Granična policija BiH

Zaplijenjeno 17.750 kutija cigareta u Gacku

TREBINJE – Pripadnici Granične policije BiH spriječili su juče u Gacku krijumčarenje 17.750 kutija cigareta bet akciznih markica.

Jedna žalba na rad SIPA i 13 na rad Granične policije

SARAJEVO - Odbor za žalbe građana Parlamentarne skupštine BiH razmatrao je ukupno 14 žalbi, od kojih se jedna odnosila na rad i postupanje policijskih službenika Agencije za istraživanje i zaštitu (Sipa) BiH, a 13 na rad i postupanje policijskih službenika Granične policije BiH.

Galić: Sramotno da se Terenska kancelarija nalazi u kontejneru

SARAJEVO - Direktor Granične policije BiH Zoran Galić rekao je da su loši uslovi rada i prostor u kojem se nalazi Terenska kancelarija "Zapad" sa sjedištem u Grahovu, koja nije u potpunosti ni funkcionalna, samo jedan od problema policijskih službenika Granične policije BiH.

Uhapšene četiri osobe na graničnim prelazima BiH

Granična policija uhapsila je četiri osobe po potjernicama na graničnim prelazima u Zvorniku, Orašju i Rači.

Državljanin Hrvatske pao u Gradišci sa 110 kg skanka

GRADIŠKA - Granična policija BiH u akciji kodnog naziva "Diablo" zaplijenila je 110 kilograma skanka vrijednog oko pola miliona maraka i uhapsila državljanina Hrvatske L.M. (1992) na graničnom prelazu Gradiška.

Uhapšeni šverceri migranata, stoke i tekstila, pao i graničar

ZVORNIK - U akcijama "Boat" Granične policije BiH i "Best", koju je realizovala Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA), uhapšeno je ukupno 16 osoba, među kojima i pripadnik Jedinice granične policije u Zvorniku, osumnjičenih da su organizovano preko Drine prevozile migrante, stoku i tekstil iz Srbije u BiH.

Marokanac pokušao izaći iz BiH sa falsifikovanim dokumentima Italije

GRADIŠKA - Službenici Jedinice granične policije Gradiška otkrili su danas falsifikovanu ličnu kartu i vozačku dozvolu Republike Italije koju je na uvid dala osoba afroazijskog porijekla prilikom izlaska iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom graničnom prelazu Gradiška.

Otvaraju se pogranični prelazi između Hrvatske i BiH

SARAJEVO – Pogranični prelazi između BiH i Hrvatske otvoriće se u četvrtak 15. oktobra, saošpteno je iz Granične policije BiH.

Turci pokušali ući u BiH sa lažnim testovima na koronu

SARAJEVO - Falsifikovani PCR testovi na virus korona pronađeni su kod trojice državljana Turske koji su kontrolisani na graničnom prelazu Karakaj, kod Zvornika, u autobusu koji saobraća na relaciji Beograd- Sarajevo.

Još 1.250 graničara pokrilo bi rupe na granici

SARAJEVO - Granična policija BiH nema ni ljudske ni materijalno-tehničke kapacitete da pokrije sve lokacije mogućeg nezakonitog prelaska granice i u ovom trenutku prema procjeni za pokrivanje svih lokacija nedostaje 1.250 policajaca.

Najčitanije