Granit Džaka

Đurić: Džaka i Šaćiri su državljani Republike Srbije

BEOGRAD - Na pitanja novinara zašto je srpska Kancelarija za Kosovo i Metohiju prikupljala lične podatke fudbalskih reprezentativaca Švajcarske Đerdana Šaćirija i Valona Behramija i kako su ti podaci dospjeli u medije, Marko Đurić kaže da nema saznanja o tome da je zakon prekršen, a da novinari "imaju pravo da navijaju za Šaćirija i Behramija".

Generalni sekretar FS Švajcarske podnio ostavku zbog igrača s Kosova

Potresi ne prestaju da pogađaju Fudbalski savez Švajcarske i tamošnju fudbalsku javnost.

Džaka kritikovao Mišera: Razmišlja kao u kameno doba

Švajcarski reprezentativac albanskog porijekla Granit Džaka kritikovao je Fudbalski savez i generalnog sekretara Aleksa Mišera zbog izjave da bi za nacionalni tim trebalo da igraju samo igrači sa jednim državljanstvom.

Albanci skupljaju pare za Šaćirija i Džaku, uplatio i kosovski ministar

Albanci porijeklom iz Kosova i Metohije koji žive u Njujorku pokrenuli su u ponedjeljak akciju skupljanja novca kako bi platili kaznu koju su od FIFA dobili Granit Džaka i Džerdan Šaćiri.

FIFA samo upozorila Džaku i Šaćirija, kazna 10.000 franaka

FIFA je danas, zbog pokazivanja rukama albanskog nacionalnog simbola dvoglavog orla, izrekla upozorenje i novčanu kaznu od 10.000 švajcarskih franaka igračima švajcarske fudbalske reprezentacije Granitu Džaki i Džerdanu Šaćiriju.

Šaćiriju i Džaki prijeti suspenzija od dva meča

Džerdan Šaćiri i Granit Džaka, reprezentativci Švajcarske, mogi bi da budu supendovani na dva meča neigranja zbog miješanja politike u sport prilikom proslave gola na meču sa Srbijom, prenosi BBC.

Otac Granita Džake služio zatvorsku kaznu u Beogradu

BEOGRAD - Ragip Džaka, otac Granita Džake, švajcarskog reprezentativca albanskog porijekla sa Kosova, koji je Srbiji dao gol u petak na Svetskom prvenstvu u fudbalu, 1986. godine proveo je zatvoren neko vrijeme u zatvoru u Beogradu zbog pozivanja na ujedinjenje svih Albanca u jednu zemlju, piše današnji "Alo".

FIFA pokrenula postupke protiv Albanaca, FSS i Krstajića

FIFA je objavila da je pokrenula postupke protiv reprezentativaca Švajcarske Granita Džake i Đerdana Šaćirija, kao i selektora Srbije Mladena Krstajića.

Švajcarci ljuti na svoje Albance: Prekršili ste muško obećanje

Švajcarski reprezentativac Granit Džaka, koji je postigao gol, kojim je izjednačio rezultat u utakmici Svjetskog prvenstva protiv reprezentacije Srbije, kaže da njegovo slavlje "albanskim orlom" nije bila nikakva poruka protivniku.

Džaka: Nije me briga za reakcije na moje slavlje

Fudbalska reprezentacija Švajcarske pobijedila je Srbiju sa 2:1 preokretom, a posebno se tome radovao strijelac Granit Džaka.

Najčitanije