Gorivo

Banjalučani krali gorivo u Čelincu i Kotor Varošu

BANJALUKA - Banjalučani N.T. i V.C. osumnjičeni su za krađu pogonskog goriva vrijednog 5.000 konvertibilnih maraka.

Najmanje 50 mrtvih od eksplozije cisterne sa gorivom

​ABUDŽA - Najmanje 50 ljudi je poginulo, a više od 70 povrijeđeno kada je eksplodirala cisterna sa gorivom u selu Ahumbe, u Nigeriji, izjavio je zvaničnik lokalne uprave Kristofer Avi.

Jeftinije gorivo u Semberiji

BIJELJINA - Gorivo na benzinskim pumpama u Semberiji je značajno pojeftinilo i cijena iznosi od 1,92 do 1,98 KM po litru, u zavisnosti od benzinske pumpe.

Nakon rušenja američkog drona porasla cijena nafte

NJUJORK - Cijene nafte na svjetskom tržištu porasle su za više od tri odsto po barelu nakon što je Iran oborio američku bespilotnu letjelicu, što je izazvalo bojazan od vojnog sukoba Teherana i Vašingtona.

Premium G-Drive gorivo uz šampione

Najstarija svjetska automobilska trka izdržljivosti "24 sata Le Mansa" biće održana 15. i 16. juna, 87. put u svojoj istoriji. Prvi put je održana 1923. godine, a sada se vozi u okviru svjetskog prvenstva sportskih automobila, poznatijeg kao "World Endurance Championship" (Svjetski šampionat izdržljivosti).

Pojeftinjuje gorivo u BiH

SARAJEVO - Cijene derivata nafte u regionu od početka mjeseca su postepeno počele da padaju. Od utorka je u Hrvatskoj litra goriva jeftinija za skoro deset feninga. Isto je i u Srbiji, gdje je cijena niža za pet do 15 feninga po litri.

Moguće pojeftinjenje goriva u RS

BANJALUKA - Moguće je da će u sljedećoj sedmici pojeftiniti gorivo u Srpskoj, potvrđeno je "Nezavisnim" iz Grupacije za promet naftom i naftnim derivatima Privredne komore RS.

U svijetu gorivo naglo pojeftinjuje, u BiH ni feninga

BANJALUKA, SARAJEVO - Cijene nafte na svjetskim tržištima oštro su pale i prošle nedjelje, već drugu sedmicu zaredom, ali ne i na bh. benzinskim pumpama, gdje gorivo nije pojeftinilo - ni fening!

Dizel u FBiH od januara poskupio za šest, benzin za sedam feninga

SARAJEVO - Prosječna cijena litre dizel goriva u Federaciji BiH u periodu od januara do aprila porasla je za šest feninga, a bezolovnog benzina 95 za sedam feninga, potvrđeno je Feni u Federalnom ministarstvu trgovine.

Cijene goriva ponovo divljaju

BANJALUKA - Iako je u proteklih nekoliko sedmica došlo do pada cijena na bh. benzinskim pumpama, takav trend se nije dugo zadržao, već je u danima iza nas zabilježeno novo poskupljenje naftnih derivata.

Najčitanije