Gradiška

Pao sa traktora i poginuo, vozač uhapšen

PRIJEDOR - M.A. iz Gradiške poginuo je prilikom pada sa traktora na kolovoz, a vozač S.B., takođe iz Gradiške, je uhapšen, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Dvije osobe uhapšene zbog nasilja, jedna zbog oštećenja auta

GRADIŠKA - Pripadnici Policijske uprave Gradiška uhapsili su osobe čiji su inicijali V.R. i D.M. iz ovog grada zbog nasilničkog ponašanja i S.G. koji je oštetio dva automobila.

Saobraćajna nesreća kod Gradiške, poginuo 40-godišnji muškarac

BANJALUKA - Četrdesetogodišnji Bojan Perović iz Gradiške poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u mjestu Lužani, na putnom pravcu Čatrnja - Turjak, grad Gradiška, dok je osoba čiji su inicijali D.V. zadobila tjelesne povrede.

Pojačan saobraćaj u Gradišci i Brodu

BANJALUKA - Pojačana je frekvencija vozila na ulazu u BiH na graničnim prelazima Gradiška i Brod, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj na prelazima Gradiška i Doljani

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačan je intenzitet saobraćaja i na ulazu i na izlazu iz BiH, a na Doljanima na izlazu, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zeničanin ukrao novac iz pekare, ubrzo uhapšen

GRADIŠKA - Zeničanin I.Š. uhapšen je juče zbog krađe novca iz pekare u Gradišci, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Ukradeno armaturno željezo sa gradilišta vjerskog objekta

GRADIŠKA - Osoba inicijala A.P. iz Gradiške uhapšena je zbog sumnje da je ukrao armaturno željezo sa gradilišta vjerskog objekta, saopšteno je iz Policijske upave Gradiška.

Uhapšen osumnjičeni da je pucao iz automobila

GRADIŠKA - V.H. iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je u mjestu Brestovčina iz vozila u pokretu ispalilo više hitaca iz pištolja, saopšteno je iz PU Gradiška.

Most kod Gradiške sve više izranja iz Save (VIDEO)

BANJALUKA - Izgradnja mosta na Savi kod Gradiške, jednog od najznačajnijih saobraćajnih infrastrukturnih projekata za sjeverni dio Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, godinama je tapkala u mjestu, a stvari su se pomjerile s mrtve tačke tek kada se EU direktno uključila u njegovu realizaciju.

Trivić: Gradiška stvara kadrove koji su potrebni privredi

GRADIŠKA - Gradiška je vodeća lokalna uprava u Srpskoj po pitanju usaglašenosti privrede i obrazovanja, rekla je Natalija Trivić, ministarka prosvjete i kulture Republike Srpske, nakon sastanka sa Zoranom Adžićem, gradonačelnikom Gradiške.

Najčitanije