Gradiška

Potpisan ugovor o izgradnji mosta na Savi kod Gradiške

ZAGREB - Predstavnici Hrvatskih cesta i Ministarstva transporta i komunikacija BiH potpisali su u Zagrebu ugovor s izvođačima radova o početku izgradnje mosta na Savi kod Gradiške.

Radovi na mostu kod Gradiške počinju u avgustu?

​BANJALUKA, SARAJEVO - Predstavnici "Hrvatskih cesta" i Ministarstva transporta i komunikacija BiH potpisaće danas u Zagrebu ugovor s izvođačima radova o početku izgradnje mosta na Savi kod Gradiške.

Na području Gradiške za dva dana kažnjena 24 pijana vozača

GRADIŠKA - Policijski službenici Policijske uprave Gradiška su 12. i 13. jula, u vremenu od 16,00 do 04,00 časa, realizovali akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu prisustva alkohola u organizmu i na kontrolu brzine kretanja vozila.

Olujno nevrijeme zahvatilo Srbac, Gradišku i Kozarsku Dubicu

GRADIŠKA - Olujno nevrijeme zahvatilo je Gradišku i okolinu danas oko 17.00 časova.

Vrijeđao konobaricu u Gradišci, napao policajca, pa uhapšen

GRADIŠKA – M.J. iz Stare Gradiške u Hrvatskoj uhapšen je juče u Gradišci u BiH zbog sumnje da je fizički napao policajca u kafiću, navnijevši mu povrede glave, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Vlasnik pekare iz Gradiške nasrnuo na bivšu radnicu jer je tražila platu

GRADIŠKA - Vlasnik pekare u Gradišci fizički je nasrnuo na bivšu radnicu, nakon što je došla da traži 150 maraka, koje joj je navodno dugovao, a njemu je nakon ovog događaja uručena prekršajna prijava.

Novosađanin uhapšen u Gradišci

GRADIŠKA – R.H. iz Novog Sada uhapšen je juče u pekari u Gradišci zbog napada na ženu.

Identifikovan muškarac čije je tijelo izvučeno iz Save

GRADIŠKA – Policija u Gradiški identifikovala je tijelo koje je ranije danas izvučeno iz Save, a radi se o licu N.M. iz Gradiške.

Nevrijeme poharalo Gradišku i Laktaše

GRADIŠKA, LAKTAŠI - Gradišku i Laktaše u noći četvrtak na petak zahvatilo je strašno nevrijeme koje je napravilo materijalnu štetu na objektima, ali i na poljoprivrednim usjevima i infastrukturi.

Jako nevrijeme u Gradišci: Oluja odnijela krov i oštetila automobile

GRADIŠKA - Gradišku je sinoć zahvatilo strašno nevrijeme, a vjetar i grad su uništili zgradu i automobile Elektrokrajine.

Najčitanije