Granična Policija BiH

Na graničnim prelazima uhapšeno sedam osoba

SARAJEVO - Službenici Granične policije uhapsili su sedam osoba za kojima je raspisana potjernica ili potraga i predali ih nadležnim sudskim policijama, saopšteno je iz Granične policije.

U akciji "Lula" zaplijenjeno oko 300 kilograma duvana

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Dobrljin su, u okviru operativne akcije "Lula", spriječili nezakonit promet 299, 75 kilograma rezanog duvana bez akciznih markica.

Njemačka donirala Graničnoj policiji BiH opremu vrijednu 140.000 evra

SARAJEVO – Zoran Galić, direktor Granične policije, i ambasadorka Njemačke u BiH Marget Uber potpisali su danas u Sarajevu sporazume o donaciji deset termovizijskih kamera za noćno osmatranje, ukupne vrijednosti 140.000 evra.

Na graničnim prelazima BiH uhapšeno pet osoba

SARAJEVO – Službenici granične policije BiH su juče i danas uhapsili pet osoba za kojima su tragali sudovi i policija.

Sjednica Odbora za žalbe: Građani se žalili na službenike SIPA i Granične policije

SARAJEVO - Na 72. sjednici Odbora za žalbe građana Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine razmatrano je 11 žalbi, od kojih se jedna odnosi na postupanje službenika Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), a deset na postupanje policijskih službenika Granične policije BiH.

Galić: Obezbjeđivanje granice od 1.600 kilometara poput "Sizifovog posla"

SARAJEVO - Šef granične policije Bosne i Hercegovine Zoran Galić, upozorio je da pripadnici te službe ne mogu da se izbore sa "prilivom migranata duž istočne granice zemlje sa Srbijom" i da situacija lako može eskalirati i ugroziti ukupnu stabilnost, kako navodi AP, politički krhke nacije.

Državljanka BiH sakrila automatsku pušku ispod haube

BIJELJINA - Službenici Jedinice granične policije Bijeljina otkrili su juče automatsku pušku M-70 i dva okvira, prilikom granične kontrole BMW-a italijanskih registarskih oznaka.

Pronađeno 10 migranata kod Bijeljine, vozač pobjegao

Prilikom kontrole vozila Granična policija BiH je rano jutros na području Bijeljine pronašla 10 ilegalnih migranata, dok je vozač uspio pobjeći.

Uhapšen državljanin Njemačke zbog organizovanog kriminala

SARAJEVO - Njemački državljanin E.K. uhapšen je na aerodromu u Sarajevu jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Sud BiH zbog krivičnih djela organizovani kriminal i promet droge, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Albanci pokušali izaći iz BiH s falsifikovanim ličnim kartama Italije

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo, na letu za Zagreb, prilikom graničnih provjera dvoje stranih državljana otkrili su falsifikovane lične karte Republike Italije, kojima su pokušali izaći iz Bosne i Hercegovine.

Najčitanije