Grad

Oduzet audi zbog duga od skoro 12.500 KM

​MRKONJIĆ GRAD - Osobi D.B. iz Širokog Brijega oduzet je privremeno audi u Jezeru zbog nevažeće vozačke dozvole i kazni u iznosu od 12.485KM, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Snimak grčkog grada iz vazduha oduševio sve

Za mnoge mještane, grad Aitoliko koji leži na ostrvu između dvije lagune u zapadnoj Grčkoj je njihova mala verzija Venecije.

Direktor firme osumnjičen da je oštetio budžet RS za skoro 80.000 KM

​PRIJEDOR - Protiv B.P. iz Novog Grada podnesen je Izvještaj o krivičnom djelu zbog sumnje da je oštetio budžet Republike Srpske za 76.621,49 KM ne plaćajući poreze i doprinose za radnike, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Vozač iz Mrkonjić Grada uhapšen jer je vozio pijan

​MRKONJIĆ GRAD - Vozač B.L. iz Mrkonjić Grada uhapšen je jer je vozio sa 2,78 g/kg alkohola u krvi, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Nestala starica iz Mrkonjić Grada, pronađena mrtva

​MRKONJIĆ GRAD - Žena B.A. (81) iz Mrkonjic Grada, koja je nestala 6. januara, pronađena je mrtva u mjestu Surjan kod Mrkonjic Grada.

Naloženi badnjaci i pred mrkonjićkim hramovima

​MRKONJIĆ GRAD - Ispred Hrama Svetog Save u Mrkonjić Gradu danas su tradicionalno naloženi badnjaci koji su dovezeni iz Previla, Podorugle, Balkane i Oćuna.

Jajčanin povrijeđen u udesu u Bjelajcu

MRKONJIĆ GRAD - Vozač čiji su inicijali S.P. iz Jajca povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u Bjelajcu kod Mrkonjić Grada kada je vozilo kojim je upravljao sletjelo sa puta, rekla je Srni portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Lukavac postaje grad, a nema pitku vodu

LUKAVAC - Krajem januara bi trebalo da počnu konkretne aktivnosti za izgradnju postrojenja za tretman pitke vode u Lukavcu, što bi bilo uvertira da ovaj grad konačno vrati pitku vodu u svoje česme. Naime, Lukavac oko 20 godina nema pitke vode.

Prvi pametni grad niče u Južnoj Koreji

Južnokorejski gigant je najavio da je počeo sa izgradnjom pametnih domova u probnom pametnom gradu u Busanu.

U Novom Gradu održan godišnji koncert KUD-a "Una"

U sportskoj dvorani u Novom Gradu večeras je održan godišnji koncert Kulturno-umjetničkog društva (KUD) "Una".

Najčitanije