Gradiška

Psi lutalice poklali ovce na imanju kod Gradiške, šteta velika

GRADIŠKA - Psi lutalice napravili su pravi pokolj ovaca u potkozarskom selu Grbavci kod Gradiške. Ni ograđen pašnjak nije spasio ovce Željka Blagojevića, vlasnika farme i dječijeg sela. Čopor pasa lutalica usmrtio je desetak ovaca.

Gorio "Kajak klub" u Gradišci

GRADIŠKA - U požaru koji je rano jutros izbio na ugostiteljskom objektu ''Kajak klub - Gradiška'' nije bilo povrijeđenih, saopšteno je iz PU Gradiška.

Dvije žene povrijeđene u dva udesa kod Gradiške

GRADIŠKA - U dvije odvojene saobraćajne nezgode na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška povrijeđene su dvije osobe.

Priznao da je nožem izbo komšije

BANJALUKA, GRADIŠKA - Četrdesetdvogodišnji Gradiščanin Alen Stojadinović (42) priznao je u Okružnom sudu u Banjaluci da je nožem izbo, odnosno pokušao da ubije supružnike Miru (69) i Milovana Ljoljića (71), inače svoje komšije.

Pojačana frekvencija vozila na prelazu Gradiška

​BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, a na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Tužan Božić u Gradišci: Prijatelji se opraštaju od stradalog mladića

GRADIŠKA - Brojni prijatelju putem društvene mreže Facebook opraštaju se danas na Božić od Radeta Lisice (25) iz Gradiške, koji je jutros smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći.

Zaplijenjena droga, uhapšen muškarac iz Gradiške

GRADIŠKA - S.M. iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga" u akciji koju je policija sprovela posljednjeg dana 2019. godine.

Duge kolone u Gradišci u oba smjera

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška zabilježene su duge kolone vozila u oba smjera, dok je na graničnim prelazima Brod i Gradina pojačan intenzitet saobraćaja na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Banjalučanin osumnjičen da je prevario 129 građana i prisvojio 1,29 miliona KM

GRADIŠKA - Službenici Policijske uprave Gradiška podnijeli su banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv Č.G. iz Banjaluke zbog sumnje da je, zloupotrebom službenog položaja ili ovlaštenja, prevario 129 građana i prisvojio 1,29 miliona KM.

Osumnjičen da je prodao tuđi golf za 5.300 KM

GRADIŠKA - Službenici Policijske uprave Gradiška podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv E.Ć. iz Mostara, osumnjičenog da je prevarom pribavio protivpravnu imovinsku korist od 5.300 KM.

Najčitanije