Grmljavina

Žuto upozorenje u BiH zbog visoke temperature i grmljavine

BANJALUKA - Za regije Banjaluke, Prijedora i Trebinja danas je upaljen žuti meteoalarm zbog visoke temperature, koja će preći 32 stepena Celzijusova, kao i za Mostar, gdje će biti i do 36 stepeni.

Narandžasto upozorenje zbog jake grmljavine u BiH

SARAJEVO - Za područje Republike Srpske i FBiH za danas je izdato narandžasto upozorenje zbog jače grmljavine.

Atmosfera naelektrisana, sve više oluja i grmljavina

Globalno zagrijavanje dovodi do sve većeg broja oluja i grmljavina, a one se pojavljuju i tamo gdje ih ranije nije nikada bilo.

Žuti meteoalarm za Foču, Sarajevo i Tuzlu

Za područje Foče i Sarajeva za danas je meteoalarm izdao žuto upozorenje na grmljavinske procese, a za tuzlanski region, osim na grmljavinu, i zbog visoke temperature vazduha.

Meteoalarm: Najavljena grmljavina za područje Banjaluke i Trebinja

BANJALUKA - Meteoalarm BiH izdao je žuto upozorenje za područje Banjaluke i Trebinja gdje se kasno večeras očekuju lokalni grmljavinski procesi.

Sunčani period u Sarajevu prekinule munje i kiša

SARAJEVO - Sunčani period u Sarajevu danas u poslijepodnevnim satima prekinulo je jako naoblačenje, povremena kiša, i grmljavine.

Vjetar srušio drvo na automobil u banjalučkom naselju Rosulje

BANJALUKA - Nevrijeme koje je u poslijepodnevnim časovima zahvatilo Banjaluku pojedinim građanima stvorilo je velike probleme.

I danas pljuskovi i grmljavina

​BANJALUKA - Danas se u BiH očekuje pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom.

Kiša u BiH do 15. juna

​BANJALUKA - Prema dugoročnoj prognozi koju je uradio Evropski centar za srednjoročne i dugoročne prognoze, u Bosni i Hercegovini se do 15. juna očekuje nestabilno vrijeme s kišom, odnosno sa pljuskovima koji će padati skoro svaki dan.

U Srbiji noćas ispaljeno 892 protivgradne rakete

BEOGRAD - U Srbiji je noćas ispaljeno 829 raketa sa osam radarskih centara, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Najčitanije