Gradiška

Zagreb i Sarajevo postavljaju nove prepreke za most u Gradišci?

BANJALUKA, SARAJEVO - Kada se pomislilo da su izgradnjom mosta na Savi kod Gradiške i početkom gradnje trase s hrvatske strane, koja će novi most povezati s auto-putem Zagreb - Beograd, konačno riješene opstrukcije, pojavila se nova koja može ozbiljno dovesti u pitanje rokove za puštanje ove komunikacije u saobraćaj.

Šetale psa bez povoca pa zaradile prekršajnu prijavu

GRADIŠKA - R.M. iz Gradiške i R.D. iz Banjaluke, zaradile su prekršajnu prijavu nakon što su odbile da daju na uvid lična dokumenta policijskim službenicima, nakon prijave da R.M. šeta psa ulicom bez povoca i korpe.

Vozio pod dejstvom droge bez vozačke, za kazne dugovao 11.791 KM

GRADIŠKA - E.M. iz Ilidže, višestrukom povratniku u činjenju prekršaja, policija u Gradišci u subotu je oduzela audi, koji je vozio pod dejstvom droge i bez vozačke dozvole, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Neovlašteno snimili razgovor o policiji i objavili na Facebook

​GRADIŠKA - Mladen D., Srđan B. i Dragan S. svi iz Gradiške osumnjičeni su da su neovlašteno snimali razgovor o policiji sa jednom osobom te ga objavili na društvenoj mreži, potvrđeno je za "Nezavisne novine".

U Gradišci svaki dan sve više kupaca iz Hrvatske

Zbog velikih gužvi tokom vikenda, kupci iz Hrvatske se sve više odlučuju kupovati radnim danom.

Pojačan saobraćaj na ulazu u BiH na graničnom prelazu Gradiška

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) odvija bez poteškoća, izmjene su aktuelne na dionicama na kojima se izvode radovi, a na graničnom prelazu Gradiška pojačana je frekvencija vozila na ulazu u BiH iz pravca Hrvatske, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Pojačan saobraćaj prema Hrvatskoj na prelazima Gradiška i Gradina

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška i Gradina pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Direktor bolnice Gradiška: Bebe nisu dobile sepsu nego bakteriju klebsijelu

GRADIŠKA - Direktor Bolnice Gradiška Rajko Dodik izjavio je Srni da nisu tačne objave pojedinih medija da su četiri bebe rođene u ovoj ustanovi dobile sepsu, nego da je kod dvoje novorođenačadi mikrobiološki potvrđeno prisustvo bakterije klebsijele koja izaziva interhospitalnu infekciju.

Hapšenje u Gradišci, nije se zaustavio na znak stop, u autu bila municija

GRADIŠKA - Policija u Gradišci uhapsila je G.L. iz tog grada jer mu je u audiju pronađena veća količina municije.

Narko-mafija udarila na imovinu policajaca

GRADIŠKA - Vikendica načelnika Policijske uprave Gradiška Bojana Škorića i trgovina penzionisanog policajca Zorana Polića zapaljene su na području tog grada u svega nekoliko sati, a sve ukazuje na to da iza ovih napada stoje kriminalne grupe, koje su, zbog šverca droge i oružja, ranije bile na udaru policije.

MUP RS: Iza paljevina u Gradišci stoje kriminalne grupe

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske angažovalo je sve svoje kapacitete na pronalasku piromana koji su u Gradišci zapalili vikendicu načelnika PU Gradiška Bojana Škorića, te objekat penzionisanog policajca.

U Gradišci izgorjele vikendica policijskog načelnika i prodavnica penzionisanog policajca

GRADIŠKA - Vikendica načelnika Policijske uprave Gradiška Bojana Škorića izgorjela je protekle noći u Cerovljanima, a iste noći, pod još nerazješanjenim okolnostima, gorio je i poslovni prostor penzionisanog policajca, a u kojem se nalazi trgovina, potvrdili su izvori "Nezavisnih novina".

Detalji incidenta u Gradišci: I lani napao policajce motikom i nožem

GRADIŠKA - Ljubomir Ð. iz Gradiške uhapšen je nakon što je sjekirom i nožem napao pripadnike Interventne jedinice Sudske policije Republike Srpske i tom prilikom lakše je povrijeđen sudski policajac.

Uhapšen dok je krao u kući

GRADIŠKA - U Gradišci policija je uhapsila A.M. zbog više krađa i omogućavanja uživanja droga.

Gradiščanin uhapšen zbog napada na policajca

GRADIŠKA - A.M. iz Gradiške uhapšen je zbog sumnja da je napao službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Najčitanije