Grčka

Razbili Ford Mustang da bi ukrali PlayStation

Nevjerovatna priča stiže iz Atine o lopovu koji je žrtvovao klasičan Ford Mustang iz 1967. godine kako bi ukrao tri PlayStationa.

Uginulo više hiljada riba u jezeru Koroneja

Više hiljada uginulih riba isplivalo je na obali jezera Koroneja na sjeveru Grčke zbog visoke temperature i niskog vodostaja, saopštile su danas vlasti.

U nesreći povrijeđeno osam migranata

ATINA - Osam migranata je povrijeđeno, od kojih dvoje teško, u saobraćajnoj nesreći na autoputu na sjeveru Grčke, saopštile su danas grčke vlasti.

Udavio se Srbin u Grčkoj, poklopio ga talas

PARALIJA - Muškarac iz Srbije, star oko 50 godina, nastradao je na Olimpik biču u Grčkoj kada ga je poklopio veliki talas.

Grčka donijela nove mjere o migrantima

ATINA - Grčki Savjet za spoljne poslove i odbranu odlučio je danas da migranti iz pretrpanih kampova na ostrvima u istočnom Egeju budu premješteni na kopneni dio zemlje i da se ubrza deportacija lica kojima je odbijen zahtjev za azil.

Dačić u Paraliji: Letujte tamo gde vas vole

PARALIJA - Prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovao je zatvaranju Kancelarije Jedinstvene Srbije u Paraliji i poručio građanima Srbije da ljetuju "tamo gdje ih vole", a Grčkoj zahvalio na tome što razumije probleme Srbije i što ne priznaje Kosovo.

U podvodnoj pećini u Grčkoj nastradala dvojica ronilaca

ATINA - Dvojica ronioca pronađena su mrtva u podvodnoj pećini kod ostrva Karpatos, na jugoistoku Grčke.

U tuči maloljetnih migranata jedan ubijen, dvojica povrijeđena

ATINA - Jedna osoba je poginula a dvije su povređene u tuči koja je izbila u dijelu izbjegličkog centra u Moriji u Grčkoj, namijenjenog maloljetnicima bez roditeljske pratnje.

Udavio se mladić iz Srbije, spasioci se povukli dan ranije

PARALIJA - Devetnaestogodišnji mladić iz Srbije udavio se na plaži Olimpik Bič, nedaleko od ljetovališta Paralija u Grčkoj, objavili su beogradski mediji.

Pompeo prijeti sankcijama zbog iranskog tankera

NJUJORK - SAD će preduzeti sve što je moguće kako bi spriječile da iranski tanker u Sredozemlju dostavi naftu Siriji i na taj način prekrši američke sankcije, izjavio je američki državni sekretar Majk Pompeo.

Najčitanije