Gužva

Pojačan saobraćaj na izlazu iz BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Brod, Gradiška, Donja Gradina, Kozarska Dubica, Izačić, Velika Kladuša, Orašje, Deleuša, Hum, Doljani i Osoje pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj na Doljanima i Izačiću

BANJALUKA - Frekvencija saobraćaja vozila pojačana je na graničnim prelazima Izačić i Doljani, na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužva na izlazu iz BiH ka Srbiji i Hrvatskoj

BANJALUKA - Kolone vozila čekaju na izlazu iz BiH na graničnom prelazu Šepak prema Srbiji i na prelazima Bijača i Izačić prema Hrvatskoj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Velike gužve na graničnim prelazima u BiH

BANJALUKA - Frekvencija vozila pojačana je na graničnim prelazima Gradiška, Brod, Donja Gradina i Doljani u oba smjera, a kolona je formirala i na izlazu iz BiH na prelazima Kostajnica, Izačić, Zupci, Kamensko, Orašje, Hum i Deleuša.

Gužva na prelazima Gradiška i Brod

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška i Brod pojačana je frekvencija vozila u oba smjera, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužva na graničnom prelazu Gradiška

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačana je frekvencija vozila u oba smjera, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pojačana frekvencija vozila na graničnim prelazima

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Izačić, Velika Kladuša, Doljani, Gabela Polje, Prisika, Hum i Deleuša pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, dok je na graničnom prelazu Brod pojačana u oba smjera, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske (AMS).

Gužve na graničnim prelazima ka moru

GRADIŠKA - Na graničnim prelazima Izačić, Doljani, Gabela Polje, Zupci, Hum, Gradiška, Gradina i Deleuša pojačan je promet vozila na izlazu iz BiH. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Pojačan saobraćaj u Brodu i Gradišci

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Brod i Gradiška pojačan je saobraćaj na ulazu u BiH, a na graničnim prelazima Deleuša, Izačić, Doljani, Hum i Velika Kladuša na izlazu, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Pojačan intenzitet sobraćaja na izlazu iz BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Velika Kladuša, Izačić, Bijača, Prisika i Gabela Polje pojačan je intenzitet saobraćaja na izlazu iz BiH, kao i u oba smijera na prelazu Doljani, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Najčitanije