Gume

Prijedorčanin osumnjičen da je oštetio gume na deset automobila

PRIJEDOR – B.M. iz Prijedora uhapšen je u nedjelju zbog sumnje da je oštetio pneumatike na deset putničkih automobila u ovom gradu.

Zamjena guma poskupjela samo u Banjaluci

BANJALUKA, BIJELJINA - Cijene zamjene ljetnih guma zimskim u vulkanizerskim radnjama širom RS uglavnom su ostale iste, dok je ova usluga malo skuplja nego prethodnih godina jedino u Banjaluci.

Bolidi Formule 1 prelaze na 18-colne feluge

Još 2014. godine Šarl Pik je testirao Lotus F1 bolid s 18-colnim točjkovima ali ideja je uskoro zaboravljena, jer je tadašnje rukovodstvo najvećeg oktanskog cirkusa na svijetu zaključilo kako je prelazak na veće feluge nepotreban.

Trebaju li vam zimske gume ako imate pogon 4×4

Mnogi vlasnici trendovskih crossovera opremljenih pogonom na sve točkove smatraju kako im uz pogon 4×4 ne trebaju zimske gume.

Gdje u regionu su najjeftinije zimske gume?

Zimske gume su prijeka potreba, ali predstavljaju udar na džep vozača, a cijene guma nisu iste u zemljama regiona.

Kako najjednostavnije provjeriti istrošenost zimske gume?

Zima nam je pred vratima, a to znači da je došlo vrijeme da svi vozači polako krenu da mijenjaju ljetne gume na kolima za zimske.

Odgovori na ključna pitanja o zimskim gumama

Kako automobili napreduju iz generacije u generaciju tako napreduje i tehnologija izrade guma pa su današnje neusporedivo bolje nego prije.

Koja je najbolja zimska guma za 2019.

Bliži se novembar, što znači prelazak na zimske gume.

Pogledajte na kakvim gumama je vozio, policajci u čudu

Mariborski policajci zaustavili su 20-godišnjaka koji je vozio automobil uprkos činjenici što nikad nije položio vozački ispit.

Reciklirano više od 20.000 tona guma

BEOGRAD - U Srbiji je reciklirano više od 20.000 tona guma u prvih šest mjeseci ove godine, saopštilo je danas Udruženje reciklera Srbije.

Najčitanije