Grbavica

Željezničar pobijedio Tuzla City

Ekipa Željezničara pobijedila je Tuzla City u generalnoj probi pred novu sezonu, a oni su na svojoj Grbavici slavili pobjedu rezultatom 3:1.

MUP-u KS prijavljena bomba u blizini stadiona Grbavica

SARAJEVO - U popodnevnim satima je Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo dojavljeno da se u blizini stadiona Grbavica nalazi bomba.

Poznati inicijali osobe koja se dovodi u vezu s pucnjavom na Grbavici

SARAJEVO - Nedžib Spahić Džiba ubijen je u sinoćnjoj pucnjavi u sarajevskom restoranu Paper Moon na Grbavici, zbog čega policija traga za osobom inicijala S. G. dovodeći je u vezu s napadom, potvrđeno je iz policijskih izvora za Klix.ba.

Ante Blažević pojačao Željezničar

Ante Blažević je potpisao sa Fudbalskim klubom Željezničar ugovor do ljeta 2022. godine uz opciju produženja na još jednu.

"Željo" dobio saglasnost za "jug"

Opština Novo Sarajevo izdala Urbanističku saglasnost za izgradnju južne tribine stadiona "Grbavica", potvrdili su iz Fudbalski klub Željezničar, čime je načinjen novi korak za dodatnu modernizaciju ovog sportskog objekta.

Nema zaraženih u školi "Grbavica dva"

Nastavnica, direktor i 14 učenika sarajevske Osnovne škole "Grbavica dva", koji su od 16. do 22. februara boravili u Italiji, nisu zaraženi koronavirusom i za dva dana se vraćaju na nastavu, saopšteno je iz škole.

Na Grbavici ranjena jedna osoba

SARAJEVO - Jedno lice ranjeno je danas u pucnjavi u sarajevskom naselju Grbavica, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Opušci cigareta uzrok požara na Grbavici

SARAJEVO - Do požara koji je u petak naveče izbio u neboderu u sarajevskoj ulici Grbavička najvjerovatnije je došlo usljed bacanja neugašenih opušaka cigareta u PVC korpu za smeće, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Počinje natkrivanje istoka "Grbavice"

Nakon intenzivnih radova na prikupljanju potrebnih dozvola i dokumentacije, danas su u "Plavom salonu" potpisani ugovori kojim su se stekli svi uslovi za izgradnju krova istočne tribine stadiona "Grbavica" u Sarajevu.

Sarajevski vatrogasci spasili mačku koja se ugušila u požaru

Službenici Profesionalne vatrogasne brigade KS svakodnevno pomažu građanima i spašavaju im živote. U današnjem požaru na Grabvici, osim hrabrosti na koje smo navikli od njih, pokazali su da imaju veliko srce jer su spasili mačku koja se ugušila od dima.

Najčitanije