Gorivo

Oboren istorijski rekord: Benzin u Hrvatskoj nikad skuplji

ZAGREB - U ponoć je ponovo poskupjelo gorivo u Hrvatskoj, i to dosta. Najviše je poskupio benzin čija je cijena sada najviša ikad u Hrvatskoj.

U Crnoj Gori od ponoći poskupljuje gorivo

​PODGORICA - Sve vrste goriva poskupjeće od ponoći za tri do šest centi po litru, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija u Podgorici.

Vanredno stanje u Kazahstanu, gore administrativne zgrade

NURSULTAN - Na meti demonstranata u najvećem gradu Kazahstana Alma Ati našle su se administrativne zgrade, pa je nakon što je zapaljeno sjedište gradonačelnika, nekoliko hiljada ljudi pokušalo da upadne u rezidenciju predsjednika Kasima-Džomarta Tokajeva.

Poskupljenje svih vrsta goriva u Crnoj Gori

​PODGORICA - Sve vrste goriva u Crnoj Gori poskupjele su od danas jedan do dva centa, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

Pala vlada Kazahstana nakon protesta zbog cijene goriva

ALMATI - Kazahstanski predsjednik Kasim Džomrat Tokajev prihvatio je danas ostavku Vlade, saopšteno je iz njegove kancelarije, nakon što su zbog poskupljenja goriva održani protesti u kojima je povrijeđeno blizu 100 policajaca.

Glamočak prijavljen Tužilaštvu: Gorivo sipano u vozila koja nisu lovačka

KOTOR VAROŠ - Policija sumnjiči Nedeljka Glamočaka da je, u svojstvu predsjednika Lovačkog udruženja (LU) "Uzlomac" Kotor Varoš, omogućio da se gorivo sipa u vozila koja nisu registrovana na to LU, saznaju "Nezavisne novine" nezvanično.

Hrvatska ukida ograničenje cijena goriva

ZAGREB - Hrvatska vlada ukinula je danas uredbu o ograničenoj cijeni goriva, a premijer Andrej Plenković je rekao da je zahvljujući pravovremenoj akciji zaustavljen udar cijena goriva na građane i preduzetnike.

Koliko dugo benzin i dizel smiju stajati u rezervoaru

S neispravnim gorivom motor može imati probleme s paljenjem, grubim radom u praznom hodu, odnosno gubitkom snage pri ubrzavanjima.

Cijene goriva u Republici Srpskoj u blagom padu

BANJALUKA, PRIJEDOR - Cijene goriva na pumpama u Srpskoj već su u blagom padu, ali i u narednom periodu očekuje se dodatno niža vrijednost ovog energenta.

Cijena goriva u Srpskoj konačno će padati

BANJALUKA, PRIJEDOR - Iako se cijena goriva na pumpama u Srpskoj u proteklih sedam dana nisu mijenjale, stručnjaci iz ove oblasti ističu da se takav trend očekuje i u narednim danima, ali i da će doći do pada cijena, što je sigurno dobra vijest za privredu, ali i za potrošače.

Najčitanije