Grijanje

Poboljšan kvalitet grijanja u Banjaluci tokom sezone 2019/2020

"Eko-toplane" su na polovini sezone grijanja 2019/2020 i do sada proizvodnja i isporuka toplotne energije protiču uredno, bez većih problema, kažu u ovom preduzeću.

Kako brže ugrijati motor vozila zimi

Hladno vrijeme nosi nove navike, a jedno od najvažnijih pitanja je šta učiniti da što prije zagrijemo motor automobila?

Članovi Odluke o daljinskom grijanju u Banjaluci u skladu sa zakonom

BANJALUKA - Ustavni sud RS odbacio je inicijativu za ocjenu ustavnosti pojedinih članova Odluke grada Banjaluka o opštim uslovima za proizvodnju, isporuku i korištenje toplotne energije, a koju je podnijelo Udruženje za borbu protiv korupcije "Transparency International", navedeno je u "Službenom glasniku".

Samo sedam odsto stanovnika u BiH ima centralno grijanje

TUZLA - Sistem daljinskog zagrijavanja u budućnosti se mora što više širiti i to iz obnovljivih izvora eneregije koji su ekološki prihvatljiviji od tradicionalnih, poručeno je danas sa stručnog skupa "Daljinska energetika u gradovima- odgovor na klimatske promjene" u Tuzli koji je okupio 60 stručnjaka iz BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Počinje sezona grijanja u Doboju

DOBOJ - Gradska toplana Doboj sutra počinje sezonu grijanja, potvrđeno je Srni iz ovog preduzeća.

Toplana spremna za sezonu, dug korisnika 300.000 KM

SOKOLAC - Sokolačka Toplana spremna je za početak sezone u kojoj će zagrijavati 29.000 metara kvadratnih prostora, iako joj korisnici za grijanje iz ranijeg perioda duguju 300.450 KM, rekao je direktor Javnog komunalnog preduzeća "Sokolac" Dejan Tomić.

Počinju probe toplifikacionog sistema

BANJALUKA - "Eko toplane" Banjaluka danas počinju sa funkcionalnim probama sistema, koje će trajati narednih nekoliko dana.

Sanacija toplifikacione mreže za bolje grijanje u Banjaluci

BANJALUKA - Pripreme za grijnu sezonu uveliko su u toku, a na jednoj od najkritičnijih dionica gradskog toplifikacionog sistema u Ulici Anđe Knežević, na kojoj već godinama tokom zime dolazi do čestih kvarova, biće zamijenjene dotrajale cijevi, rekli su u preduzeću "Eko-toplane".

Stručnjaci upozoravaju korisnike daljinskog grijanja: Isključenje sa mreže ima svoje rizike

BANJALUKA - U periodu kada je sistem daljinskog grijanja u Banjaluci u fazi remonta i pripreme za novu sezonu, korisnicima je, pod uslovom da ispunjavaju tehničke uslove, do 15. septembra ostavljen prostor da se isključe sa njega.

Radijatori u Banjaluci ponovo topli

BANJALUKA - Eko toplane Banjaluka jutros su ponovo počele sa isporukom toplotne energije, nakon što je u petak zajedno sa Gradom Banjaluka donesena odluka o prekidanju započetog remonta i pripremi sistema za ponovnu isporuku toplotne energije.

Najčitanije