Gradiška

Podrška za naše heroje, Mozzart donirao voće medicinarima u Gradišci

Medicinski radnici širom zemlje svakodnevno se bore za živote oboljelih od virusa korona, a kompanija Mozzart nastavlja da im pruža podršku kroz brojne akcije. Humanitarni karavan ovoga puta zaustavio se ispred Bolnice Gradiška, a herojima iz ove zdravstvene ustanove uručeni su paketi voća i prirodnih sokova.

Novi detalji premlaćivanja djevojčice, majka je udarala šakama

NOVA GRADIŠKA - Slučaj prebijanja dvoipogodišnje djevojčice šokirao je javnost u Hrvatskoj, a ljekari na klinici u Zagrebu bore se za život djeteta koje je i dalje u kritičnom stanju.

Roditeljima teško povrijeđene djevojčice oduzeto troje djece

NOVA GRADIŠKA - Nakon hapšenja oba roditelja dvoipogodišnje djevojčice iz Nove Gradiške koja je zbog teških povreda i vitalne ugroženosti prevezena u zagrebačku dječju kliniku Klaićeva, preostalo troje djece je smješteno u udomiteljsku porodicu i pregledaće ih pedijatri.

Banjalučani osumnjičeni da su prikupljali pomoć bez dozvole

GRADIŠKA - S.Z. i S.Đ., obojica iz Banjaluke, policija je juče u Gradišci zatekla da prikupljaju humanitarnu pomoć, a da prethodno nisu podnijeli prijavu za prikupljanje priloga nadležnoj organizaciji, saopšteno je iz PU Gradiška.

U Gradišci hapšenje na osnovu Međunarodne potjernice

GRADIŠKA – Osoba M.A. iz Slatine (Republika Hrvatska) uhapšena je na osnovu Međunarodne potjernice raspisane od strane NCB Zagreb, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Za dva dana kažnjeno 97 odsto kontrolisanih vozača u Gradišci

GRADIŠKA – Policijska uprava Gradiška za dva dana sankcionisala je 230 vozača, što iznosi 97 odsto, od kontrolisanih 237, saopšteno je iz ove Policijske uprave.

Gradiščani osumnjičeni za krađu nafte

GRADIŠKA - D.T, Nj.Đ, D.Đ. i sedamnaestogodišnjak iz Gradiške su osumnjičeni da su ukrali 400 litara nafte, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Uhapšen pijani vozač u Gradišci

GRADIŠKA - Policija u Gradišci lišila je slobode lice čiji su inicijali M.M. iz Gradiške zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Policijske uprave u ovom gradu.

Požar u robnoj kući u Gradišci

GRADIŠKA - U centru Gradiške, na zgradi robne kuće, izbio je požar.

Uz prijetnju pištoljem ukrao novac iz apoteke

GRADIŠKA - Nepoznato lice uz prijetnju pištoljem ukralo je 1.800 KM iz apoteke u ulici Partizanska u Gradišci, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Najčitanije