Gradnja

Petrinjci: Još nijedna lopata nije zabodena za gradnju

ZAGREB - Jedanaest mjeseci od snažnog zemljotresa koji je pogodio Baniju, država još nije izgradila nijednu kuću.

Počinje gradnja auto-puta Banjaluka - Prijedor, Ćorić: Obezbijeđena sva dokumentacija

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić rekao je danas da je prikupljena sva potrebna dokumentacija za auto-put Banjaluka - Prijedor, čija gradnja počinje sutra.

Nova dobojska bolnica mogla bi biti otvorena za godinu

DOBOJ– Devet mjeseci nakon početka izgradnje, grubi građevinski radovi na novoj bolnici u Doboju su završeni.

Odjeljenje za saobraćaj i puteve: Za održavanje saobraćajnica 400.000 maraka

BANJALUKA - Programom zajedničke komunalne potrošnje za ovu godinu za održavanje gradskih asfaltnih i makadamskih saobraćajnica namijenjeno je oko 400.000 KM iz budžeta grada.

Počela izgradnja nove muzičke škole u Tuzli

TUZLA - Osnovna i Srednja muzička škola "Čestmir Mirko Dušek" u Tuzli dobit će novu namjensku zgradu, čija je izgradnja počela ove sedmice. To će biti veliko olakšanje za učenike i profesore koji trenutno nastavu izvode u drugom školskom objektu.

Ambiciozan projekat, Kim dva puta nedjeljno obilazi gradilišta

PJONGJANG - Sjevernokorejski vođa Kim Jong Un posjetio je drugi put tokom nedjelje jednu od lokacija svog ambicioznog projekta izgradnje 50.000 novih stanova u Pjongjangu i pozvao na dodatne napore koji bi ubrzali stambeni razvoj u zemlji.

Pogledajte kako će izgledati moderni klinički centar u Trebinju

TREBINJE- U Trebinju će se uskoro početi graditi univerzitetsko-klinički centar, površine preko 20.000 metara kvadratnih korisnog prostora, čije je idejno rješenje već urađeno i danas predstavljeno u ovom gradu.

Uprkos zabrani gradi se put kroz imanje manastira Visoki Dečani

Lokalne vlasti, uz podršku nadležnih u Prištini, počele su intenzivne radove na izgradnji magistralnog puta Dečani - Plav kroz zaštićenu zonu Manastira Visoki Dečani, uprkos eksplicitnoj zabrani gradnje magistralnih i tranzitnih puteva kroz specijalne zaštićene zone, saopšteno je iz Eparhije raško-prizrenske.

Horizont: Počinje gradnja stanova na jednoj od najljepših lokacija

Uspješna građevinska kompanija iz Banjaluke, "Horizont nekretnine", koja važi za jednog od lidera u građevinskom sektoru, nastavlja da gradi dugogodišnje povjerenje klijenata, najavom novog projekta.

Uskoro niče nova sportska dvorana uz OŠ "Sveti Sava"

Prva faza izgradnje nove sportske dvorane na Laušu, koja bi trebalo da bude uz jednu od najvećih osnovnih škola u gradu - "Sveti Sava", počeće na jesen, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Najčitanije