Gradiška

Mladići utakmice prenose sa vatrogasnog kamiona

GRADIŠKA - Dvadesetšestogodišnjaci David Pavlović i Zoran Kalinac, novinari portala Micro mreža iz Gradiške, podjednaku ljubav gaje prema novinarstvu i sportu, te prenose lokalne utakmice, ponekad i sa vatrogasnog kamiona, dok sanjaju o komentatorskim kabinama.

Spojen most na Savi kod Gradiške

GRADIŠKA - Zvanično je spojen novi most kod Gradiške, koji preko Save povezuje BiH i Hrvatsku, a svi radovi bi trebalo da budu završeni na proljeće, poruka je domaćih i stranih zvaničnika koji su prisustvovali otvaranju.

Mitrović: Spajanje mosta preko Save kod Gradiške značajno za sve

Povezivanje Republike Srpske, BiH sa Hrvatskom i Evropskom unijom sa modernim mostom i koridorom koji će spojiti BiH sa koridorom 10, a time EU i južnim dijelom Balkana je velika stvar kako za naše privrednike i građane tako i za okolinu, rekao je Vojin Mitrović ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara gostujući u Јutarnjem programu RTRS-a.

Pojačana frekvencija vozila na izlazima iz BiH

BIJELJINA - Na graničnim prelazima Gradiška, Donja Gradina i Brod pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

Gužve na izlazima iz BiH

BANJALUKA - Pojačana je frekvencija vozila na graničnim prelazima Gradiška i Doljani sa Hrvatskom na izlazu iz BiH.

Gužva na graničnim prelazima na izlazu iz BiH

GRADIŠKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačan je intenzitet saobraćaja na izlazu iz BiH, a na prelazima Donja Gradina i Rača na ulazu.

U Gradišci gužve u oba smjera

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačana je frekvencija vozila u oba smjera, dok su na izlazu iz BiH kolone vozila na prelazima Deleuša, Zupci, Gabela Polje, Kamensko, Brod, Kostajnica, Gradina i Gorica.

Pojačan saobraćaj na graničnim prelazima

BANJALUKA - Saobraćaj je pojačan na graničnom prelazu Gradiška, Zupci i Velika Kladuša, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Uhapšeni zbog tuče, pijani ometali policiju

GRADIŠKA - Dvije osobe iz Gradiške čiji su inicijali B.K. i S.K. uhapšene su zbog tuče i ometanja policije u vršenju službene dužnosti u gradiškom mjestu Turjak.

Pao sa traktora i poginuo, vozač uhapšen

PRIJEDOR - M.A. iz Gradiške poginuo je prilikom pada sa traktora na kolovoz, a vozač S.B., takođe iz Gradiške, je uhapšen, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Najčitanije