Grijanje

Tri banjalučka naselja bez grijanja

BANJALUKA - Zbog kvara na toplifikacionoj mreži, bez grijanja su korisnici u Novoj varoši, Rosuljama i naselju Mjesec, rekli su za "Nezavisne" u "Eko toplanama".

Grijanje u Banjaluci počinje sutra

BANJALUKA - Zbog trenutnih vremenskih uslova i naglog pada temperatura, "Eko toplane" će sa isporukom toplotne energije početi sutra, saopštili su u "Eko toplanama".

Počele probe sistema daljinskog grijanja u Banjaluci

BANJALUKA - Funkcionalne probe sistema daljinskog grijanja počele su u petak, a one podrazumijevaju provjeru kompletnog toplifikacionog sistema, uoči zvaničnog početka naredne sezone grijanja.

"Eko-toplane" završile pripreme, sve spremno za početak grijanja

Posljednje pripreme za početak predstojeće sezone su završene, a proizvodna postrojenja i toplifikaciona mreža su spremne za početak naredne sezone grijanja, koja počinje 15. oktobra, istakli su iz preduzeća "Eko-toplane" Banjaluka.

"Eko-toplane": Punjenje kućnih instalacija počinje u ponedjeljak

Od ponedjeljka "Eko-toplane" će početi s punjenjem kućnih instalacija, te najkasnije do nedjelje, 20. septembra, korisnici sistema daljinskog grijanja treba da završe sve započete radove na svojim kućnim instalacijama, kako bi se izbjegao nastanak mogućih curenja i materijalne štete.

"Eko-toplane": Priprema kućnih instalacija za predstojeću sezonu

BANJALUKA - Podsjećamo korisnike sistema daljinskog grijanja da prije punjenja kućnih instalacija uoči predstojeće sezone grijanja pripreme unutrašnje i zajedničke unutrašnje instalacije, a u cilju što kvalitetnije i nesmetane isporuke toplotne energije, apelovali su iz "Eko-toplana".

Eko toplane: Remont pri kraju, grijanje počinje na vrijeme

​BANJALUKA – Pripreme za predstojeću sezonu grijanja, godišnji remont proizvodnih postrojenja i sanacija distributivne mreže u periodu između dvije sezone su pri kraju, a "Eko toplane" Banjaluka biće spremne za početak naredne grijne sezone.

Ogrev "zapalio" novčanike

BANJALUKA, SARAJEVO - Na području BiH trenutno vlada veliko interesovanja građana za kupovinu ogrevnog drveta, a ovaj energent je na tržištu dostigao visoku cijenu pa se metar kvalitetne bukve prodaje po cijeni od 70 do 90 KM.

"Eko toplane": Uprkos pandemiji, uspješna sezona grijanja

Kriza uzrokovana pandemijom korona virusa nije zaobišla ni komunalna preduzeća, istakao je Aleksandar Marić, predsjednik Upravnog odbora "Eko toplana", te dodao da svi osjećaju negativne posljedice, zavisno od djelatnosti koju obavljaju.

Uspješna poslovna godina "Eko-toplana" uz redovnu isporuku grijanja

BANJALUKA - Rezultati banjalučkih "Eko-toplana" u prošloj godini pokazuju da je ovo preduzeće uspješno završilo poslovnu godinu uz redovnu isporuku toplotne energije, navedeno je u Informaciji o poslovanju za prošlu godinu, koja je zajedno sa Informacijom o planu poslovanja privrednog društva "Eko-toplane" za ovu godinu usvojena na Skupštini grada Banjaluka.

Najčitanije