Gubici

Evropski muzeji gube 600.000 evra sedmično zbog pandemije

Najveći evropski muzeji sedmično gube i do 600.000 evra zbog restrikcija uvedenih radi suzbijanja virusa korona, upozorio je danas predsjednik Mreže evropskih muzejskih organizacija David Vijom.

Fudbalski klubovi gube četiri milijarde evra

Evropski fudbalski klubovi očekuju da će tokom ove i naredne godine izgubiti ukupno četiri milijarde evra zbog pandemije virusa korona, tvrdi Evropsko udruženje klubova (ECA).

Prevoznici u RS ogorčeni: Prazni autobusi voze u veću krizu

BANJALUKA - Na autobuskim linijama u međugradskom prevozu, koji je dozvoljen od 11. maja u Republici Srpskoj ove godine, skoro da nema putnika u autobusima, popunjenost je svega oko 10 odsto, što ih vodi u još dublje finansijske gubitke, tvrde prevoznici.

Zbog zatvorenih granica šteta privrednika mjeri se u milionima

BIHAĆ - Privrednici iz Unsko-sanskog kantona već puna dva mjeseca trpe milionske gubitke zbog toga što su granični prelazi Izačić, kod Bihaća, i Maljevac, nadomak Velike Kladuše, još zatvoreni za robni transport.

Gubitak Hidroelektrana na Trebišnjici lani 24,3 miliona KM

TREBINJE - Preduzeće “Hidroelektrane na Trebišnjici” u prošloj godini je ostvarilo gubitak od čak 24,3 miliona KM.

Gejts, Bezos i Bafet izgubili milijarde

NJUJORK -U ponedjeljak indeks Dow Jones je pao za gotovo 1.600 poena, što je direktno uticalo na smanjenje zarade najbogatijih investitora.

Poslao je automobil u svemir, a račun mu u minusu

Proizvođač električnih automobila Tesla motors saopštio je da je zabilježio najveći kvartalni gubitak do sada.

Gubici “Elektroprivrede BiH” 21,1 milion KM

SARAJEVO - Kompanija “Elektroprivreda BiH” za devet mjeseci ove godine zabilježila je gubitak od 21,1 milion KM, pokazuju finansijski rezultati poslovanja ove firme.

Umjesto kukuruza beru gubitke

BIJELJINA, SRBAC - Berba kukuruza u RS je u toku, a poljoprivrednici sabiraju gubitke nakon što je ljetna suša uzela veliki danak i na pojedinim mjestima, kako kažu, smanjila prinose ove žitarice i do 20 odsto.

Najčitanije