Gorivo

Vanredno slijetanje u Beogradu: Avionu curilo gorivo

Avion Njemačke turističke organizacije TUI sa 80 putnika vanredno je sletio na beogradski aerodrom.

Litar goriva sve bliže cifri od dvije marke

BANJALUKA - Svi distributeri naftnih derivata na benzinskim pumpama povisili su maloprodajne cijene u prosjeku za pet feninga u zadnjih nekoliko dana, kazao je za "Nezavisne" Dragan Trišić, predsjednik Grupacije za promet naftom i naftnim derivatima Privredne komore RS.

Cijene goriva u RS idu gore

BANJALUKA - Cijene goriva na pumpama u RS će u narednom periodu porasti za pet feninga, potvrdio je danas za "Nezavisne" Dragan Trišić, predsjednik Grupacije za promet naftom i naftnim derivatima Privredne komore Republike Srpske.

Poskupjelo gorivo u FBiH

Na benzinskim pumpama širom Federacije BiH došlo je do poskupljenja goriva. Trenutna prosječna cijena litra benzina iznosi 1,96 KM, a dizela 1,94 KM.

Dopuna goriva noću pri brzini 600 km/h, kako to rade Tu-160 i Il-78

Posade aviona velikog dometa Tu-160 i Il-78 izvele su složeni element letačke obuke - dosipanje goriva u vazduhu u noćnim uslovima, prenosi televizija "Zvezda".

Velika Britanija ukida dizel

Velike promjene spremaju se na "Ostrvu". Još od famoznog "dieselgate" skandala dizel automobili nisu na dobrom glasu i polako postaju stvar prošlosti dok se automobilsko tržište okreće elektrifikovanim automobilima.

Koliko dugo možete da vozite automobil na "rezervi"?

Do tačne količine doći ćete na lak način.

Haos - na pumpi pomiješali vrste goriva

Bizarna situacija nam dolazi iz Kanade.

Trojica Sarajlija osumnjičena za krađu goriva iz radne mašine

TUZLA - Trojica Sarajlija osumnjičena su za krađu goriva iz radne mašine u mjestu Brana, kod Kladnja, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Uhapšen dok je pokušao da ukrade gorivo

DOBOJ - Policija iz Teslića uhapsila je D.D. iz ove opštine, koji je zatečen u pokušaju da otuđi pogonsko gorivo iz teretnih vozila parkiranih u jednom privrednom društvu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Najčitanije