Gradiška

Kod Gradiške stradao bračni par

GRADIŠKA - Bračni par Branko (77) i Veselka Sarajlić (67) poginuli su danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalnom putu u mjestu Laminci, kod Gradiške, dok je njihova saputnica Mira K. (89) povrijeđena.

Pojačan saobraćaj na izlazu na prelazu Gradiška

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška je na izlazu iz BiH pojačana frekvencija vozila u saobraćaju.

Pojačan saobraćaj na graničnom prelazu Gradiška

BANJALUKA - Saobraćaj je večeras pojačan na graničnom prelazu Gradiška na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Droga iz Gradiške pripremana za inostranstvo, vrijednost milionska

GRADIŠKA - Zapljenom 460 kilograma skanka, pronađenog u policijskoj akciji "Storidž" na području Gradiške, dileri su ostali bez oko 2,5 miliona KM, koliko vrijednost te droge dostiže na inostranom tržištu, a kojem je, sumnja se, bila i namijenjena.

Ogromna količina droge pronađena u Gradišci, pretresi u toku

BANJALUKA - Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, u okviru operativne akcije "Storidž", pronašli su ogromnu količinu opojne droge skank na području Gradiške, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Gužve na graničnim prelazima, dijaspora ide kući

GRADIŠKA - Na graničnom prelazu Gradiška formirala se kilometarska kolona automobila koji ulaze iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu.

Državljanin Hrvatske pao u Gradišci sa 110 kg skanka

GRADIŠKA - Granična policija BiH u akciji kodnog naziva "Diablo" zaplijenila je 110 kilograma skanka vrijednog oko pola miliona maraka i uhapsila državljanina Hrvatske L.M. (1992) na graničnom prelazu Gradiška.

Novi savremeno opremljeni Robot i u Gradišci

Domaći trgovački centar Robot jedan je od vodećih domaćih kompanija u oblasti trgovine i proizvodnje na području BiH. Kupovina domaćih proizvoda, vjerovatno je i najvažnija stvar u ekonomiji naše zemlje, a taj značaj Robot je prepoznao od svog osnivanja i u Bosni i Hercegovini 1995. godine. Kompanija Robot ove godine slavi 25 godina postojanja, te broji preko 2000 zaposlenika.

Korsom udario ženu u Gradišci

GRADIŠKA - U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ulici Vidovdanska u Gradišci juče oko 12.30 časova povrijeđena je žena, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Osumnjičen da je pucao iz puške pa mu u kući pronađen arsenal

GRADIŠKA - Osoba čiji su inicijali I.M. iz Gradiške uhapšena je juče zbog sumnje da je u mjestu Donji Podgradci ispalila više hitaca iz vatrenog oružja, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Najčitanije