Gradska uprava

Gradska uprava Banjaluka slavi 90. rođendan

Spektakularnom svjetlosnom projekcijom na zgradi Gradske uprave uz zvuke Gradskog tamburaškog orekstra i prisustvo brojnih građana u srijedu naveče počelo je obilježavanje 90. rođendana Gradske uprave.

Gradska uprava Banjaluka slavi 90. rođendan

Gradska uprava Banjaluka slavi 90. rođendan i organizuje manifestaciju u čast Svetislavu - Tisi Milosavljeviću, prvom banu Vrbaske banovine i čovjeka bez kojeg bi banjalučka istorija, ali i budućnost, ostale uskraćene za zlatno doba Banjaluke.

Dejan Savić postaje član banjalučkog Visokog savjeta za sport

BANJALUKA - Dejan Savić, proslavljeni vaterpolista i selektor vaterpolo reprezentacije Srbije u posjeti je Banjaluci, te je danas iskoristio priliku da dođe u Gradsku upravu gdje se sastao sa predstavnicima gradske administracije.

Sistematizacija GU Banjaluka: 50 odsto manje rukovodećih mjesta

Sistematizacija Gradske uprave je završena i zvanično će biti objavljena ove sedmice, potvrdio je za "Nezavisne" gradonačelnik Draško Stanivuković.

Stanivuković za "Nezavisne": Neki ljudi iz opozicije mogli bi nam u foto-finišu naštetiti

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, rekao je u intervjuu za 'Nezavisne novine' da je Banjaluka političko bojno polje na kojem će se odlučivati ishod narednih izbora te da još nema odluke PDP-a i opozicije o tome ko će biti kandidat stranke na narednim izborima, Jelena Trivić ili on.

U Banjaluci u subotu obustava saobraćaja

Obavještavaju se građani da će zbog održavanja skupa pod nazivom "Run&more Weekend", biti obustavljen saobraćaj, saopštila je Gradska uprava.

Izbor načelnika u Gradskoj upravi Banjaluka poslije sistematizacije

BANJALUKA - Do kraja septembra će biti objavljeni javni konkursi za načelnike odjeljenja u Gradskoj upravi Banjaluka, a najvjerovatnije će biti osam ili devet odjeljenja, kazao je za "Nezavisne" gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Održan sastanak predstavnika grada Banjaluka sa prevoznicima

BANJALUKA - Kako bi se obezbijedilo nesmetano funkcionisanje javnog prevoza na području grada danas je u Gradskoj upravi Banjaluka održan sastanak predstavnika grada sa prevoznicima, te u narednom periodu slijedi analiza stanja i gubitaka koje su pretrpjeli.

Počela sanacija klizišta u Priječanima

BANJALUKA - U naselju Priječani počela je sanacija klizišta, za šta je Gradska uprava izdvojila 51.000 KM.

Gradska uprava: Dostavljen ugovor o nabavci udžbenika

BANJALUKA - Ugovor o nabavci udžbenika od trećeg do devetog razreda za učenike na području grada, zajedno sa bankarskom garancijom, dostavljen je Zavodu za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske na potpisivanje, naveli su iz Gradske uprave.

Najčitanije