Granični prelaz

Pojačan saobraćaj u Gradini i Gradišci

BANJALUKA - Intenzitet saobraćaja pojačan je na graničnom prelazu Gradiška i Gradina na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Oduzeta droga na granici između BiH i Crne Gore, dvije osobe privedene

Službenici Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH u saradnji sa službenicima Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) oduzeli su na graničnom prelazu Deleuša između BiH i Crne Gore 600 grama materije koja asocira na kokain, navedeno je u saopštenju UIO BiH.

Pojačane gužve na izlazu iz BiH

SARAJEVO - Na graničnim prelazima Bosanska Gradiška i Velika Kladuša pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine, dok na ostalim zadržavanja zasad nisu duža od 30 minuta.

U februaru izgradnja graničnog prelaza kod mosta “Bratoljub”

BANJALUKA - Izgradnja graničnog prelaza kod mosta "Bratoljub", koji povezuje BiH i Srbiju, trebalo bi da počne u februaru, rečeno je u Upravi za indirektno oporezivanje (UIO) BiH.

U Gradišci i Brodu i dalje pojačana frekvencija vozila

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška i Brod i dalje je pojačana frekvencija vozila na izlazu iz BiH.

Duge kolone u Gradišci u oba smjera

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška zabilježene su duge kolone vozila u oba smjera, dok je na graničnim prelazima Brod i Gradina pojačan intenzitet saobraćaja na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Duga čekanja na granici sa Hrvatskom, stvara se gužva i na Rači

BANJALUKA - Duga zadržavanja zabilježena su večeras na više graničnih prelaza na ulazu u BiH iz Hrvatske, a pojačava se i intenzitet saobraćaja na izlazu prema Srbiji preko Rače, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na graničnim prelazima uhapšeno šest osoba

​SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Orašje uhapsili su državljanina BiH čiji su inicijali H.K. /36/ za koje je utvrđeno da ga potražuje Policija Brčko distrikta zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Analiza "Nezavisnih": Uslove ispunjava tek svaki četvrti prelaz

SARAJEVO, BANJALUKA - U Bosni i Hercegovini tek svaki četvrti granični prelaz ispunjava standarde u pogledu infrastrukture, a na mnogima od njih ne postoje osnovni uslovi kao što su kontrolne kabine, nadstrešnice, zaustavne rampe, video-nadzor, telefonske veze, priključak za vodu i odvod, mokri čvor...

U Gradišci i Gradini pojačan saobraćaj

BANJALUKA - Frekvencija vozila pojačana je na graničnim prelazima Gradiška i Donja Gradina na izlazu iz BiH ka Hrvatskoj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Najčitanije