Grad

Milijarder otkrio šta mu je potrebno za prvi grad na Marsu

Direktor kompanje za svemirsku tehnologiju Spejs eks Ilon Mask objavio je da će mu biti potrebno 20 godina i 1.000 svemirskih brodova kako bi napravio grad na Marsu, što je njegova dugoročna vizija.

U Novom Gradu registrovano 1.500 pacijenata sa dijebetesom

NOVI GRAD - U Novom Gradu je registrovano 1.500 pacijenata oboljelih od dijabetesa od kojih je 400 sa dijabetesom tipa jedan koji koriste insulin, a 1.100 sa dijebetesom tipa dva koji u terapiji koriste tablete, rečeno je Srni u lokalnom Domu zdravlja.

Otvorena filijala Nove banke u Mrkonjić Gradu

U Mrkonjić Gradu u utorak je na adresi Sime Šolaje bb, počela je sa radom Filijala Mrkonjić Grad, trinaesta filijala i šezdesetsedma poslovnica Nove banke.

Prikupljeno 1.340 KM za pomoć mladoj Mrkonjićanki

MRKONJIĆ GRAD - Omladinski ansambl Gradskog pozorišta iz Mrkonjić Grada izveo je predstavu "Klasni neprijatelj" u okviru humanitrane akcije za pomoć sugrađanki Jeleni Sladojević (30) kojoj je potrebno liječenje u privatnoj klinici u Novom Sadu.

Vatrogasci objavili video sa mjesta tragične nesreće u kanjonu Vrbasa

Banjalučki vatrogasci objavili su video sa mjesta tragične nesreće u kanjonu Vrbasa u kojoj su život izgubile dvije osobe.

Banjalučanka povrijeđena u slijetanju auta s puta

BANJALUKA - Banjalučanka čiji su inicijali S.V. povrijeđena je kada je automobil opel korsa kojim je upravljala sletio sa kolovoza na magistralnom putu Mrkonjić Grad-Banjaluka, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Dječak iz Novog Grada živi u siromaštvu: Imam samo jednu želju

Dejan Zorić (11) koji živi u teškim uslovima, u kući koja se urušava sa bakom, djedom i ocem u selu Donji Agići kod Novog Grada, ima samo jednu želju - da dobije toalet gdje može da se normalno okupa i sobu za učenje.

Ukrala novčanik sa kase u marketu

BANJALUKA - Službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad identifikovali su i pronašli ženu B.B. koja se sumnjiči da je u marketu u Mrkonjić Gradu, iskoristivši nepažnju oštećene, sa kase za naplatu robe uzela novčanik i potom pobjegla.

Predstava "Skinimo maske" oduševila publiku u Novom Gradu

Predstava "Skinimo maske" sinoć je održana u Novom Gradu, a nosilac ovog projekta je Teatar scena iz Novog Grada, uz aktivno učešće DIS Teatra iz Banjaluke, Pozorišta mladih iz Bihaća kao i neformalne grupe mladih iz Bosanske Krupe koju je predvodio Salih Sulejmanović.

Osumnjičen da je "prekucanim" kamionom prevozio drva bez dokumenata

MRKONJIĆ GRAD - Z.T. iz Mrkonjić Grada osumnjičen je da je izvršio krivična djela "Falsifikovanje isprave" i "Navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja", kada je policija na području ove opštine zaustavila kamion kojim je upravljao i utvrdila niz nepravilnosti.

Najčitanije