Gorivo

Točio gorivo u auto pa bježao sa pumpi

Policijski službenici Druge policijske stanice Zadar završili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom, kojeg sumnjiče za drsku krađu.

Iz kamiona MG Mind-a u Tesliću ukradeno 1.250 litara goriva

TESLIĆ - Teslićka policija traga za licem ili više njih koji su tokom vikenda u ovoj opštini ukrali 1.250 litara goriva iz pet kamiona preduzeća "MG Mind".

Vraća se sistem za "spas" dizelaša?

Najava "smrti' dizelskih motora, prisiljavaju konstruktore na radikalne poteze.

Posljednjeg dana u godini skuplja nafta

SINGAPUR - Cijena nafte porasla je danas za oko dva procenta u posljednjem danu trgovine u godini, što je odraz rasta berzi, ali je na putu da zabilježi pad na godišnjem nivou prvi put u posljednje tri godine.

Da li sipate gorivo "do čepa" i zašto ne bi trebalo?

Svaki vozač će vam reći da nije dobro voziti na rezervi, ali kakva je situacija kada je rezervoar pun.

Cijena nafte naredne godine neće padati

KUVAJT SITI - Predsjednik Organizacije zemalja proizvođača nafte (OPEK) Suhail al Mazruej izrazio je očekivanje da cijena nafte naredne godine više neće padati i da će porasti kada na snagu bude stupio dogovor o smanjenju proizvodnje crnog zlata.

Pokušala električni automobil napuniti gorivom

Na jednoj američkoj benzinskoj pumpi odigrala se scena za koju mnogi nisu mogli da vjeruju da je stvarna - žena je u pokušala da u električni automobil marke "Tesla" pokušala da natoči gorivo.

Pobjeda “žutih prsluka”: Francuska vlada odustala od povećanja poreza na gorivo

PARIZ - Francuska vlada odustaje od povećanja poreza na gorivo u 2019. godini, koje je prethodno bilo suspendovano na šest mjeseci, saopštio je večeras francuski premijer Eduar Filip.

Pariz stopira porast taksi na gorivo

Premijer Francuske Eduar Filip namjerava da objavi moratorijum na povećanje taksi na gorivo zbog protesta "žutih prsluka", saopštila je agencija "Frans pres" pozivajući se na izvor.

Rezervoar goriva u Banjaluci 14 KM skuplji nego u Bijeljini

BANJALUKA, BIJELJINA - Na pumpi u Ulici Stefana Dečanskog u Bijeljini za litar benzina juče je trebalo izdvojiti 1,94 KM, dok mu je, na banjalučkim prodajnim mjestima, cijena iznosila od 2,20 KM pa naviše.

Najčitanije