Građanska patrola

Banjalučani najviše prijavljivali divlje deponije i oštećenje igrališta

BANJALUKA - Putem aplikacije "Građanska patrola", u posljednjih desetak dana, građani Banjaluke su najviše prijavljivali nepropisno odlaganje otpada, kao i oštećenja rekvizita na dječijim i sportskim igralištima, sopšteno je iz Gradske uprave.

Blizu 5.000 korisnika "Građanske patrole"

BANUJALUKA - Mobilnu aplikaciju "Građanska patrola", namijenjenu za prijavu komunalnih problema u Banjaluci, od njenog pokretanja u aprilu prošle godine do danas preuzelo je 4.880 sugrađana, podaci su softverske kompanije DVC solutions, koja je Gradu donirala ovu aplikaciju, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Aplikacija Građanska patrola pomogla u rješavanju 1.400 problema

BANJALUKA - Više od 1.400 prijava građana, uglavnom onih koje se odnose na komunalne probleme, uspješno je riješeno prošle godine u Banjaluci zahvaljujući mobilnoj aplikaciji "Građanska patrola", podaci su gradske Kancelariji za građane.

"Građanska patrola" daje dobre rezultate: Dnevno 27 prijava

BANJALUKA - Putem aplikacije "Građanska patrola" za mjesec dana, od kada je aktivirana, bilo je 816 prijava građana, a najviše ih se odnosilo na komunalnu i saobraćajnu infrastrukturu, potvrdili su u Gradskoj upravi.

"Građanska patrola" počela s radom

"Građanska patrola", informatička aplikacija putem koje građani Banjaluke mogu da prijave komunalne probleme, danas je puštena u funkciju.

Najčitanije