Granična policija

Zabrana prelaska granice sa Srbijom od subote do ponedjeljka

SARAJEVO – Granična policija BiH saopštila je danas da od sutra, 4. aprila do ponedjeljka 6. aprila stupa na snagu zabrana prelaska državne granice na svim međunarodnim graničnim prelazima prema Srbiji.

Privremeno se zatvara pogranični promet između BiH i Hrvatske

SARAJEVO – Granični prelazi za pogranični promet između BiH i Hrvatske biće privremeno zatvoreni od sutra 2. aprila od 7 sati, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Samardžija: Više izlazaka nego ulazaka u BiH

SARAJEVO - Na graničnim prelazima u BiH situacija je mirnija u odnosu na protekle dane, ali još ima dosta prelazaka granice vozila i lica, a bilo je više izlazaka nego ulazaka, izjavio je načelnik kabineta direktora Granične policije BiH Radiša Samardžija.

Odbijen ulazak u BiH četiri državljanina Srbije i jednog Rumunije

SARAJEVO - Na graničnim prelazima u BiH počela je primjena odluke Savjeta ministara o zabrani ulaska strancima u BiH, kako bi se umanjile posljedice pandemije virusa korona, izjavio je šef kabineta direktora Granične policije BiH Radiša Samardžija.

Bijača, Gradiška i Šamac prelazi za kamione koji dolaze u BiH

SARAJEVO - Teretna motorna vozila iz "trećih zemalja" koja prolaze kroz Hrvatsku prilikom ulaska u BiH u pratnji hrvatske policije biće usmjerena na granične prelaze Bijača, Gradiška i Šamac.

Granični policajac u jednomjesečnom pritvoru

SARAJEVO - Sud BiH odredio je jednomjesečni pritvor Raji Kikiću zbog sumnje da je počinio krivično djelo primanje dara i drugih oblika koristi, saopšteno je iz Suda BiH.

Zlonamjerne dezinformacije o miješanju MUP-a Srpske u rad Granične policije

Granična policija BiH saopštila je danas da su neistinite, zlonamjerne i tendeciozne spekulacije i dezinformacije u vezi sa navodnim miješanjem i djelovanjem Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske u rad Granične policije.

Galić suspendovao pet policajaca

SARAJEVO - Direktor Granične policije BiH Zoran Galić danas je donio rješenje o privremenoj suspenziji iz Granične policije BiH za pet policijskih službenika, pripadnika Jedinice granične policije Brod i to: A.M., Č.S., P.B., I.D., i G.I. javljaju federalni mediji.

Graničar osumnjičen da je uzeo novac i pustio osobe sa zaraženog područja u BiH

SARAJEVO - Pripadnik Granične policije BiH na prelazu Brčko uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo primanje dara i drugih oblika koristi.

Radončić: Graničnoj policiji nedostaju zaštitne maske i rukavice

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Fahrudin Radončić upozorio je da pripadnicima Granične policije nedostaju zaštitne maske i rukavice.

Najčitanije