Granični prelaz

Pojačan saobraćaj na prelazima Brod i Velika Kladuša

BANJALUKA - Pojačan je intenzitet saobraćaja u oba smijera na graničnim prelazima Brod i Velika Kladuša sa Hrvatskom, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Kolone vozila na izlazu iz BiH

BANJALUKA - Kolone vozila čekaju na graničnim prelazima prema Hrvatskoj na izlazu iz BiH.

Nezapamćena gužva na Graničnom prelazu Gradiška

BANJALUKA - U BiH danas je pojačan saobraćaj a velike gužve zabilježene su na graničnim prelazima.

Pojačan saobraćaj na izlazu iz BiH

SARAJEVO - Pojačan promet vozila bilježi se na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prelazima Velika Kladuša, Dubica, Kostajnica, Novi Grad, Gradina, Gradiška, Brod i Orašje. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja zasad nisu duža od 30 minuta, saopštili su iz Bosanskohercegovačkog automoto kluba (BIHAMK).

Bez teretnjaka na prelazu Šid do kraja godine

BEOGRAD - Zbog rekonstrukcije dionice puta od graničnog prelaza do Šida, na tom prelazu, od danas pa do posljednjeg dana ove godine, neće biti teretnog saobraćaja samo na izlazu iz Srbije.

Obustava saobraćaja na graničnom prelazu Rača

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Rača danas od 12.00 do 20.00 časova biće obustavljen saobraćaj zbog svečanosti kojom će biti označen početak izgradnje autoputa Beograd-Sarajevo.

Gužva na prelazima Velika Kladuša i Brod

BANJALUKA - Frekvencija vozila pojačana je na graničnim prelazima Velika Kladuša i Brod, između BiH i Hrvatske, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na Gradišci pojačan saobraćaj

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačan je saobraćaj na izlasku iz BiH prema Hrvatskoj, a na ostalim prelazima zadržavanja su do 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužve na graničnim prelazima u BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Brod, Kostajnica, Gradina, Orašje, Šepak, Gradiška i Velika Kladuša pojačan je intenzitet saobraćaja vozila na ulazu u BiH.

U Gradišci čekanja u oba smjera

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška sa Hrvatskom pojačana je frekvencija vozila u oba smjera, saopšteno je iz Auto–moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Najčitanije