Goran Selak

Novi sukob Selaka i Đokića

BANJALUKA - Gradski odbor SPS-a Banjaluka najoštrije je osudio izjavu predsjednika SP-a i ministra u Vladi RS Petra Đokića, koji je na svom stranačkom skupu u Banjaluci uporedio SPS sa "virusom korona " te poručio "da će SPS nestati kad i korona", što je objavio na zvaničnom partijskom sajtu.

Održana konferencija GO SPS Banjaluka: Kondić izabran za predsjednika

BANJALUKA - Na Izbornoj konferenciji gradske organizacije Socijalističke partije Srpske Banjaluka na kojoj je prisustvovalo 284 delegata, kao i 164 kandidata za člana Gradskog odbora, za predsjednika Gradskog odbora izabran je dosadašnji povjerenik SPS za Banjaluku Saša Kondić, a izabrani su i svi organi banjalučkog Gradskog odbora.

Sastali se Selak i Miličević

Predsjednik SPS Goran Selak, potpredsjednik Maksim Skoko i predsjednik OO SPS Teslić Dragutin Škrebić sastali su se danas s načelnikom opštine Teslić Milanom Milićevićem i predsjednikom Skupštine opštine Teslić Savom Kasapovićem.

SPS: Na godišnjicu partije usvojena platforma "Budućnost Srpske"

BANJALUKA - Socijalistička partija Srpske predstavila je povodom godišnjice od osnivanja programsku platformu "Budućnost Srpske" te usvojila operativni plan aktivnosti za naredni period, saopšteno je nakon sjednice Predsjedništva ove partije, koja je održana u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.

SPS će podržati Grujičića na ponovljenim izborima u Srebrenici

SREBRENICA - SPS će na ponovljenim izborima u Srebrenici podržati zajedničkog kandidata stranaka iz Republike Srpske Mladena Grujičića za načelnika opštine, a očekuje se i dobar rezultat liste SPS za skupštinu opštine, zaključeno je na sjednici Predsjedništva koja je danas održana u Srebrenici.

Sastanak SPS-a: Za saradnju sa svima koji su iznad političkih podjela

JAHORINA - Na Jahorini je danas održan sastanak odbornika i povjerenika Socijalističke partije Srpske, kojom prilikom je predsjednik te partije Goran Selak učesnicima čestitao na izbornim rezultatima i naglasio da SPS, kao najmlađa partija u Srpskoj, ima kapacitet da nastavi sa provođenjem politika koje imaju za cilj bolju budućnost svih građana, te da je SPS opredijeljena za saradnju sa pojedincima i subjektima koji su iznad trenutnih političkih podjela.

SPS ni u koaliciji ni u opoziciji

BANJALUKA - Zanimljivo će biti vidjeti kako će poslanici Socijalističke partije Srpske (SPS) glasati na narednim sjednicama Narodne skupštine Republike Srpske (NS RS) s obzirom na to da je SNSD raskinuo koalicionu saradnju, dok na opoziciono djelovanje, kako tvrde iz SPS-a, i ne pomišljaju.

Kovačević: Izvršni komitet je već donio stav o SPS-u

BANJALUKA - Kada je riječ o Socijalističkoj partiji Srpske (SPS), Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) je već donio svoj stav na sjednici Izvršnog komiteta, izjavio je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Goran Selak: Bićemo ključni za formiranje vlasti u mnogim gradovima

Najmlađa smo partija u Srpskoj, ali imamo veliko povjerenje građana i s pravom očekujemo da ćemo biti najveće iznenađenje ovih izbora, kaže u intervjuu za Srpskainfo lider SPS Goran Selak.

Goran Selak, predsjednik SPS-a: Predan rad garantuje podršku građana

Socijalistička partija Srpske je nova snaga na političkoj sceni Republike Srpske, partija koju čine većinom mladi ljudi i politička opcija koja je nastala zato što nismo htjeli da drugi donose odluke u naše ime, kaže predsjednik SPS-a Goran Selak.

Najčitanije