Gorivo

Do cijena goriva putem mobilne aplikacije

​SARAJEVO, BANJALUKA - Nakon što izaberete grad, otvara vam se mapa sa benzinskim pumpama, a kada kliknete na neku od njih, dobijate aktuelne cijene goriva.

Cijene nafte u padu

NJUJORK - Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u padu nakon stupanja na snagu novih carina koje su međusobno uveli SAD i Kina što izaziva zabrinutost u nove posljedice po globalni rast i potražnju za ovim energentom.

Nasuo gorivo i pobjegao sa pumpe

DERVENTA - Policija u Derventi traga za vozačem koji je na jednoj benzinskoj pumpi nasuo gorivo u rezervoar i potom pobjegao a da nije platio.

Američke sankcije Iranu i Venecueli donijele ogromnu zaradu Rusima

MOSKVA - Američke sankcije Iranu i Venecueli povećale su u svijetu potražnju za naftom iz Rusije.

Pilot tražio od putnika novac za gorivo

TUNIS - Poštovani putnici, sakupite pare za gorivo i polijećemo. Tako je pilot iračke avio-kompanije objasnio putnicima kašnjenje pri polijetanju sa aerodroma u Tunisu.

Benzin u Sloveniji pojeftinio, dizel poskupio

LJUBLJANA - Regulisane cijene motornih goriva na slovenačkim pumpama od utorka su promenjene, pa je tako benzin pojeftinio, a dizel poskupio.

Banjalučani krali gorivo u Čelincu i Kotor Varošu

BANJALUKA - Banjalučani N.T. i V.C. osumnjičeni su za krađu pogonskog goriva vrijednog 5.000 konvertibilnih maraka.

Najmanje 50 mrtvih od eksplozije cisterne sa gorivom

​ABUDŽA - Najmanje 50 ljudi je poginulo, a više od 70 povrijeđeno kada je eksplodirala cisterna sa gorivom u selu Ahumbe, u Nigeriji, izjavio je zvaničnik lokalne uprave Kristofer Avi.

Jeftinije gorivo u Semberiji

BIJELJINA - Gorivo na benzinskim pumpama u Semberiji je značajno pojeftinilo i cijena iznosi od 1,92 do 1,98 KM po litru, u zavisnosti od benzinske pumpe.

Nakon rušenja američkog drona porasla cijena nafte

NJUJORK - Cijene nafte na svjetskom tržištu porasle su za više od tri odsto po barelu nakon što je Iran oborio američku bespilotnu letjelicu, što je izazvalo bojazan od vojnog sukoba Teherana i Vašingtona.

Najčitanije