Grmečka korida

Bik Brizan pobjednik 249. Grmečke koride

OŠTRA LUKA - Bik Brizan, vlasnika Ante Mikulića iz Širokog Brijega, pobjednik je ovogodišnje Grmečke koride koja je danas održana na Popovića brdu kod Oštre Luke, ali bez publike.

Bik Medonja pobjednik 248. Grmečke koride

OŠTRA LUKA - Bik Medonja, vlasnika Jovice Štikavca iz Budimlić Japre, pobjednik je ovogodišnje Grmečke koride koja je danas održana na Popovića brdu kod Oštre Luke.

Grmečka korida: Mrkonja i Medonja pobjednici

OŠTRA LUKA - Pobjednici 247. Grmečke koride, koja je danas održana na Popovića brdu kod Oštre Luke, su bikovi Mrkonja u srednjoj i Medonja u teškoj kategoriji.

U nedjelju na Popovića brdu 246. Grmečka korida

OŠTRA LUKA - Na Popovića brdu kod Oštre Luke u nedjelju, 5. avgusta, biće održana 246. Grmečka korida, tradicionalna manifestacija kojom se završava program obilježavanja "Ilindanskih dana" u ovoj opštini.

Bik Robi pobjednik "Grmečke koride"

OŠTRA LUKA - Pobjednik 245. "Grmečke koride", koja je danas održana na Popovića brdu kod Oštre Luke, je bik Robi, vlasnika Milorada Milekića iz Bjelajca kod Mrkonjić Grada.

Ivanić: Grmečka korida ne smije biti prekinuta

BANJALUKA - Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić razgovarao je s predsjednikom Zavičajno-turističkog udruženja za očuvanje i njegovanje tradicije "Grmečke koride Međeđe brdo 1772" Nenom Dobrijevićem koji ga je informisao o ponovnoj zabrani održavanja Grmečke koride na tradicionalnoj viševjekovnoj lokaciji Međeđe Brdo u opštini Sanski Most.

Najčitanije