Gradiška

Tehnički neispravno više od polovine kontrolisanih vozila

GRADIŠKA - Policijski službenici Policijske uprave Gradiška utvrdili su tehničku neispravnost kod 64 od 113 kontrolisanih vozila, dok ih je šest upućeno na vanredni tehnički pregled.

Mladići iz Gradiške na slobodi

BANJALUKA, GRADIŠKA - Okružni sud u Banjaluci nije prihvatio prijedlog mjere pritvora koju je preložio postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka nakon ispitivanja Steve Guskića (25), Miroslava Popovića (33) i Luke Šinika (26) iz Gradiške zbog postojanja osnova sumnje da su počinili obljubu nad nemoćnim licem, sugrađankom M.Z. (23).

Novi carinski terminal u Gradišci uskoro diže rampe

GRADIŠKA - Pri kraju su pripreme za useljenje u novosagrađeni carinski terminal Gradiška, potvrđeno je "Nezavisnim" iz Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH.

Uhapšen i treći osumnjičeni za obljubu djevojke, svi predati tužilaštvu

​GRADIŠKA - Dvadesetpetogodišnji S.G. iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je sa još dvojicom muškaraca učestvovao u obljubi nemoćnog lica i sva trojica su predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, saopštila je gradiška policija.

Vatrogasci dežurali čitavu noć, nije bilo povrijeđenih

GRADIŠKA - Kasno sinoć ugašen je požar koji je juče izbio u proizvodnom pogonu fabrike namještaja Forte fleks u prigradskom naselju Kozinci kod Gradiške.

Ugašen požar na pogonu fabrike namještaja u Gradišci

GRADIŠKA - Ugašen je požar koji je juče izbio u proizvodnom pogonu Fabrike namještaja "Forte fleks" u prigradskom naselju Kozinci kod Gradiške, a povrijeđenih lica nije bilo, rečeno je Srni u gradiškoj Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici.

Vatrogasci i dalje gase vatru u pogonu fabrike namještaja

GRADIŠKA - Vatrogasci i dalje gase požar koji je popodne izbio u proizvodnom pogonu fabrike namještaja "Forte fleks" u prigradskom naselju Kozinci kod Gradiške, u kome nema povrijeđenih lica.

Veliki požar u Gradišci, gori fabrika namještaja

​GRADIŠKA – Vatrogasci gase požar koji je u poslijepodnevnim časovima izbio u proizvodnom pogonu Fabrike namještaja "Forte fleks" u prigradskom naselju Kozinci kod Gradiške.

Međunarodno druženje djece i omladine sa poteškoćama u razvoju: 2.500 učesnika iz 107 gradova

GRADIŠKA - Drugo međunarodno druženje djece i omladine sa poteškoćama u razvoju pod nazivom "Svi smo mi dio vas" održano je u Donjim Podgradcima kod Gradiške, a okupilo je 2.500 učesnika iz 107 gradova bivše Jugoslavije, koji su zajedno proslavili prijateljstvo, jednakost i zajedništvo.

Dvojica uhapšena zbog obljube nad nemoćnom djevojkom, za trećim se traga

​GRADIŠKA – Policija je u Gradišci uhapsila M.P. (33) i L.Š. (26) obojica iz tog mjesta, koji se sumnjiče da su izvršili krivično djelo "Obljuba nad nemoćnim licem".

Najčitanije