Gume

Goodyear spremio specijalne 3D BIS zimske gume

Goodyear obogatio svoju ponudu zimskih guma novom serijom UltraGrip.

Što je akvaplaning i kako ga izbjeći?

Akvaplaning je pojava u toku koje se pneumatici kližu i ne reaguju na upravljanje, kočenje ili ubrzavanje, pa vozilo može proklizati ili se zavrtjeti.

Premium, kineske ili obnovljene gume, koje su bolje?

Zanimljivo testiranje su sproveli njemačka organizacija TÜV SÜD i švajcarski magazin Auto-illustratedierte. Naime, uzeli su premium gumu Goodyear EfficientGrip Performance 2, kineski proizvod Goodride SA37 Sport te njemačku obnovljenu gumu King-Meiler STREAX.

Pirelli najavio istragu oko pucanja guma u završnici trke

Mario Izola iz Pirellija najavio je detaljnu istragu oko pucanja njihovih guma u završnici Velike nagrade Velike Britanije, trke Šampionata Formule 1 koja je vožena u nedjelju.

Uhapšeni zbog pokušaja krađe guma iz širokobriješke firme

ŠIROKI BRIJEG – Dva muškarca uhapšena su u petak u Širokom Brijegu nakon pokušaja pljačke guma u firmi Vibar, u naselju Visoka Glavica.

Srpska glumica o sceni iz nove serije: Više me privlače ćevapi

Nakon što su njene kolege sa seta otkrile da je na snimanju "Kaljavih guma" najsmešnije bilo kada je snimala scenu u kojoj "duva", glumica Gorica Popović kaže da je to uradila kako je "znala i umela pa će tek videti da li će se publici dopasti".

Upotreba zimskih guma ljeti opasna

Iako je odavno došlo vrijeme za zamjenu zimskih guma ljetnim, još uvijek je mnogo vozila na cesti sa zimskim gumama.

Zablude o gumama u koje ne treba da vjerujete

Gume predstavljaju dio automobila koji nerijetko zanemarujmo na uštrb svega drugog, pa samim tim nismo sigurni kako da adekvatno brinemo o njima, naročito ako se uzme u obzir da se mogu čuti raznorazni savjeti i preporuke, koje nisu nužno i vjerodostojne.

Vandali izbušili gume na nekoliko automobila u Banjaluci

BANJALUKA - Nepoznati vandali izbušili su danas nekoliko guma na parkiranim automobila u centru Banjaluke.

Šta treba da znate o gumama kako bi smanjili potrošnju goriva?

Iako za gume, generalno gledano, važi pravilo "koliko para, toliko muzike" i tu se kroz ovaj segment održavanja automobila provlači ideja štednje.

Najčitanije