Gorivo

Cijene naftnih derivata snižene: Rezervoar goriva jeftiniji za 10 KM

BANJALUKA - Gorivo u Republici Srpskoj pojeftinilo je četvrti put u posljednje vrijeme i sada je rezervoar ovog eneregenta jeftiniji za 10 KM u odnosu na početak marta.

U Bijeljini od ponedeljka izdavanje zahtjeva za regresirano gorivo

BIJELJINA - Da bi se izbjegla veća okupljanja građana, zbog trenutne situacije sa virusom korona, Štab za vanredne situacije Grada Bijeljina donio je odluku da se zahtjevi mogu preuzimati u svih 15 mjesnih kancelarija i u Odjeljenju za poljoprivredu, tako da poljoprivredni proizvođači zahtjev mogu preuzeti u najbližoj kancelariji mjestu stanovanja.

Počinje podjela regresiranog goriva

​Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske počinje sa podjelom regresiranog dizel-goriva za 9.418 poljoprivrednih gazdinstava (korisnika podsticaja).

Gorivo ponovo pojeftinilo, ne prijeti nestašica

BANJALUKA, SARAJEVO - Gorivo u Republici Srpskoj pojeftinilo je po treći put u zadnje tri sedmice, a kako uvjeravaju distributeri naftnih derivata, poremaćaja, odnosno nestašice ovog energenta u narednom periodu ne bi trebalo biti.

Na pumpama u BiH gorivo jeftinije za šest feninga

​BANJALUKA - Na pumpama u BiH posljednjih nekoliko dana došlo je do pojeftinjenja goriva tako da su cijene niže od pet do šest feninga po litru.

Gorivo bi trebalo da pojeftini i za pola marke

BANJALUKA - Gorivo u BiH trebalo bi da pojeftini i do pola marke po litru ukoliko cijena nafte na svjetskom tržištu ostane na današnjem nivou, ističu stručnjaci.

Pad cijena u RS: Gorivo jeftinije i do 0,15 KM po litru

BANJALUKA - Zbog pada cijene sirove nafte na svjetskom tržištu i niže cijene u rafinerijama u okruženju od kojih distributeri u RS nabavljaju gorivo došlo je do pojeftinjenja goriva i na većini pumpi u RS, te je tako cijena goriva po litru pala za oko 0,05 KM u Banjaluci i Prijedoru, dok je u Bijeljini cijena niža čak i za oko 0,15 KM.

Gorivo može pojeftiniti do 10 feninga

BANJALUKA, SARAJEVO - Cijena nafte na svjetskom tržištu u proteklih par sedmica pala je za petnaestak procenata, što je bh. distributerima dalo prostor da naftne derivate pojeftine za pet do deset feninga.

Može li doći do većih kvarova ako ostanete bez goriva

Proizvođači automobila tvrde da su njihovi novi modeli tako konstruirani da neće biti problema ostanete li bez goriva.

Najčitanije