Gužva

BiH: Na mostu preko Plive obustavljen saobraćaj

SARAJEVO - Uslovi za vožnju u četvrtak ujutro su povoljni i saobraća se po suhom kolovozu, uz umjeren promet vozila. Zbog visokih dnevnih temperatura iz Bosanskohercegovačkog automoto kluba (BIHAMK) preporučuju putovanje u ranim jutarnjim ili kasnim poslijepodnevnim satima.

Gužve na graničnim prelazima u Gradišci i Kostajnici

BANJALUKA - Duga kolona vozila čeka na graničnim prelazima Gradiška i Kostajnica na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj, pa se preporučuje korištenje prelaza Donja Gradina ili Kozarska Dubica, gdje nema dužih zadržavanja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zadržavanja na GP Gradiška do sat vremena

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška na izlazu iz BiH pojačana je frekvencija vozila i čeka se do 60 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Pojačana frekvencija vozila u Gradišci i Gradini

BANJALUKA - Pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH na graničnim prelazima Gradiška i Gradina.

Pojačana frekvencija vozila u Gradišci, Donjoj Gradini i Brodu

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Donja Gradina i Brod pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Duge kolone na graničnim prelazima na izlazu iz BiH

SARAJEVO - Pojačan je saobraćaj vozila, a duge su kolone na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prelazima Gradiška, Donja Gradina, Brod, Kostajnica, Izačić, Velika Kladuša, Orašje i Kozarska Dubica, saopštili su danas poslijepodne iz Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK).

Gužva na graničnom prelazu Gradiška, čekanja oko dva sata

BANJALUKA - Na graničnim prelazima u BiH i danas je zabilježena gužva.

Povremene gužve na granicama

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Velika Kladuša, Kostajnica, Gradina, Gradiška, Brod i Orašje zbog predstojećih praznika dolazi do povremeno pojačanog saobraćaja na ulazu u BiH iz Hrvatske u trajanju od 40 minuta do jedan i po čas, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužve na granicama, duža zadržavanja na ulazu u BiH

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačan je saobraćaj na ulazu i izlazu prema Hrvatskoj, a gužve su i na većini ostalih prelaza na sjeveru i sjeverozapadu, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na GP Kostajnica čekanje do jedan sat

KOSTAJNICA - Na graničnom prelazu Kostajnica za izlazu iz BiH prema Hrvatskoj čeka se do jedan čas, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Najčitanije