Granica

Tramp: Počela gradnja zida između Meksika i SAD

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp objavio na Twitteru da je počela gradnja zida koji bi trebalo da sprječi ilegalne ulaske Meksikanaca na teritoriju SAD.

Gužva u Gradišci, čeka se oko jedan čas

SARAJEVO - Frekvencija vozila jutros je pojačana na graničnom prelazu Gradiška na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj, gdje se čeka oko jedan čas, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Priština briše granicu: Ukida se kontrola putnika na prelasku u Albaniju

PRIŠTINA - Kosovska skupštine usvojila je danas rezoluciju kojom se ukida kontrola kretanja putnika koji prelaze u Albanijom, prenosi Gazeta ekspres.

Izvještaj EK o stanju migracija: Graničari stežu balkansku rutu

BRISEL - Usljed poboljšanja vremenskih prilika došlo je do porasta broja migranata uzduž balkanske rute, rečeno je juče u Evropskoj komisiji nakon predstavljanja najnovijeg izvještaja o stanju migracija u EU i na njenim spoljnim granicama.

Koja je gornja granica za dojenje?

Ako uživate u dojenju, možete dojiti koliko god dugo želite, tvrdi stručnjak za dojenje dr Kristin Grifin.

Teksas poslao vojsku na granicu sa Meksikom

HJUSTON - Američka savezna država Teksas poslala je na granicu sa Meksikom pripadnike Nacionalne garde nakon poziva predsjednika Donalda Trampa da se obezbijedi granica i ograniči priliv migranata.

Ivanić: O granici pričaju mnogi koji nisu ni vidjeli kartu

SARAJEVO - Nisu svi političari isti, poručio je večeras gostujući na Federalnoj televiziji srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić.

U Makedoniju od danas sa ličnom kartom

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić susreo se danas u Skoplju sa premijerom Republike Makedonije Zoranom Zaevom sa kojim je razgovarao o unapređenju bilateralnih odnosa dvije zemlje.

Crnadak: Sutra sporazum o putovanju u Makedoniju samo sa ličnom kartom

BANJA LUKA - Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak izjavio je da je sutrašnja posjeta bh. delegacije Makedoniji važna zbog potpisivanja sporazuma koji će omogućiti građanima dvije zemlje prelazak granice samo sa ličnom kartom.

Ivanić: Pitanje granice na čekanju zbog nesređenih odnosa Bošnjaka

BEOGRAD - Zbog nesređenih bošnjačkih političkih odnosa u Sarajevu, pitanje granice Srbije i BiH bez razloga je pretvoreno u "neku veliku temu", izjavio je član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić.

Najčitanije