Gorivo

Koji "japanci" najviše troše?

Iako je većini kupaca jedan od glavnih kriterijuma prilikom izbora automobila ekonomičnost, nisu svi profitabilni, ali ipak i za njih ima mjesta na tržištu.

Zašto SAD uvoze sve više dizela iz Rusije?

VAŠINGTON / MOSKVA - Posljednjih mjeseci, dizel je postao sirovina koja se najviše izvozi iz Rusije u Sjedinjene Američke Države (SAD). Šta je doprinijelo da ovaj nusproizvod dobijen u ruskim rafinerijama nafte postane toliko važan za SAD?

Osumnjičena da je prodavala plavi dizel namijenjen poljoprivrednicima

BIJELJINA - Protiv Nade J. (42), bivše radnice benzinske pumpe, iz Bijeljine policija je dostavila Okružnom tužilaštvu u ovom gradu izvještaj zbog sumnje da je gorivo namijenjeno poljoprivrednicima prodavala za gotovinu, a to evidentirala kao regresirano gorivo i novac zadržavala za sebe.

Uhvaćeni u Laktašima tokom krađe goriva iz kamiona

LAKTAŠI - J.G. i G.S. uhvaćeni su u Laktašima tokom krađe goriva iz kamiona privatne firme iz Gradačca, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Bez promjene na bh. pumpama: Okreću glavu od pojeftinjenja

BANJALUKA, SARAJEVO - Cijene nafte na svjetskim tržištima prošle sedmice su potonule više od pet odsto, što je njihov najveći sedmični pad još od jula, ali to vozačima u BiH ne znači apsolutno ništa, jer kod nas do korekcije cjenovnika niti je došlo niti je u planu.

Dvojac uhapšen zbog krađe goriva iz automobila u Banjaluci

BANJALUKA – M.K. i M.L. uhapšeni su juče nakon što ih je policija zatekla kako kradu gorivo iz vozila u banjalučkoj Ulici Skendera Kulenovića.

Poskupjelo gorivo u Crnoj Gori

PODGORICA - U Crnoj Gori je od ponoći litar eurosupera i eurodizela skuplji pet centi, a lož-ulja četiri, saopšteno je iz crnogorskog Ministarstva ekonomije.

Savjeti za manju potrošnju goriva

Ovih 10 savjeta za eko vožnju predstavljaju malu promjenu navika za vas, ali vam dugoročno osiguravaju značajno smanjenje potrošnje goriva.

Do cijena goriva putem mobilne aplikacije

​SARAJEVO, BANJALUKA - Nakon što izaberete grad, otvara vam se mapa sa benzinskim pumpama, a kada kliknete na neku od njih, dobijate aktuelne cijene goriva.

Cijene nafte u padu

NJUJORK - Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u padu nakon stupanja na snagu novih carina koje su međusobno uveli SAD i Kina što izaziva zabrinutost u nove posljedice po globalni rast i potražnju za ovim energentom.

Najčitanije