Grijanje

"Toplane - Sarajevo" prinuđene da djelimično koriste alternativno gorivo, mogu još dan-dva

SARAJEVO - KJKP "Toplane - Sarajevo" obavijestolo je korisnike centralnog grijanja da su u narednim danima prinuđeni da zagrijavanje djelimično vrše putem alternativnog goriva, a zbog redukcije prirodnog gasa u Kantonu Sarajevo.

Struja, grijanje i gorivo sve skuplji u Austriji

BEČ - Cijene energenata za domaćinstva u Austriji su u septembru porasle za 16,3 odsto, u odnosu na isti mjesec prije godinu dana.

U vrtiću "Kolibri" u Banjaluci grijanje na pola kapaciteta

BANJALUKA - Vrtić "Kolibri" u banjalučkom naselju Lazarevo već mjesec dana nema puni kapacitet grijanja, zbog čega mališani, kako kažu njihovi roditelji, borave u hladnim prostorijama, a iz vrtića kažu da se radi o kvaru čija se sanacija očekuje sutra.

Bez grijanja sedam banjalučkih naselja

Zbog većeg kvara na distributivnoj mreži, bez grijanja će danas biti naselja Centar, GP Krajina, Nova varoš, Paprikovac, Rosulje, Sunce i Mjesec.

Neizvjesno hoće li biti grijanja ovog vikenda za građane Sarajeva

SARAJEVO - Građani Kantona Sarajevo ovog vikenda imaće problem s uslugama centralnog grijanja, može se zaključiti iz saopšenja KJKP Toplane - Sarajevo d.o.o. i Energonivesta d.d.

"Eko toplane": Digitalizacijom do kontrole upravljanja energijom

Projekat digitalizacije distributivne mreže će pomoći da se lokalizuju kritične tačke. Sada je to veoma otežano, jer nemamo uvid u realno stanje, a ovaj sistem omogućiće da se utvrdi gdje su problemi. Postojaće indikacija gdje su problemi na sistemu, gdje curi energija, gdje su veliki gubici i problemi u sistemu.

Zbog kvara veći dio Banjaluke bez grijanja

Korisnici u većem dijelu Banjaluke danas će biti bez grijanja zbog havarije distributivne mreže, saopšteno je iz "Eko toplana" odakle ističu da se ekipe rade na sanaciji kvara.

Radijatori u Banjaluci imuni na energetske potrese u svijetu

BANJALUKA - Na sistem daljinskog grijanja u Banjaluci neće uticati globalna energetska kriza, izazvana nepovoljnim klimatskim uslovima i rastućom potražnjom za energijom.

Hiljade Britanaca neće moći ove zime da plati račun za grijanje

LONDON - Dobrotvorne organizacije upozorile su da će stotine hiljada ljudi u Velikoj Britaniji morati da bira između prehrane svojih porodica i plaćanja sve većih računa za energiju.

Presuda u korist "Eko toplana": Građani dužni da plate korišteno grijanje

BANJALUKA - Korisnici usluga "Eko toplana" Banjaluka koji su koristili isporučenu toplotnu energiju dužni su je i plaćati bez obzira na nepostojanje ugovora u pisanoj formi.

Najčitanije