Granična policija

U nastavku "Koridora" uhapšeno osam osoba, pogledajte šta je oduzeto

SARAJEVO - U nastavku akcije "Koridor" uhapšeno je osam osoba osumnjičenih za krijumčarenje robe vrijedne pola miliona KM, saopštila je Granična policija BiH.

Predložen pritvor osumnjičenima za korupciju u Graničnoj policiji

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH predložilo je jednomjesečni pritvor za Rejhana Rakovića (41) iz Bihaća, Ensara Saličinovića (30) iz Sarajeva i Kenita Čakića (27) iz Bugojna zbog sumnje da su zloupotrijebili položaj, primli mito i protivzakonito posredovali prilikom zapošljavanja radnika u Graničnu policiju BiH.

Granična policija osuđuje svaki oblik korupcije u vlastitim redovima

SARAJEVO - Granična policija BiH je povodom današnje akcije Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH u predmetu "Konak" u okviru koje su uhapšena dva njihova policijska službenika, saopštila da najoštrije osuđuje sve oblike koruptivnog ponašanja, posebno korupciju u vlastitim redovima.

Na prelazu Karakaj otkrivena 22 falsifikovana dokumenta Turske

ZVORNIK - Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik juče su u dva odvojena slučaja otkrili 22 falsifickovana dokumenta koje su na uvid dali 11 državljana Turske prilikom ulaska u BiH na graničnom prielazu Karakaj.

Uhapšen sa 7.500 KM kutija cigareta bez markica

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije Jedinice Dobrljani lišili su slobode lice čiji su inicijali N.P. (49) nakon što su u njegovom automobilu pronašli 7.500 kutija cigareta bez akciznih markica, čija je ukupna vrijednost 37.000 KM.

Zaplijenjeno 17.750 kutija cigareta u Gacku

TREBINJE – Pripadnici Granične policije BiH spriječili su juče u Gacku krijumčarenje 17.750 kutija cigareta bet akciznih markica.

Državljanin BiH uhapšen zbog šverca droge

SARAJEVO - Na graničnom prelazu Deleuša, na ulazu u BiH, u teretnom motornom vozilu otkriveno je 37 kilograma marihuane.

Jedna žalba na rad SIPA i 13 na rad Granične policije

SARAJEVO - Odbor za žalbe građana Parlamentarne skupštine BiH razmatrao je ukupno 14 žalbi, od kojih se jedna odnosila na rad i postupanje policijskih službenika Agencije za istraživanje i zaštitu (Sipa) BiH, a 13 na rad i postupanje policijskih službenika Granične policije BiH.

GP BiH dobila mobilne stanice za pranje ruku, ubruse i sapune

Ministarstva spoljnih poslova SAD doniralo je Graničnoj policiji opremu za suzbijanje širenja virusa kovid-19 u vrijednosti od 144.000 KM, saopšteno je iz ove institucije.

Pri ulasku u BiH tri državljanina uhapšena po potragama

SARAJEVO - Granična policija BiH je kontrolom pri ulasku u zemlju u dva dana uhapsila tri državljanina BiH, za koje je utvrđeno da ih potražuju sudski organi.

Najčitanije