Goran Selak

SPS-PS: Selak i Vulin potpisali sporazum o saradnji

BANJALUKA - Socijalistička partija Srpske i Pokret Socijalista iz Srbije potpisali su danas u Banjaluci sporazum o saradnji. Sporazum su potpisali predsjednik SPS Goran Selak i predsjednik Pokreta Socijalista Aleksandar Vulin, a nakon potpisivanja lideri SPS i PS su poručili da im je zajednički cilj jačanje i proširenje saradnje između Srbije i Republike Srpske.

Selak: Novi zakon za borce i status stvaraoca Srpske

BANJALUKA - Spremni smo da saslušamo i podržimo sva dobra rješenja po pitanju prava boraca, ali nastavićemo da insistiramo na novom Zakonu o pravima boraca, poručio je predsjednik SPS Goran Selak na današnjoj posebnoj sjednici NSRS o pravima boraca.

Selak: Kozarske poklade - praznik Banjaluke i Prijedora

BANJALUKA - Tradicionalna narodna manifestacija Kozarske poklade na najbolji način spaja dva krajiška grada Banjaluku i Prijedor, čuvajući tradiciju ovih krajeva i okupljajući narod oko zajedničkih običaja, poručio je predsjednik SPS Goran Selak povodom održavanje ove tradicionalne manifestacije u Verićima i Piskavici.

SPS Laktaši: Očekuju još bolje rezultate

​U Laktašima je održan sastanak Opštinskog odbora SPS Laktaši, gdje je prisustvovao i predsjednik SPS Goran Selak.

SPS traži hitne sjednice NSRS i Vlade RS

Socijalistička partija Srpske (SPS) traži sazivanje hitne sjednice Narodne Skupštine i Vlade Republike Srpske kako bi se razmotrile i usvojile mjere povodom globalne ekononmske krize izazvane pandemijom, koju ce dešavanja u Ukrajini dodatno produbiti i čiji efekti će nesumnjivo pogoditi i privredu Republike Srpske. Nastupio je momenat da se politička opredijeljenost i politički sukobi ostave po strani a da Vlada i Skupština donesu konkretne i adekvatne mjere za zaštitu građana i privrede Republike Srpske, saopšteno je iz SPS.

Selak: Zakon o VSTS RS još jedan jeftini spin

BANJALUKA - Goran Selak, predsjednik SPS-a i poslanik ove stranke u NSRS rekao je da je najavljeni zakon o Visokom sudskom i tužilačkom savjetu Republike Srpske samo još jedan u nizu jeftinih spinova.

Selak: Podrška za šampiona

BANJALUKA - Predsjednik SPS i poslanik u NSRS Goran Selak posjetio je višestrukog prvaka Republike Srpske i BiH u stonom tenisu, Daria Pejića, kojem je tom prilikom uručio - profesionalne rekete za stoni tenis.

Beograd: Dogovorena saradnja PS i SPS

BEOGRAD - U Beogradu je održan sastanak delegacija Pokreta Socijalista i Socijalističke partije Srpske, gdje je dogovorena buduća saradnja ova dva politička subjekta. Lideri PS i SPS, Aleksandar Vulin i Goran Selak istakli su da je potrebna što bliža saradnja Srpske i Srbije na svim poljima, a pogotovo među političkim subjektima koji imaju kapacitet da pokrenu zajedničke inicijative i projekte.

Selak: Hitno izmjestiti skladište u Krčmaricama

BANJALUKA - Zamjenik predsjednika Odbora za bezbjednost i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Goran Selak traži od ministra odbrane BiH Sifeta Podžića i zamjenika ministra Mirka Okolića da pod hitno preduzmu mjere da se isprazni vojno skladište municije u banjalučkom naselju Krčmarice i da se na taj način spriječi eventualni bezbjednosni i ekonomski problem za grad Banjaluku.

Selak nakon izjave u Tužilaštvu: Osumnjičeni čelnici Srpske

SARAJEVO - Predsjednik SPS-a Goran Selak dao je jutros izjavu u Tužilaštvu BiH u sklopu istrage protiv više osoba, a zbog sumnje u napad na ustavni poredak, gdje mu je, kako kaže, saopšteno da su u tom predmetu, između ostalih, osumnjičeni i rukovodioci Srpske - predsjednica Željka Cvijanović i premijer Radovan Višković.

Nešić, Borenović i Selak dobili poziv na saslušanje u Tužilaštvu BiH

BANJALUKA - Lideri DNS-a, PDP-a i SPS-a Nenad Nešić, Branislav Borenović i Goran Selak dobili su poziv Tužilaštva BiH kako bi u svojstvu svjedoka bili saslušani u sklopu istrage protiv više osoba, a zbog sumnje u napad na ustavni poredak.

Selak: Radnicima ne trebaju "kozmetičke", nego sistemske mjere

BANJALUKA - SPS će podržati najavljena povećanja plata u javnom sektoru, ali isto tako smatramo da to ne predstavlja nikakvo rješenje i da se radi o kozmetičkim i marketinškim potezima koji ne rješavaju probleme radnika, poručio je lider SPS Goran Selak.

Selak: Sve jača podrška inicijativi SPS "5.000 KM za svaku bebu"

BANJALUKA - Predsjednik SPS i narodni poslanik Goran Selak poručio je da inicijativa SPS da svako novorođenče u Srpskoj dobije 5.000 KM dobija sve jaču podršku, kako među građanima, tako i među političkim subjektima.

Održana sjednica Gradskog odbora SPS-a Banjaluka

BANJALUKA - Sjednica Gradskog odbora SPS BanjaLuka održana je večeras u konferencijskoj sali Hotela "Jelena", gdje je usvojen Operativni plan, a izabrani su i potpredsjednici, sekretar i članovi Izvršnog odbora, čime je završen proces konstituisanja Gradskog odbora.

Selak: Republici Srpskoj potrebne promjene postojećeg stanja

Rukovodstvo SPS na čelu sa predsjednikom Goranom Selakom održalo je danas sastanak s predsjednicima i rukovodstvima gradskih i opštinskih odbora istočne i stare Hercegovine.

Najčitanije