Gužva

Pojačan saobraćaj u Gradišci, Brodu i Donjoj Gradini

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Brod i Donja Gradina prema Hrvatskoj pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Urbana mobilnost lijek za gužve i ekologiju

​BANJALUKA, PRIJEDOR - Kako bi se smanjili problemi sa saobraćajnim gužvama, potrebno je po ugledu na evropske gradove motivisati građane da koriste javni gradski prevoz, čime bi se i povećala bezbjednost u saobraćaju, smatraju stručnjaci.

Gužva na Rači i Pavlovića mostu

​BANJALUKA - Na graničnom prelazu Rača pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH prema Srbiji, a na ulazu na prelazu Pavlovića most, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužve na graničnim prelazima

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Zupci prema Crnoj Gori i Doljani ka Hrvatskoj pojačana je frekvencija vozila u oba smjera, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj u pravcu mora i unutrašnjosti

ZAGREB - Na putevima u Hrvatskoj povremeno je pojačan saobraćaj u pravcu mora i unutrašnjosti.

Pojačan saobraćaj na izlazu iz BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Brod, Gradiška, Donja Gradina, Kozarska Dubica, Izačić, Velika Kladuša, Orašje, Deleuša, Hum, Doljani i Osoje pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj na Doljanima i Izačiću

BANJALUKA - Frekvencija saobraćaja vozila pojačana je na graničnim prelazima Izačić i Doljani, na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužva na izlazu iz BiH ka Srbiji i Hrvatskoj

BANJALUKA - Kolone vozila čekaju na izlazu iz BiH na graničnom prelazu Šepak prema Srbiji i na prelazima Bijača i Izačić prema Hrvatskoj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Velike gužve na graničnim prelazima u BiH

BANJALUKA - Frekvencija vozila pojačana je na graničnim prelazima Gradiška, Brod, Donja Gradina i Doljani u oba smjera, a kolona je formirala i na izlazu iz BiH na prelazima Kostajnica, Izačić, Zupci, Kamensko, Orašje, Hum i Deleuša.

Gužva na prelazima Gradiška i Brod

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška i Brod pojačana je frekvencija vozila u oba smjera, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Najčitanije