Granični prelaz

Omogućiti efikasnije funkcionisanje zajedničkih graničnih prelaza

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović i ambasador BiH u Podgorici Branimir Jukić izrazili su spremnost da se u najkraćem roku organizuje potpisivanje sporazuma o izmjenama i dopunama sporazuma o graničnim prelazim da bi se omogućilo njihovo efikasnije funkcionisanje zajedničkih prelaza.

Pojačana frekvencija vozila u Gradišci, Gradini i Kostajnici

Saobraćaj je večeras pojačan na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj na graničnim prelazima Gradiška, Gradina i Kostajnica.

Pojačan saobraćaj na graničnom prelazu Gradiška

BANJALUKA - Saobraćaj je večeras pojačan na graničnom prelazu Gradiška na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Gužve na graničnim prelazima, dijaspora ide kući

GRADIŠKA - Na graničnom prelazu Gradiška formirala se kilometarska kolona automobila koji ulaze iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu.

Kilometarske kolone na graničnim prelazima: Turisti "bježe" iz Hrvatske

ZAGREB - Hrvatski auto-klub upozorio je na pojačan saobraćaj i kilometarske kolone na graničnim prelazima prema Sloveniji budući da su mnogi turisti odlučili da prekinu godišnji odmor nakon što su Italija i Austrija uvrstile Hrvatsku na listu visokorizičnih zemalja zbog povećanog broja zaraženih virusom korona.

Udarni turistički vikend stvorio gužve na granici Hrvatske i Slovenije

ZAGREB - Predstojeći vikend se smatra udarnim turističkim vikendom u Hrvatskoj, a već danas na putevima prema primorju stvorile su se velike gužve, kao i na graničnim prelazima sa Slovenijom.

Grci od ponoći otvorili prelaz Evzoni za Srbe, pa zatvorili

Grčka je od ponoći otvorila granični prelaz Evzoni za srpske turiste koji ulaze u Grčku iz Sjeverne Makedonije, ali je taj prelaz, prenose mediji, ponovo zatvoren oko 10.30 sati.

U funkciji rekonstruisani granični prelaz Vardište

Renovirani granični prelaz Vardište između BiH i Srbije od danas je ponovo u funkciji nakon rekonstrukcije za koju je izdvojeno 830.000 KM.

Pojačan saobraćaj u Gradišci, Brodu i Velikoj Kladuši

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Velika Kladuša, Brod i Gradiška pojačana je frekvencija putničkih vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Tri osobe uhapšene na graničnim prelazima

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Trebinje uhapsili su na graničnom prelazu Klobuk lice čiji su inicijali S.M. koje potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

Najčitanije