Granični prelaz

Prelaz Kozarska Dubica - Hrvatska Dubica otvoren za saobraćaj

Granični prelaz Kozarska Dubica-Hrvatska Dubica ponovo je danas otvoren za međunarodni putnički saobraćaj, nakon gotovo godinu i po.

Gužva na prelazima Deleuša i Zupci

BANJALUKA - Pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH na graničnim prelazima Deleuša i Zupci, između BiH i Crne Gore, dok je na graničnom prelazu Doljani, između Hrvatske i BiH, pojačan saobraćaj na ulazu u BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

"Bratoljub" neće biti otvoren prije jula

BRATUNAC - Radovi na izgradnji graničnog prelaza na mostu "Bratoljub", između Bratunca i Ljubovije, biće završeni u prvoj polovini juna, a prelaz će biti otvoren nakon dobijanja upotrebne dozvole, što očekujemo u prvoj polovini jula.

Zatvoreni granični prelazi prema Gazi

Isporuka pomoći u Pojas Gaze suspendovana je nakon napada na dva granična prelaza Kerem Šalom i Erez.

Gradiška postaje novi magnet za kupoholičare iz BiH i regiona

GRADIŠKA - Carinski terminal Gradiška, koji je svoje rampe podigao krajem januara prošle godine, trenutno je jedan od najvećih i najopremljenijih carinskih terminala u BiH koji osigurava uslove za normalno i nesmetano carinjenje roba, kao i brži i jednostavniji prelazak graničnog prelaza.

Omogućiti efikasnije funkcionisanje zajedničkih graničnih prelaza

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović i ambasador BiH u Podgorici Branimir Jukić izrazili su spremnost da se u najkraćem roku organizuje potpisivanje sporazuma o izmjenama i dopunama sporazuma o graničnim prelazim da bi se omogućilo njihovo efikasnije funkcionisanje zajedničkih prelaza.

Pojačana frekvencija vozila u Gradišci, Gradini i Kostajnici

Saobraćaj je večeras pojačan na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj na graničnim prelazima Gradiška, Gradina i Kostajnica.

Pojačan saobraćaj na graničnom prelazu Gradiška

BANJALUKA - Saobraćaj je večeras pojačan na graničnom prelazu Gradiška na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Gužve na graničnim prelazima, dijaspora ide kući

GRADIŠKA - Na graničnom prelazu Gradiška formirala se kilometarska kolona automobila koji ulaze iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu.

Kilometarske kolone na graničnim prelazima: Turisti "bježe" iz Hrvatske

ZAGREB - Hrvatski auto-klub upozorio je na pojačan saobraćaj i kilometarske kolone na graničnim prelazima prema Sloveniji budući da su mnogi turisti odlučili da prekinu godišnji odmor nakon što su Italija i Austrija uvrstile Hrvatsku na listu visokorizičnih zemalja zbog povećanog broja zaraženih virusom korona.

Najčitanije