Gradonačelnik

Oglasili se iz Gradske uprave povodom bubice na Stanivukovićevom reveru

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, nije imao nikakav plan, niti namjeru da tajno snima sastanak koji se danas odražao u Banskom dvoru, saopšteno je iz Gradske uprave.

Smanjeni rashodi, slijede brojni planovi

BANJALUKA - Budući planovi, oni koji tek treba da se realizuju u gradu na Vrbasu, kao što su odluka o neradnoj nedjelji, izgradnja mosta u Česmi i najvećeg gradskog parka, ali i uštede i povećanje prihoda koji su već ostvareni, predstavljeni su danas na obilježavanju 100 dana mandata gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Kolegijum Skupštine grada Banjaluka zakazan za petak

BANJALUKA - Kolegijum Skupštine grada biće zakazan za sutra od 13 časova, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke na konferenciji za novinare povodom usvajanja budžeta u iznosu od 149,77 miliona KM.

Benjamina Karić druga žena u istoriji na čelu Sarajeva

SARAJEVO - Benjamina Karić je jednoglasno potvrđena za gradonačelnicu grada Sarajeva iz reda ostalih.

Gradonačelnici iz zemalja regiona na sahrani Bandića

ZAGREB - U Zagrebu će danas u podne biti sahranjen Milan Bandić, koji je u šest mandata bio gradonačelnik hrvatske prijestonice, a posljednjem ispraćaju prisustvovaće njegove kolege iz gotovo cijelog regiona.

Dačić: Podrška kandidaturi Todorovića za gradonačelnika Doboja

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić dao je punu podršku kandidaturi Srđana Todorovića iz Socijalističke partije (SP) za gradonačelnika na ponovljenim lokalnim izborima u Doboju.

HDZ: Opstruisanje izbora gradonačelnika šamar Mostarcima

MOSTAR - Gradski odbor HDZ-a BiH smatra da je opstruisanje izbora gradonačelnika šamar Mostarcima i da mora biti završen u ponedjeljak, 15. feruara, a potom održana i vanredna sjednica Vijeća, kako bi bila usvojena odluka o privremenom finansiranju svih službi.

Kordić i Guzin ostaju u trci za gradonačelnika Mostara

MOSTAR - Mario Kordić, kandidat HDZ BiH za gradonačelnika, i Zlatko Guzin, kandidat Kolacije za Mostar, dobili su najviše glasova i ostaju u utrci za gradonačelnika Mostara.

Postao gradonačelnik, a to još ne zna jer je na respiratoru

SAO PAOLO - Maguito Vilela izabran je u nedjelju za gradonačelnika brazilskog grada Gojanija, ali to još nije saznao budući da je već skoro mjesec dana u indukovanoj komi, na respiratoru zbog teške infekcije kovid-19.

Gradonačelniku Trebinja uručena zahvalnicu

TREBINJE- Predsjednik Saveza logoraša Republike Srpske Anđelko Nosović uručio je u novim prostorijama ovog udruženja u Trebinju gradonačelniku Mirku Ćuriću zahvalnicu i medaljon kao znak zahvalnosti na podršci u radu ovog udruženja.

Najčitanije