Gužva

Bh. more vrvi od turista

NEUM - Veliki broj građana iz svih krajeva Bosne i Hercegovine vikend provodi u Neumu. U jedinom bh. gradu na moru popunjen su skoro svi smještajni kapaciteti u privatnom smještaju, dok najveći hotel Sunce i pored velikog interesa još nije otvoren. Najavljeno je da će početi s radom od 1. jula.

Gužve na granici BiH i Hrvatske nakon najave o pooštravanju mjera

SARAJEVO - Na pojedinim graničnim prelazima između Bosne i Hercegovine i Hrvatske večeras su primjetne duže kolone vozila, a saobraćaj je posebno intenzivan na južnim izlazima iz BiH.

Nema zastoja u saobraćaju ni gužve na granici

BANJALUKA - Vozila jutros saobraćaju bez zastoja na većini putnih pravaca u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, a gužve nema ni na granici, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Virus korona smanjio gužve za zamjenu guma

BANJALUKA - Od 15. aprila prestaje da važi obavezno posjedovanje zimske opreme na vozilima, pa time u auto-servisima očekuju i više posla, međutim zbog novonastale situacije s pandemijom virusa korona ne očekuju se gužve u aprilu ove godine kao prethodnih, jer su se pojedini vozači odlučili da zamjena pneumatika ipak sačeka prolazak opasnog virusa.

Velike gužve na zapadnom tranzitu u Banjaluci

BANJALUKA - Na zapadnom tranzitu u Banjaluci došlo je do velikih saobraćajnih gužvi u poslijepodnevnim satima.

U SAD robot pazi na pacijenta, u kineskim bolnicama gužve

VAŠINGTON - Robot i nekoliko medicinskih radnika brinu se o prvoj osobi kojoj je dijagnostikovan koronavirus u Sjedinjenim Američkim Državama.

Gužve na izlazu iz BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Gradina, Brod i Orašje pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužve na graničnim prelazima sa Hrvatskom

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Brod, Orašje, Gradina i Velika Kladuša duga su zadržavanja na izlazu iz BiH u Hrvatsku, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužve na izlazu iz BiH u Gradišci, Brodu i Velikoj Kladuši

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Brod i Velika Kladuša pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Pojačan intenzitet vozila na graničnim prelazima

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška i Brod jutros je pojačan intenzitet vozila na ulazu u BiH iz Hrvatske, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Najčitanije