvorica optuženih, uključujući trojicu nekadašnjih specijalaca, priznali razbojništvo tokom kojeg je u jesen prošle godine na autoputu Banjaluka - Gradiška opljačkano 616.548 maraka, te pristali da budu osuđeni na ukupno 25 godina robije, nije im ugođeno.

Sud odbio sporazum o priznanju krivice specijalaca i Bande

BANJALUKA - Sudsko vijeće Okružnog suda Banjaluka nije prihvatio sporazum o priznanju krivice, a koji su sa Republičkim javnim tužilaštvom sklopili optuženi specijalci Vladan Malić, Goran Paraš i Aleksandar Popović, kao i Oleg Banda suvlasnik auto - kuće „Kvatro“. Oni su optuženi za pljačku 617. 000 KM počinjenu u septembru prošle godine.

Tiperu i saučesnicima četiri godine zatvora za pljačku na auto-putu Banjaluka - Gradiška

BANJALUKA - Bivši radnik agencije "Sektor sekjuriti" Danijel Kuzmić (30) iz Kotor Varoša osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na tri godine, a suspendovani specijalci MUP-a RS Goran Janjuz (25) iz Kozarske Dubice i Željko Inđić (27) iz Bratunca na po šest mjeseci zatvora zbog učešća u pljački 617.000 KM Unikredit banke na auto-putu Banjaluka - Gradiška.

Najčitanije