Gorivo

Uhapšen dok je pokušao da ukrade gorivo

DOBOJ - Policija iz Teslića uhapsila je D.D. iz ove opštine, koji je zatečen u pokušaju da otuđi pogonsko gorivo iz teretnih vozila parkiranih u jednom privrednom društvu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Cijene goriva nisu podivljale u RS

BANJALUKA - Cijene goriva nisu značajnije mijenjane na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj od 6. avgusta.

Teksašanin benzinom prao auto

Bizarna situacija nam dolazi iz Dalasa. Stariji gospodin na jednoj pumpi u Dalasu uspješno je napunio svoj rezervoar benzinom, ali je tim istim gorivom počeo da pere vrata.

U Srpskoj prestaju važiti ograničene marže na gorivo

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske je na današnjoj sjednici donijela je Uredbu o prestanku važenja Uredbe o određivanju marže koja se primjenjuje prilikom formiranja cijena naftnih derivata.

Vlada FBiH ukinula odluku o ograničavanju marži za gorivo

SARAJEVO - Vlada Federacije BiH je na današnjoj 178. hitnoj, telefonski održanoj sjednici, izmijenila Odluku o mjerama neposredne kontrole određenih proizvoda i usluga od interesa za Federaciju Bosne i Hercegovine kojom prestaje važenje odluke o utvrđivanju marži u trgovini (kalkulativne cijene) za naftne derivate.

Roskosmos razvija novi raketni sistem na metan

MOSKVA - Ruska državna korporacija za kosmičke aktivnosti "Roskosmos" saopštila je danas da je pokrenula proces razvoja novog raketnog sistema srednjeg dometa sa motorom koji će pokretati metan.

Poskupljuju sve vrste goriva u Hrvatskoj

U ponoć bi sva goriva trebala poskupjeti. Najavljuje to portal cijenegoriva.info, čije su sedmične procjene kretanja cijena goriva obično prilično tačne.

Pad cijena nafte

LONDON - Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u padu zbog zabrinutosti da bi u SAD moglo doći do novih blokada usljed rasta broja zaraženih virusom korona.

Gorivo skuplje do deset feninga

BANJALUKA, SARAJEVO - Cijene goriva na pumpama u BiH u posljednjih nekoliko dana ponovo rastu, tako da su više od šest do deset feninga po litru, a kako kažu stručnjaci iz ove oblasti, može se očekivati da i u narednom periodu zadrže trend rasta.

Uhapšen zbog sumnje da je pokušao ukrasti gorivo

PRNJAVOR - Službenici Policijske stanice Prnjavor uhapsili su D.P. zbog osnova sumnje da je u mjestu Okolica kod Prnjavora počinio krivično djelo teške krađe u pokušaju, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Najčitanije