Granice

Pojačan saobraćaj na izlazu iz BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Brod, Gradiška, Donja Gradina, Kozarska Dubica, Izačić, Velika Kladuša, Orašje, Deleuša, Hum, Doljani i Osoje pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj na Doljanima i Izačiću

BANJALUKA - Frekvencija saobraćaja vozila pojačana je na graničnim prelazima Izačić i Doljani, na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužve na graničnim prelazima ka moru

GRADIŠKA - Na graničnim prelazima Izačić, Doljani, Gabela Polje, Zupci, Hum, Gradiška, Gradina i Deleuša pojačan je promet vozila na izlazu iz BiH. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Zadržavanja na graničnim prelazima do 30 minuta

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se jutros odvija bez problema, a na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Gužve na više graničnih prelaza

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Gradina, Izačić, Deleuša i Crveni Grm pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, a na prelazima Rača i Pavlovića most na ulazu u BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Deseta nagrada za film "Granice kiše"

BANJALUKA - Autorsko ostvarenje Vlastimira Sudara i Nikole Mijovića iz RS "Granice kiše" prikazano je na Međunarodnom filmskom festivalu u Varni, u Bugarskoj, gdje je film, uz jednog autora - Vlastimira Sudara, publici predstavio bugarski producent Aleksandar Donev.

Glavna nagrada za "Granice kiše" na filmskom festivalu u Parizu

Film "Granice kiše" Vlastimira Sudara i Nikole Mijovića proglašen je najboljim na međunarodnom filmskom festivalu "Evropa oko Evrope" u Parizu.

Film "Granice kiše" dobio drugu nagradu u Bergamu

Film "Granice kiše" Vlastimira Sudara i Nikole Mijovića osvojio je drugu nagradu za najbolji film u glavnom takmičarskom programu na 37. Međunarodnom filmskom festivalu u Bergamu.

Haradinaj Tačiju: Nećeš nas obmanuti korekcijom granica

PRIŠTINA - Kosovski premijer Ramuš Haradinaj poručio je danas predsjedniku Hašimu Tačiju da ne pokušava da obmanjuje Kosovo lakom korekcijom granica jer se, kako tvrdi, to neće dogoditi, prenosi RTK2.

Film "Granice kiše" na festivalu u Geteborgu

BANJALUKA - Dugometražni igrani film iz Republike Srpske "Granice kiše" biće prikazan na filmskom festivalu koji danas počinje u švedskom gradu Geteborgu, rekao je Srni Vlastimir Sudar, koji je sa Nikolom Mijovićem autor ovog filma.

Najčitanije