Grijanje

Stručnjaci upozoravaju korisnike daljinskog grijanja: Isključenje sa mreže ima svoje rizike

BANJALUKA - U periodu kada je sistem daljinskog grijanja u Banjaluci u fazi remonta i pripreme za novu sezonu, korisnicima je, pod uslovom da ispunjavaju tehničke uslove, do 15. septembra ostavljen prostor da se isključe sa njega.

Radijatori u Banjaluci ponovo topli

BANJALUKA - Eko toplane Banjaluka jutros su ponovo počele sa isporukom toplotne energije, nakon što je u petak zajedno sa Gradom Banjaluka donesena odluka o prekidanju započetog remonta i pripremi sistema za ponovnu isporuku toplotne energije.

Voda, grijanje i odvoz smeća Dobojlijama skuplji za 10 odsto

DOBOJ - Voda, grijanje i odvoz smeća Dobojlijama su od danas skuplji za deset procenata, odlučili su odbornici Skupštine grada Doboj koji su jednoglasno podržali poskupljenje svih komunalnih usluga.

Banjalučani se ove zime ogrijali bolje nego prethodnih

BANJALUKA - Grijna sezona u Banjaluci se privodi kraju, a prema ocjenama korisnika najbolja je u posljednjih nekoliko godina.

Produžena sezona grijanja u Banjaluci

BANJALUKA - S obzirom na niske prosječne dnevne temperature, grijna sezona će biti nastavljena do porasta srednjih dnevnih temperatura, rekli su u preduzeću "Eko-toplane".

Grijanje u Doboju produženo do četvrtka

DOBOJ - Gradska toplana u Doboju nastaviće isporuku toplotne energije za korisnike do četvrtka, 18. aprila, saopšteno je iz Toplane.

Solarno grijanje izum mađarske naučnice Marie Telkes

Maria Telkes, rođena 12. decembra 1900. godine, je mađarska naučnica i izumiteljka prvog sistema solarnog grijanja za stambene objekte.

Nakon uvida slijedi rekonstrukcija distributivne mreže grijanja u Banjaluci

BANJALUKA - Banjaluka će za nekoliko sedmica dobiti detaljan pregled stanja distributivne mreže u sistemu centralnog grijanja, a što će biti ogroman korak ka poboljšanju njegovog kvaliteta.

Tri modaliteta za isključenje sa gradskog grijanja u Banjaluci

BANJALUKA - Korisnici će se pod određenim uslovima na svoj zahtjev moći isključiti sa toplotnog sistema, rekli su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Dronovi provjeravaju mrežu banjalučke Toplane staru 45 godina

BANJALUKA - Termovizijsko snimanje stanja distributivne mreže sistema daljinskog grijanja Banjaluke, iz vazduha specijalnim dronom, precizno će utvrditi stanje vrelovoda i toplovoda, kao i sve potencijalne kvarove na ovoj mreži, rekli su u preduzeću "Eko toplane" Banjaluka.

Najčitanije