Grčka

Er Srbija: Više od 800 čarter letova ka Turskoj, Egiptu, Grčkoj, Tunisu

BEOGRAD - Avio-kompanija Er Srbija planira da tokom predstojeće ljetnje sezone u saradnji sa domaćim turističkim agencijama obavi više od 800 čarter letova ka popularnim destinacijama u Turskoj, Egiptu, Grčkoj i Tunisu.

Ajkula plašila u grčkom odmaralištu bezbrižno plivajući u plićaku

Jedan grčki ribar snimio je veliku ajkulu kako pliva plićakom u Porto Germanosu, naselju popularnom među turistima na obali Korintskog zaliva.

Grčka očekuje turiste, vakciniše sve turističke radnike

ATINA - Grčka spada u zemlje koje se u velikoj mjeri oslanjaju na turizam i žele da se otvore za strane posjetioce koji su vakcinisani ili su nedavno imali negativan test na kovid-19, piše BBC.

Iz Srbije na ljetovanje u Grčku uz bilo koju vakcinu, PCR ili brzi test

BEOGRAD - Građani Srbije će ove godine moći na ljetovanje u Grčkoj uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom, uz negativan PCR test ili brzi test, a grčke granice će za naše turiste biti otvorene najvjerovatnije već sredinom aprila, iako sezona zvanično počinje 14. maja, rekli su danas u Beogradu ministri truzma Srbije i Grčke, Tatjana Matić i Haris Teoharis.

Novi neredi na ulicama Atine, policajac teško povrijeđen

ATINA - Jedan grčki policajac večeras je teško povrijeđen tokom sukoba u Atini sa demonstrantima, koji su izašli na ulice da bi izrazili protest protiv policijskog nasilja.

Grčka počinje s otvaranjem 22. marta

ATINA - Grčka vlada razmišlja o postepenom otvaranju ekonomije od 22. marta, a prvo bi trebalo da se otvore maloprodajne radnje, rekao je danas ministar finansija Hristos Staikuras.

Kokain krili u bananama

ATINA - Grčke vlasti danas su pronašle i zaplijenile 100 kilograma kokaina skrivenog u kontejneru sa bananama u luci Pirej

U zemljotresu u Grčkoj srušeno nekoliko kuća, građani pozvani na oprez

ATINA - Grčka služba civilne zaštite pozvala je građane sa ugroženog područja koje je pogodio snažan zemljotres da se još uvijek ne vraćaju u svoje domove jer seizmička aktivnost i dalje postoji.

Snažan zemljotres pogodio Grčku

SOLUN - Snažan zemljotres pogodio je Grčku oko 11.15 sati, a epicentar potresa bio je 121 kilometar jugozapadno od Soluna.

Grčka produžila zabranu ulaska

ATINA - Grčka je produžila zabranu ulaska u zemlju iz susjednih zemalja i za državljane trećih zemalja do 8. marta, javlja agencija MIA.

Najčitanije