Gradiška

Radar u Gradišci tokom aprila

GRADIŠKA - Na putevima u nadležnosti Policijske uprave Gradiška od sutra do 30. aprila brzinu kretanja vozila kontrolisaće savremeni radarski sistem.

Pripadnici Policijske uprave Gradiška brane se sa slobode

BANJALUKA - Četiri pripadnika Policijske uprave Gradiška, koji su sprovedeni u prostorije Republičkog javnog tužilaštva zbog sumnje da su primili mito, pušteni su da se brane sa slobode nakon što ih je danas ispitao republički javni tužilac, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

Među volonterima u Gradišci i potpredsjednik NS RS Denis Šulić

GRADIŠKA - Volonteri Crvenog krsta Gradiška nastaviće danas, u saradnji sa Civilnom zaštitom i Gradskom upravom Gradiška, da posjećuju socijalno ugrožene i višečlane porodice i lica koja nisu u stanju da sama obezbijede osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu.

Uhapšena četiri policajca iz Gradiške

BANJALUKA - Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Gradiška uhapsili su pripadnike PU Gradiška V.G., B.Š., N.D. i R.S. zbog sumnje da su primali mito.

Krava nastradala u požaru kod Gradiške, šteta na štali

GRADIŠKA - U požaru koji je izbio na štali privatnog vlasništva u mjestu Srednja Jurkovica kod Gradiške, vlasniku je nastadala krava, potvrđeno je za "Nezavisne".

Šatorski karantin u Gradišci dobio prve "stanovnike"

GRADIŠKA - Pod pratnjom policije i Civilne zaštite u pet putničkih automobila sa Graničnog prelaza Gradiška večeras su dopraćena lica koja su prva smještena u šatorski karantin na lokaciji bivšeg gradiškog carinskog terminala.

Kilometarske kolone kamiona u Gradišci

GRADIŠKA - Kamioni sa robom koji putuju za EU čekaju satima na graničnom prelazu u Gradišci.

Carinske ispostave Gradiška i Šamac rade i danas

​Zbog veikog broja pristiglih kamiona, kao i dugih kolona kamiona koji čekaju na ulaz u Bosnu i Hercegovinu, Uprava za indirektno oporezivanje je u dogovoru sa Koordinacionim tijelom BiH za zaštitu i spašavanje i Ministarstvom bezbjednosti BiH, odlučila da carinske ispostave Gradiška i Šamac rade i danas.

Uhapšen zbog prijetnje da će baciti bombu na sud u Gradišci

GRADIŠKA – Policija je u Gradišci uhapsila S.B. zbog sumnje da je prijetio da će baciti bombu na sud.

Okolić: Udovoljili smo svim zahtjevima na granici

SARAJEVO - Zamjenik ministra odbrane u Savjetu ministara Mirko Okolić rekao je Srni da su u Gradišci već postavljeni šatori za smještaj 200 ljudi koji dolaze u BiH iz inostranstva i da očekuje da će uskoro svih osam graničnih punktova biti završeno.

Najčitanije