Gorivo

Brexit i nafta srušili dionice na svjetskim berzama

NJUJORK - Na svjetskim berzama prošle nedjelje cijene dionica oštro su pale, što je posljedica usporavanja rasta najvećih svjetskih privreda, oštrog pada cijena nafte i neizvjesnosti u vezi Brexita.

Blokade širom Francuske zbog rasta poreza na gorivo

Vozači u Francuskoj za danas pripremaju blokade puteva širom zemlje u znak protesta zbog rasta poreza na gorivo, što je novi izazov predsjedniku Emanuelu Makronu.

Gorivo jeftinije do sedam feninga

BANJALUKA - I do sedam feninga pojeftinilo je gorivo na nekim benzinskim pumpama u Banjaluci, čime je krak talasa rezanja cijena benzina i dizela, nakon Semberije, zahvatio i najveći grad Republike Srpske.

Konačno padaju cijene goriva i u RS

BANJALUKA - I vozačima u Republici Srpskoj najvjerovatnije stiže finansijsko rasterećenje, jer se očekuje da će gorivo i na benzinskim pumpama u RS u narednim danima pojeftiniti, potvrđeno je "Nezavisnim".

Rusija postavila rekord u proizvodnji nafte

MOSKVA - Rusija je postavila rekord u proizvodnji nafte, navodi se u novembarskom izvještaju OPEK-a.

Privredna komora RS: Niže cijene goriva ukoliko rafinerije snize cijene

BANJALUKA - Distributeri nafte i naftnih derivata u Republici Srpskoj sniziće cijene goriva na benzinskim pumpama ukoliko rafinerije u okruženju snize cijene goriva, što se može očekivati, poručeno je iz Grupacije za promet naftom i naftnim derivatima koja djeluje u okviru Privredne komore Republike Srpske.

Od danas jeftinije sve vrste goriva

PODGORICA - Cijene goriva u Crnoj Gori od danas su niže za tri do četiri centa, saopšteno je iz crnogorskog Ministarstva ekonomije.

Članice OPEKA smanjuju proizvodnju nafte

ABU DABI - Predstavnici zemalja članica OPEKA saopštili su da će naredne godine ponuda biti veća od potražnje i zatražili uspostavljanje nove strategije na osnovu nivoa proizvodnje.

Gorivo u FBiH od danas jeftinije za pet feninga

SARAJEVO - Gorivo će na velikom broju benzinskih pumpi u FBiH od danas biti jeftinije za pet feninga.

Direktor srbačkog Vodovoda u svoje vozilo natočio 13.400 KM iz kase preduzeća

SRBAC - Bivši direktor srbačkog “Vodovoda” Mladen Dragosav (36) osumnjičen je da je zloupotrebama oštetio ovo javno preduzeće za 13.400 KM.

Najčitanije