Gradski tamburaški orkestar

Muzika i slikarstvo na trgovima Banjaluke

U okviru turističke ponude grada Banjaluka, Gradski tamburaški orkestar u subotu počinje s realizacijom projekta - Muzika i slikarstvo na trgovima Banjaluke pod nazivom "Art is a Melody of Life".

U srijedu koncert Gradskog tamburaškog orkestra

BANJALUKA - Gradski tamburaški orkestar će sutra uveče, sa početkom u 20 časova, održati tradicionalni "Koncert za zaljubljene".

Uskoro prvi album Gradskog tamburaškog orkestra Banjaluka

BANJALUKA - Gradski tamburaški orkestar Banjaluka (GTO BL), koji je prethodnih godina sa predsjednikom Spomenkom Guzijanom na čelu nizao uspjeh za uspjehom, završio je snimanje albuma, koji bi svjetlo dana, zajedno sa video-spotom za jednu numeru, trebalo da ugleda tokom sljedećeg mjeseca.

Slavili ljubav uz zvuke tambure

BANJALUKA - Neke od najljepših ljubavnih kompozicija, zbog kojih poželite da se ponovo zaljubite, izvodio je Gradski tamburaški orkestar Banjaluka (GTO BL) u nedjelju veče u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci na "Koncertu za zaljubljene".

Banjalučki Gradski tamburaški orkestar najbolji na svijetu

NOVI SAD - Gradski tamburaški orkestar iz Banjaluke proglašen je za najbolji orkestar na Svjetskom tamburaškom festivalu "Tamburica fest", koji je održan u Novom Sadu.

Najčitanije