Građevinske dozvole

U budžetu Banjaluke 14,5 miliona KM od građevinskih dozvola

BANJALUKA - U budžet grada Banjaluka je tokom prošle godine po osnovu uređenja građevinskog zemljišta i rente uplaćeno 14,55 miliona KM, odnosno sedam odsto više od planiranog, zahvaljujući pojačanoj stanogradnji.

Golić: Softver za izdavanje e-građevinskih dozvola stiže u januaru

BANJALUKA - Krajem januara u prostorijama Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS trebalo bi da bude održan sastanak predstavnika Međunarodne finansijske korporacije i Banjaluke i Gradiške, kada se očekuje da će softver za izdavanje e-građevinskih dozvola i zvanično biti predat na korišćenje Vladi Srpske, rekla je resorni ministar Srebrenka Golić.

Klikom do građevinske dozvole

BANJALUKA - Efikasnost postupka izdavanja građevinske dozvole jedno je od najbitnijih pitanja koja utiču na poslovne aktivnosti u sektoru izgradnje, uključujući i građane i poslovne subjekte, smatraju u resornom ministarstvu.

Prihod od građevinskih dozvola 15,1 milion KM

BANJALUKA - U banjalučku gradsku kasu je u prošloj godini na osnovu izdatih građevinskih dozvola uplaćen 15,1 milion KM, potvrđeno je Srni u gradskom Odjeljenju za prostorno uređenje.

Više od 1.000 zahtjeva za dobijanje građevinske dozvole Banjaluci

BANJALUKA - Od početka ove godine više od 1.000 građana podnijelo je zahtjev za pojednostavljeno dobijanje dozvola za građenje putem jednošalterskog sistema

Nema više kucanja na brojna vrata, građevinske dozvole na jednom šalteru

BANJALUKA - Uvođenjem jednošalterskog sistema za izdavanje građevinskih dozvola od sutra građani više neće morati da kucaju na brojna vrata da dobiju neophodne saglasnosti od preduzeća, već će građevinsku dozvolu moći dobiti na jednom šalteru.

Najčitanije