Grijanje

"Eko toplane": Uprkos pandemiji, uspješna sezona grijanja

Kriza uzrokovana pandemijom korona virusa nije zaobišla ni komunalna preduzeća, istakao je Aleksandar Marić, predsjednik Upravnog odbora "Eko toplana", te dodao da svi osjećaju negativne posljedice, zavisno od djelatnosti koju obavljaju.

Uspješna poslovna godina "Eko-toplana" uz redovnu isporuku grijanja

BANJALUKA - Rezultati banjalučkih "Eko-toplana" u prošloj godini pokazuju da je ovo preduzeće uspješno završilo poslovnu godinu uz redovnu isporuku toplotne energije, navedeno je u Informaciji o poslovanju za prošlu godinu, koja je zajedno sa Informacijom o planu poslovanja privrednog društva "Eko-toplane" za ovu godinu usvojena na Skupštini grada Banjaluka.

Topliji radijatori po istoj cijeni smanjili broj reklamacija

​BANJALUKA - Iako je do kraja ove sezone grijanja u Banjaluci ostalo više od mjesec dana, Banjalučani u velikoj mjeri dosadašnju grijnu sezonu ocjenjuju kao izuzetno uspješnu jer su radijatori kvalitetno zagrijavali njihove prostorije i bolje nego što je to bilo prethodnih sezona, čime su temperature u stanovima bile na zadovoljavajućem podioku.

Peking produžio zimsku sezonu grijanja zbog virusa korona

PEKING – Peking će produžiti svoju zimsku sezonu grijanja za sedmicu dana do 22. marta, u okviru napora na suzbijanju epidemije virusa korona, saopštio je zvaničnik gradske vlade u utorak.

Poboljšan kvalitet grijanja u Banjaluci tokom sezone 2019/2020

"Eko-toplane" su na polovini sezone grijanja 2019/2020 i do sada proizvodnja i isporuka toplotne energije protiču uredno, bez većih problema, kažu u ovom preduzeću.

Kako brže ugrijati motor vozila zimi

Hladno vrijeme nosi nove navike, a jedno od najvažnijih pitanja je šta učiniti da što prije zagrijemo motor automobila?

Članovi Odluke o daljinskom grijanju u Banjaluci u skladu sa zakonom

BANJALUKA - Ustavni sud RS odbacio je inicijativu za ocjenu ustavnosti pojedinih članova Odluke grada Banjaluka o opštim uslovima za proizvodnju, isporuku i korištenje toplotne energije, a koju je podnijelo Udruženje za borbu protiv korupcije "Transparency International", navedeno je u "Službenom glasniku".

Samo sedam odsto stanovnika u BiH ima centralno grijanje

TUZLA - Sistem daljinskog zagrijavanja u budućnosti se mora što više širiti i to iz obnovljivih izvora eneregije koji su ekološki prihvatljiviji od tradicionalnih, poručeno je danas sa stručnog skupa "Daljinska energetika u gradovima- odgovor na klimatske promjene" u Tuzli koji je okupio 60 stručnjaka iz BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Počinje sezona grijanja u Doboju

DOBOJ - Gradska toplana Doboj sutra počinje sezonu grijanja, potvrđeno je Srni iz ovog preduzeća.

Toplana spremna za sezonu, dug korisnika 300.000 KM

SOKOLAC - Sokolačka Toplana spremna je za početak sezone u kojoj će zagrijavati 29.000 metara kvadratnih prostora, iako joj korisnici za grijanje iz ranijeg perioda duguju 300.450 KM, rekao je direktor Javnog komunalnog preduzeća "Sokolac" Dejan Tomić.

Najčitanije