Gradiška

Na području Gradiške sankcionisano 317 vozača

GRADIŠKA - Policijski službenici Policijske uprave Gradiška su od 7. do 10. novembra na području ove Uprave realizovali republičku akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, pri čemu je 317 učesnika sankcionisano zbog prekoračenja dozvoljene brzine kretanja 37% kontrolisanih vozača prekoračilo dozvoljenu brzinu kretanja.

Preminula tri dana nakon sudara kod Gradiške

GRADIŠKA - Moja majka Mila Bijelić (54), koja je u nedjelju teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Novoj Topoli, kod Gradiške, preminula je u srijedu, rekla je za "Nezavisne" Andrea Bijelić, kćerka nastradale.

Uhapšen zbog proganjanja i napada na djevojku

GRADIŠKA - Policijski službenici Policijske uprave Gradiška uhapšen je B.P. iz Gradiške osumnjičen za krivično djelo proganjanje.

Ekskluzivno: Snimak tuče na autoputu kod Gradiške

"Nezavisne" su u posjedu video snimka tuče koja se u nedjelju dogodila na autoputu Banjaluka - Gradiška u mjestu Čatrnja.

Dvoje povrijeđeno u udesu u Gradišci

BANJALUKA - Dvije osobe povrijeđene su su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Gradišci.

Detalji tuče na autoputu: Nakon nezgode pretukli trojicu pa razbili auto

GRADIŠKA - Tri osobe uhapšene su zbog sumnje da su učestvovale u jučerašnjoj tuči na autoputu Banjaluka-Gradiška.

Vozili 242 km/h kod Nove Gradiške

Novčanu kaznu i jednomjesečnu zabranu vožnje izrekla je hrvatska policija dvojici vozača koji su u ponedjeljak autoputem A3 vozili 242 kilometra na čas, saopštila je u utorak Policijska uprava brodsko-posavska.

Sa 3,24 promila nosio pušku i napao Banjalučanina

GRADIŠKA - Policija iz Gradiške uhapsila je Mladena B. (62) iz ovog grada koji je sa 3,24 promila alkohola u krvi nosio pušku i verbalno napao Banjalučanina N.D (45) koji je obrađivao njivu u mjestu Bistica.

Đokić: Socijalisti žele da pomognu razvoj Gradiške

GRADIŠKA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić rekao je večeras na vanrednoj izbornoj konferenciji Gradskog odbora ove partije u Gradišci da socijalisti žele da pomognu razvoj ovog grada.

Poginuo u prevrtanju traktora

GRADIŠKA – U saobraćajnoj nesreći koja se juče desila u mjestu Grbavci u Gradišci, u prevrtanju traktora sa prikolicom poginuo je Ivan Stojanović (43) iz Donjih Podgradaca.

Najčitanije