Gužva

Gužve na izlazu iz BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Gradina, Brod i Orašje pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužve na graničnim prelazima sa Hrvatskom

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Brod, Orašje, Gradina i Velika Kladuša duga su zadržavanja na izlazu iz BiH u Hrvatsku, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužve na izlazu iz BiH u Gradišci, Brodu i Velikoj Kladuši

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Brod i Velika Kladuša pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Pojačan intenzitet vozila na graničnim prelazima

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška i Brod jutros je pojačan intenzitet vozila na ulazu u BiH iz Hrvatske, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj na prelazima Brod i Velika Kladuša

BANJALUKA - Pojačan je intenzitet saobraćaja u oba smijera na graničnim prelazima Brod i Velika Kladuša sa Hrvatskom, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj na izlazu iz BiH

SARAJEVO - Pojačan promet vozila bilježi se na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prelazima Velika Kladuša, Dubica, Kostajnica, Novi Grad, Gradina, Gradiška, Brod i Orašje. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja zasad nisu duža od 30 minuta, saopštili su iz Bosanskohercegovačkog automoto kluba (BIHAMK).

Gužve na graničnim prelazima sa Hrvatskom i Srbijom

BANJALUKA - Duže kolone vozila čekaju na izlazu i ulazu u BiH na granici sa Srbijom i Hrvatskom, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj u Gradišci, Brodu i Donjoj Gradini

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Brod i Donja Gradina prema Hrvatskoj pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Urbana mobilnost lijek za gužve i ekologiju

​BANJALUKA, PRIJEDOR - Kako bi se smanjili problemi sa saobraćajnim gužvama, potrebno je po ugledu na evropske gradove motivisati građane da koriste javni gradski prevoz, čime bi se i povećala bezbjednost u saobraćaju, smatraju stručnjaci.

Gužva na Rači i Pavlovića mostu

​BANJALUKA - Na graničnom prelazu Rača pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH prema Srbiji, a na ulazu na prelazu Pavlovića most, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Najčitanije