Grejson Peri

Posljednje vođenje kroz Perijevu izložbu

BANJALUKA - Posljednje autorsko vođenje kroz izložbu "Taština malih razlika" Grejsona Perija biće održano večeras u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci s početkom u 19 časova.

Radionica za najmlađe u MSU RS

BANJALUKA - U okviru izložbe "Taština malih razlika" Grejsona Perija večeras će s početkom u 18 časova u Muzeju savremene umjetnosti RS biti organizovana radionica za najmlađe ljubitelje umjetnosti.

Grejson Peri i na TV ekranima

BANJALUKA - U okviru pratećeg programa izložbe "Taština malih razlika" britanskog umjetnika Grejsona Perija, koja se može pogledati u Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske (MSU RS) do 20. oktobra, publika će imati priliku da vidi i jedinstveni dokumentarni TV serijal "Neukus ni slučajno", koji prati kreativni proces umjetnika tokom stvaranja izložbe.

Postavka Grejsona Perija stavila Banjaluku u centar svjetske umjetničke scene

BANJALUKA - Prednost toga kada ste umjetnik jeste što ste stalno u liftu, znači možete pričati sa siromašnim, bogatim i vrlo popularnim i poznatim ljudima i to je ono zbog čega se ja, između ostalog, bavim umjetnošću i zbog čega mi je ona super, kazao je Grejson Peri, britanski umjetnik, čija je izložba "Taština malih razlika" otvorena u četvrtak naveče u Muzeju savremene umjetnosti RS (MSU RS) u Banjaluci.

Otvorena izložba Grejsona Perija

U Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske u Banjaluci večeras je otvorena izložba "Taština malih razlika" autora Grejsona Perija, jednog od najpoznatijih britanskih savremenih umjetnika.

Britanski umjetnik Grejson Peri gostuje u Banjaluci: Posebno uzbuđenje zbog dolaska

BANJALUKA - Savremeni britanski umjetnik Grejson Peri doputovao je u Banjaluku povodom otvaranja njegove izložbe "Taština malih razlika", koja se može pogledati u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci.

Velika zainteresovanost za Perijevo predavanje

BANJALUKA - Britanski umjetnik Grejson Peri održaće sutra predavanje u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci, s početkom u 18 časova.

Grejson Peri na otvaranju svoje izložbe u Banjaluci 7. septembra

BANJALUKA - Jedan od najpoznatijih britanskih savremenih umjetnika Grejson Peri gostovaće u Banjaluci, i to je ujedno jedini grad u okviru balkanske turneje njegove izložbe "Taština malih razlika" koji će ovaj umjetnik posjetiti. Pomenuta postavka u Banjaluci će u Muzeju savremene umjetnosti RS (MSU RS) biti otvorena 7. septembra.

Klasne razlike kroz oči Grejsona Perija

SARAJEVO, BANJALUKA - Šta god i kako god mislili o Grejsonu Periju, on je prije svega izvanredan grafičar vanredne mašte i umjetničke pronicljivosti, na momente toliko inteligentan i nadahnut u svojim socijalnim komentarima i postavkama da ga je ponekad teško razumjeti, riječi su kojima je ovog britanskog umjetnika opisao Radovan Jokić.

Perijeva izložba krenula u osvajanje regiona

NOVI SAD - Klasne razlike i problem identiteta, o kojima, ukratko, govori izložba "Taština malih razlika" Grejsona Perija, proteklog vikenda, prilikom otvaranja postavke u Muzeju savremene umjetnosti Vojvodine (MSUV), došlo je da osmotri blizu šest stotina ljudi.

Najčitanije