Gradiška

Uhapšen zbog sumnje da je radnicu doveo u zabludu i prevario za 90 KM

Muškarac čiji su inicijali B.P. iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo prevara, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

PDS podržao kandidata SNSD-a za gradonačelnika Gradiške

GRADIŠKA - Penzionerska demokratska stranka (PDS) sedma je politička partija koja je podržala kandidata SNSD-a za gradonačelnika Gradiške Zorana Adžića na predstojećim lokalnim izborima.

Adžić: Izgradnja vodovoda za Gašnicu i Orahovu i prije roka

GRADIŠKA - Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić očekuje da će izgradnja sistema vodosnabdijevanja za mjesne zajednice Gašnica i Orahova, vrijednosti 1.530.000 KM, biti završena i prije ugovorenog roka.

Nestao čamac Granične policije Gradiška, pronađen kod obale Hrvatske

SARAJEVO - Službeni čamac Jedinice granične policije u Gradišci nestao je pod nerazjašnjenim okolnostima, ali je poslije višečasovne potrage pronađen nizvodno na rijeci Savi u blizini Hrvatske, potvrdila je Srni portparol ove policijske agencije Franka Vican.

Maloljetni vozač mopeda povrijeđen u sudaru s autom

GRADIŠKA - Maloljetni vozač mopeda povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u Gradišci.

Usvojen nacrt rebalansa budžeta Gradiške

Odbornici Skupštine grada Gradiška usvojili su danas Izvještaj o izvršenju budžeta grada za period januar-jun 2020. godine i Nacrt rebalansa budžeta za tekuću godinu koji predviđa povećanje u odnosu na prvobitno usvojeni budžet.

Poginuo tokom sječe drveta kod Gradiške

GRADIŠKA - D.S. iz Trebovljana kod Gradiške poginuo je prilikom sječe drva u šumi, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Povrijeđena u slijetanju pežoa

GRADIŠKA - A.P. je povrijeđena juče u 1.25 časova u slijetanju pežoa 206 sa kolovoza na magistralnom putu Banjaluka-Gradiška, saopteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Dunjić: Izborni cilj šest odborničkih mandata u Gradišci

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Gradiška Slavko Dunjić rekao je danas da je ova stranka za predstojeće lokalne izbore u Gradišci zacrtala precizan cilj - 3.582 glasa ili šest odborničkih manadata u Skupštini grada.

Rajko vlasnik rijetkog oldtajmera: Pola vijeka druguje s mercedesom

GRADIŠKA - Znate, čovjek zavoli mačku koja mu se vrzma oko nogu dok odmara u dvorištu, psa koji drijema na kućnom pragu. E, to je meni moj mercedes, moj limeni ljubimac koji nema cijenu - zajedno smo cijelih 50 godina, kazuje Rajko Erceg, koji u mjestu Brestovčina, nadomak Gradiške, od zuba vremena ljubomorno čuva oldtajmera - mercedes 250 L pagoda.

Najčitanije