Gradnja

Ambiciozan projekat, Kim dva puta nedjeljno obilazi gradilišta

PJONGJANG - Sjevernokorejski vođa Kim Jong Un posjetio je drugi put tokom nedjelje jednu od lokacija svog ambicioznog projekta izgradnje 50.000 novih stanova u Pjongjangu i pozvao na dodatne napore koji bi ubrzali stambeni razvoj u zemlji.

Pogledajte kako će izgledati moderni klinički centar u Trebinju

TREBINJE- U Trebinju će se uskoro početi graditi univerzitetsko-klinički centar, površine preko 20.000 metara kvadratnih korisnog prostora, čije je idejno rješenje već urađeno i danas predstavljeno u ovom gradu.

Uprkos zabrani gradi se put kroz imanje manastira Visoki Dečani

Lokalne vlasti, uz podršku nadležnih u Prištini, počele su intenzivne radove na izgradnji magistralnog puta Dečani - Plav kroz zaštićenu zonu Manastira Visoki Dečani, uprkos eksplicitnoj zabrani gradnje magistralnih i tranzitnih puteva kroz specijalne zaštićene zone, saopšteno je iz Eparhije raško-prizrenske.

Horizont: Počinje gradnja stanova na jednoj od najljepših lokacija

Uspješna građevinska kompanija iz Banjaluke, "Horizont nekretnine", koja važi za jednog od lidera u građevinskom sektoru, nastavlja da gradi dugogodišnje povjerenje klijenata, najavom novog projekta.

Uskoro niče nova sportska dvorana uz OŠ "Sveti Sava"

Prva faza izgradnje nove sportske dvorane na Laušu, koja bi trebalo da bude uz jednu od najvećih osnovnih škola u gradu - "Sveti Sava", počeće na jesen, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Indijski mogul napravio vilu na neboderu

Indijski grad Bangalore je dom jedne od najluksuznijih vila na svijetu - replike Bijele kuće koja se nalazi na krovu nebodera.

Uživo prenose gradnju: Da li će bolnica u Kini nići za nekoliko dana

U gradu Vuhanu u Kini u kojem je navodno izbila epidemija koronavirusa ubrzano niču dvije bolnice za tretman zaraženih. Rokovi su pet do deset dana i dvije nedjelje.

U petak počinje gradnja najvećeg postratnog projekta u BiH

Prošlog mjeseca "Elektroprivreda" je potpisala ugovor o izvođenju pripremnih radova na gradnji bloka 7 Termoelektrane Tuzla, a ovog petka izvođači bi i zvanično trebalo da krenu s radovima na terenu.

BiH gradi mostove koji ničemu ne služe

SARAJEVO, BANJALUKA - Bosna i Hercegovina nesposobna je za realizaciju bilo kakvih infrastrukturnih projekata, a u prilog tome ide i činjenica da će BiH uskoro imati dva izgrađena mosta koja je povezuju sa Srbijom i Hrvatskom, a koja zbog nepostojanja graničnih prelaza neće biti u funkciji.

Planirana gradnja osnovne škole na Adi

BANJALUKA - Naselje Ada dobiće svoju osnovnu školu, u okviru velikog plana izgradnje i obnove školske infrastrukture širom grada. Nakon nedavne dogradnje OŠ „Branko Radičević“ na Starčevici, koju pohađa veliki broj đaka iz Ade, planirana je i izgradnja nove škole u ovom naselju.

Najčitanije