Gubitak

Bajern očekuje gubitak od 150 miliona evra

Njemački fudbalski velikan Bajern Minhen očekuje gubitak od 150 miliona evra zbog pandemije kovida 19, objavio je klub.

Budvanska rivijera ostvarila gubitak od preko devet miliona evra

PODGORICA - Budvanska rivijera je ostvarila gubitak od preko devet miliona evra prošle godine, a za otpremnine je trošila za preko 800 odsto više nego u 2019. godini, saopštila je danas državna sekretarka Ministarstva ekonomskog razvoja Ivana Ðurović.

Prošla godina ući će u ekonomske knjige istorije, posebno u Austriji

Prošla, 2020. godina, ući će širom svijeta, a posebno u Austriji, u ekonomske knjige istorije, kao jedna od najtežih privrednih godina poslije Drugog svjetskog rata.

Istraživanje: Spora vakcinacija vuče Evropsku uniju u gubitke

BERLIN - Evropska unija ove godine suočava se s potencijalnim gubitkom od 90 milijardi evra ukoliko bude zaostajala za programima vakcinacija u drugim regionima, navodi se u istraživanju njemačke osiguravajuće kompanije "Alijanc".

Gubitak pamćenja tokom starenja: I mozak treba vježbati

Postoje dva pogrešna uvjerenja u vezi s gubitkom pamćenja tokom starenja: da je demencija normalna faza starenja i da se povodom gubitka pamćenja u starijem dobu ne može ništa preduzeti.

Koliko će Bundesliga u sezoni 2020/21. izgubiti ako ne bude navijača

Njemačka fudbalska Bundesliga u sezoni 2020/21. igubiće oko milijardu evra ukoliko navijačima ne bude dozvoljen ulazak na stadione, saopštila je Njemačka fudbalska liga (DFL).

INA za devet mjeseci u gubitku 138 miliona evra

Gubitak INA za devet mjeseci ove godine iznosi 1,05 milijardi kuna (138,4 miliona evra), pokazuju podaci iz konsolidovanog finansijskog izvještaja te kompanije.

Njemački ugostitelji suočeni s velikim gubicima

BERLIN - Ugostitelji u Njemačkoj suočeni su od početka pandemije virusa korona sa značajnim padom prihoda.

NBA liga izgubila 694.000.000 dolara zbog otkazanih utakmica

NBA liga izgubila je 694.000.000 dolara.

Fudbalski klubovi zbog korone izgubili 14 milijardi dolara

Globalna pandemija virusa korona koštala je fudbalske klubove u svijetu oko 14 milijardi dolara ili oko trećinu njihove ukupne vrijednosti, objavio je Međunarodna federacije fudbalskih asoscijacija (FIFA).

Najčitanije