Granični prelaz

Mediji: Tenkovi Vojske Srbije krenuli ka Jarinju

JARINJE - Vojska Srbije upravo premiješta tenkove iz Raške ka administrativnom prelazu Jarinje.

Veliki broj Srba i na Merdaru čeka probne tablice

MERDARE - Veliki broj Srba iz Gračanice i okolnih srpskih sela je i na prelazu Merdare kako bi izvadili probne tablice, javlja reporter Kosovo onlajna.

MUP u Prištini apeluje da se ne koriste Brnjak i Jarinje

PRIŠTINA - Ministarstvo unutrašnjih poslova u Prištini apelovalo je na građane južne srpske pokrajine da ne koriste administrativne prelaze Brnjak i Jarinje već druge administrativne prelaze, a zbog mogućih prepreka koje mogu na putu da se pojave.

Gužva na graničnim prelazima na izlazu iz BiH

GRADIŠKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačan je intenzitet saobraćaja na izlazu iz BiH, a na prelazima Donja Gradina i Rača na ulazu.

U Gradišci gužve u oba smjera

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačana je frekvencija vozila u oba smjera, dok su na izlazu iz BiH kolone vozila na prelazima Deleuša, Zupci, Gabela Polje, Kamensko, Brod, Kostajnica, Gradina i Gorica.

Prelaz Kozarska Dubica - Hrvatska Dubica otvoren za saobraćaj

Granični prelaz Kozarska Dubica-Hrvatska Dubica ponovo je danas otvoren za međunarodni putnički saobraćaj, nakon gotovo godinu i po.

Gužva na prelazima Deleuša i Zupci

BANJALUKA - Pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH na graničnim prelazima Deleuša i Zupci, između BiH i Crne Gore, dok je na graničnom prelazu Doljani, između Hrvatske i BiH, pojačan saobraćaj na ulazu u BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

"Bratoljub" neće biti otvoren prije jula

BRATUNAC - Radovi na izgradnji graničnog prelaza na mostu "Bratoljub", između Bratunca i Ljubovije, biće završeni u prvoj polovini juna, a prelaz će biti otvoren nakon dobijanja upotrebne dozvole, što očekujemo u prvoj polovini jula.

Zatvoreni granični prelazi prema Gazi

Isporuka pomoći u Pojas Gaze suspendovana je nakon napada na dva granična prelaza Kerem Šalom i Erez.

Gradiška postaje novi magnet za kupoholičare iz BiH i regiona

GRADIŠKA - Carinski terminal Gradiška, koji je svoje rampe podigao krajem januara prošle godine, trenutno je jedan od najvećih i najopremljenijih carinskih terminala u BiH koji osigurava uslove za normalno i nesmetano carinjenje roba, kao i brži i jednostavniji prelazak graničnog prelaza.

Najčitanije