Grijanje

Počinje sezona grijanja u Doboju

DOBOJ - Gradska toplana Doboj sutra počinje sezonu grijanja, potvrđeno je Srni iz ovog preduzeća.

Toplana spremna za sezonu, dug korisnika 300.000 KM

SOKOLAC - Sokolačka Toplana spremna je za početak sezone u kojoj će zagrijavati 29.000 metara kvadratnih prostora, iako joj korisnici za grijanje iz ranijeg perioda duguju 300.450 KM, rekao je direktor Javnog komunalnog preduzeća "Sokolac" Dejan Tomić.

Počinju probe toplifikacionog sistema

BANJALUKA - "Eko toplane" Banjaluka danas počinju sa funkcionalnim probama sistema, koje će trajati narednih nekoliko dana.

Sanacija toplifikacione mreže za bolje grijanje u Banjaluci

BANJALUKA - Pripreme za grijnu sezonu uveliko su u toku, a na jednoj od najkritičnijih dionica gradskog toplifikacionog sistema u Ulici Anđe Knežević, na kojoj već godinama tokom zime dolazi do čestih kvarova, biće zamijenjene dotrajale cijevi, rekli su u preduzeću "Eko-toplane".

Stručnjaci upozoravaju korisnike daljinskog grijanja: Isključenje sa mreže ima svoje rizike

BANJALUKA - U periodu kada je sistem daljinskog grijanja u Banjaluci u fazi remonta i pripreme za novu sezonu, korisnicima je, pod uslovom da ispunjavaju tehničke uslove, do 15. septembra ostavljen prostor da se isključe sa njega.

Radijatori u Banjaluci ponovo topli

BANJALUKA - Eko toplane Banjaluka jutros su ponovo počele sa isporukom toplotne energije, nakon što je u petak zajedno sa Gradom Banjaluka donesena odluka o prekidanju započetog remonta i pripremi sistema za ponovnu isporuku toplotne energije.

Voda, grijanje i odvoz smeća Dobojlijama skuplji za 10 odsto

DOBOJ - Voda, grijanje i odvoz smeća Dobojlijama su od danas skuplji za deset procenata, odlučili su odbornici Skupštine grada Doboj koji su jednoglasno podržali poskupljenje svih komunalnih usluga.

Banjalučani se ove zime ogrijali bolje nego prethodnih

BANJALUKA - Grijna sezona u Banjaluci se privodi kraju, a prema ocjenama korisnika najbolja je u posljednjih nekoliko godina.

Produžena sezona grijanja u Banjaluci

BANJALUKA - S obzirom na niske prosječne dnevne temperature, grijna sezona će biti nastavljena do porasta srednjih dnevnih temperatura, rekli su u preduzeću "Eko-toplane".

Grijanje u Doboju produženo do četvrtka

DOBOJ - Gradska toplana u Doboju nastaviće isporuku toplotne energije za korisnike do četvrtka, 18. aprila, saopšteno je iz Toplane.

Najčitanije