Granični prelaz

Pojačan saobraćaj na prelazu Brod

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Brod na ulazu u BiH pojačana je frekvencija saobraćaja, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj na prelazima u Gradišci, Brodu i Kostajnici

BANJALUKA - Frekvencija saobraćaja pojačana je na graničnim prelazima Gradiška, Brod i Kostajnica na ulazu u BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj na više graničnih prelaza

BANJALUKA - Frekvencija saobraćaja pojačana je na graničnim prelazima Velika Kladuša, Kostajnica, Doljani i Izačić, na izlazu iz BiH, kao i u oba smjera na prelazima Gradiška i Brod.

Gužve na granicama na ulazu u BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Gradina, Brod, Kostajnica, Velika Kladuša, Rača, Pavlovića most, Šepak i Karakaj pojačan je intenzitet saobraćaja na ulazu u BiH.

Pojačana frekvencija vozila na pojdinim graničnim prelazima

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Gorica i Gabela Polje na izlazu iz BiH pojačana je frekvencija vozila, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužve na više graničnih prelaza

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Gradina, Izačić, Deleuša i Crveni Grm pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, a na prelazima Rača i Pavlovića most na ulazu u BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužve na graničnim prelazima

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija bez zastoja, a frekvencija vozila pojačana je na graničnim prelazima Izačić, Doljani, Gabela Polje, Prisika i Hum na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj i Crnoj Gori, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Pojačan saobraćaj na granici sa Hrvatskom

BANJALUKA - Na graničnim prelazima sa Hrvatskom - Gradiška, Brod, Donja Gradina, Orašje, Izačić, Novi Grad i Kozarska Dubica pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pojačana frekvencija vozila na više prelaza

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Brod, Donja Gradina, Šepak, Velika Kladuša, Izačić, Gabela Polje i Gorica pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zadržavanja na graničnim prelazima do 30 minuta

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija bez problema, a na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Najčitanije