Granice

Rusi će moći u Crnu Goru tek kada otvore granicu za Crnogorce

Crna Gora otvoriće granicu za državljane Rusije i Azerbejdžana, odlučilo je večeras Koordinaciono tijelo Vlade Crne Gore za zarazne bolesti.

EU ostaje zatvorena za BiH do kraja avgusta?

BRISEL - Ambasadori zemlja članica EU odlučili su da ne vrate Srbiju na listu zemlja kojima je na osnovu "bolje ili slične epidemiloške situacije" dozvoljeno putovanje u EU, saznaje Tanjug u Briselu.

Građani Srbije od 19. jula ne mogu ni u Švedsku

Državljani Srbije od 19. jula neće moći da pređu granicu Švedske.

Italija zatvara granice za građane Srbije i Crne Gore

Italija je zatvorila granice za građane Srbije, Crne Gore i samoproglašenog Kosova, a ova zabrana dolazi poslije zabrane dolaska građana iz 13 zemalja, među kojima su BiH i Sjeverna Makedonija.

Bugarska zatvorila granice za državljane BiH i Srbije

SOFIJA - Građanima Srbije privremeno je ograničen ulazak u Bugarsku od danas, 16. jula, pa do 31. jula, saopštila je Ambasada Srbije u Sofiji.

BiH otvara granicu za državljane EU uz negativan test na virus korona

SARAJEVO – Savjet ministara BiH je na današnjoj sjednici donio odluku o otvaranju granice BiH za državljane zemalja EU uz negativan test na virus korona.

Grčka granica zatvorena za državljane Srbije

BEOGRAD - Grčka je u 6.00 časova zatvorila granicu za državljane Srbije i ova odluka važiće do 15. jula, kada će biti ponovo razmatrana.

Turistički radnici iz Mostara traže otvaranje granica

MOSTAR –Turistički radnici iz Mostara protestvovali su u četvrtak na Starom mostu u Mostaru kako bi poslali poruku da je turizam "na koljenima" i zatražili od nadležnih otvaranje granica BiH za državljane EU.

"Nezavisne" istražuju: Tri uslova otvaraju granice EU za BiH

BANJALUKA, BRISEL - BiH mora ispuniti tri uslova ako želi da njeni državljani za dvije sedmice budu stavljeni na listu zemalja kojima je dozvoljeno putovanje u EU, potvrđeno je "Nezavisnim" u evropskim institucijama.

EU ostavila rampu za BiH, a BiH za EU

SARAJEVO - Građani BiH nisu se našli na listi državljana 15 zemalja koji slobodno mogu putovati u zemlje EU nakon preporuka koje je donijela Evropska komisija, a zbog ovog poteza Zoran Tegeltija, predsjedavajući Savjeta ministara BiH, rekao je da BiH neće otvoriti granicu za građane EU.

Najčitanije