Gucci

"Gucci" prodaje farmerke s mrljama od trave za 765 dolara

Luksuzni modni brend "Gucci" iz Italije privukao je pažnju javnosti objavom svoje nove kolekcije za jesen 2020. godine koja uključuje džins hlače s tragovima i mrljama koje podsjećaju na travu.

Zavirite u prvi Gucci restoran

Kao što vjerovatno već znate, Gucci brend je otvorio svoj prvi restoran u Sjedinjenim Državama, smješten u Los Anđelesu.

Gucci otvara svoj prvi restoran u Americi

Nakon otvaranja vrata Gucci Garden – butik, izložbenog i restoranskog prostora u Firenci prošle godine, italijanski luksuzni brend sada želi da lansira svoj prvi restoran u SAD.

Savršena ljetna Gucci torba od 1.700 dolara

​U pravo vrijeme za ljeto, Gucci brend je predstavio sasvim novu varijaciju svoje slavne štepane kožne torbe.

Gucci se izvinio zbog vunenog džempera

Poznati modni brend Gucci izvinio se danas za vuneni džemper koji liči na "crno lice" i rekao da je predmet povucen iz njegove onlajn ponude i prodavnica.

Oduzete kopije torbi marke Bvlgari, Chanel, Dior, Fendi i Gucci

SARAJEVO - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje zaustavili su carinjenja robe u Carinskoj ispostavi Sarajevo zbog sumnje u kršenje intelektualne svojine.

Madona obukla sina u "Gucci" od glave do pete

Poznata pjevačica Madona je svog sina Dejvida Bandu, povodom proslave njegovog 13. rođendana, od glave do pete obukla u garderobu marke "Gucci" jarkih boja, uključujući papuče, a kao modni detalj dobio je ranac sa istom etiketom.

Tipi Hedren zvijezda nove Gucci kampanje za nakit

Modna industrija postaje otvorena na više načina. Konfekcijski broj, boja kože i starost su sada karakteristike koje se više ne smatraju hendikepom.

Rastu prihodi luksuznih brendova

Francuska modna kuća Kering ostvarila je rast prodaje u prva tri ovogodišnja mjeseca, usljed povećane potražnje za odjećom i torbicama njenog najvećeg brenda Gucci, koji pod kreativnim direktorom Alesandrom Mišeleom proživljava veliku promjenu.

Policija češlja kancelarije modnog giganta "Gucci" zbog utaje poreza

MILANO - Italijanski poreski službenici ušli su danas u kancelarije modne kuće "Gucci" u sklopu istrage tužilaštva iz Milana o mogućoj utaji poreza, izjavili su danas izvori.

Najčitanije