Gužva

Na GP Kostajnica čekanje do jedan sat

KOSTAJNICA - Na graničnom prelazu Kostajnica za izlazu iz BiH prema Hrvatskoj čeka se do jedan čas, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužva na Marakani: Redovi za karte Lige šampiona

BEOGRAD - Navijači Crvene zvezda napravili su ogromne redove ispred blagajne na stadionu "Rajko Mitić" prvog dana prodaje paketa ulaznica za utakmice u Ligi šampiona.

Pojačana frekvencija vozila na graničnom prelazu Gradiška

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ saobraćaj se odvija redovno, a frekvencija vozila pojačana je na izlazu iz BiH na graničnom prelazu Gradiška, saopšteno je jutros iz Auto-moto saveza Srpske.

Velike gužve na granicama, čekanja do sat i po

BANJALUKA - Vozila čekaju do jedan i po čas da pređu granicu prema Hrvatskoj na Graničnom prelazu Kostajnica, a do jedan čas na prelazima Gradiška i Kozarska Dubica, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pojačan promet vozila na graničnim prelazima

SARAJEVO - Pojačan je promet vozila u oba smjera na graničnim prelazima Bosanski Brod, Bosanska Gradiška, Donja Gradina, Doljani, Bijača i Neum 1 i 2, kao i na izlazu iz BiH na graničnim prelazima Zupci, Ivanica, Velika Kladuša i Izačić.

Kilometarska kolona na prelazu Rača

Saobraćaj putničkih vozila pojačan je danas na graničnom prelazu Rača, pa se s toga na ulazu u BiH iz Srbije stvorila kolometarska kolona.

Čekanje na Batrovcima četiri časa

BEOGRAD - Na izlazu iz Srbije prema Hrvatskoj na Batrovcima putnička vozila čekaju oko četiri časa, dok se na ulaz u zemlju čeka oko 60 minuta.

U Gradišci se čeka duže od dva časa

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška, na ulazu i na izlazu iz BiH, čeka se duže od dva časa, a na prelazu Brod, na ulazu u BiH, oko sat i po, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

U Gradišci se čeka duže od 60 minuta

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška na izlazu iz BiH čeka se duže od 60 minuta, dok su na ulazu zadržavanja od 30 minuta do sat, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj na izlazu iz BiH

BANJALUKA - Saobraćaj je pojačan na izlazu iz BiH na graničnim prelazima prema Hrvatskoj i Crnoj Gori, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Najčitanije