Gradilište

Mladić na gradilištu kolegu ubo nožem u vrat

KRAGUJEVAC - N.S. (21) iz Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je jutros na gradilištu, poslije svađe, ubo u vrat 37-godišnjeg muškarca s kojim je radio.

Na području Banjaluke niče još 80 zgrada

BANJALUKA - Na teritoriji grada trenutno je aktivno 80 gradilišta na kojima grade stambene i poslovne objekte veće od 400 metara kvadratnih i to je veoma dobar broj s obzirom na to da je zimska sezona, istakli su za "Nezavisne" u Odjeljenju za prostorno uređenje.

Nesreća na Zlatiboru, stradala jedna osoba

ZLATIBOR - Građevinski radnik iz Užica stradao je danas u turističkom centru Zlatibora, nakon pada sa krova višespratnice na čijoj izgradnji je bio angažovan, prenose beogradski mediji.

Ukraden agregat sa gradilišta

Nepoznati izvršilac ukrao je sa gradilišta mini-hidrocentrale u mjestu Krupačke stijene, u opštini Istočna Ilidža, motorni agregat za električnu energiju.

Radnik pao sa zgrade u Banjaluci na krov susjedne kuće

BANJALUKA - U Ulici Skendera Kulenovića u Banjaluci juče je sa objekta u izgradnji, sa visine od 13,5 metara, pala osoba čiji su inicijali O.M. Naime, O.M. je pao na krov susjedne kuće i zadobio povrede, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Gradilišta vape za inženjerima i armiračima

BANJALUKA - Najčešće nepravilnosti koje je za devet mjeseci ove godine utvrdila Republička urbanističko-građevinska i ekološka inspekcija odnosile su se na nedostatak stalno zaposlenih građevinskih inženjera i kvalifikovanih građevinskih radnika na kontolisanim mjestima, potvrđeno je za "Nezavisne" u Inspektoratu RS.

Braća iz Turske poginula na gradilištu u Srbiji

ČORTANOVCI - Dvojica radnika, turskih državljana, stari 24 i 25 godina, poginuli su jutros oko osam sati, na gradilištu u Čortanovcima.

Vrabičić: Niko ne završi u zatvoru zbog pogibije radnika

Vidimo da na većini objekata ljudi nemaju čak ni rukavice, a da o nečemu drugom i ne govorimo. Rade bukvalno u svojim farmerkama i majicama, upozorava Dragana Vrabičić, predsjednica Sindikata radnika građevinarstva i stambeno-komunalne djelatnosti RS, osvrćući se na česte slučajeve povreda na radu, uključujući i one sa smrtnim ishodom.

Tužilaštvo objavilo identitet poginulog radnika, naređena obdukcija

BANJALUKA - Radnik Milorad Ristić (60) poginuo je danas na gradilištu u Karađorđevoj ulici u banjalučkom naselju Lauš.

Poginuo radnik na gradilištu u Banjaluci

BANJALUKA - Na gradilištu u Karađorđevoj ulici, u banjalučkom naselju Lauš, poginuo je radnik, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije