HAmas

Izraelska vojska gađala položaje Hamasa

TEL AVIV - Odbrambene snage Izraela (IDF) izvršile su raketne napade na infrastrukturu za podzemne operacije palestinske grupe Hamas u Pojasu gaze, saopšteno je iz izraelske vojske.

Izrael ponovo napao ciljeve Hamasa

JERUSALIM - Izraelske vazduhoplovne snage napale su mete Hamasa u pojasu Gaze u noći između petka i subote u odgovoru na nekoliko napada preko granice ranije u petak.

Izraelski avioni bombardovali fabriku oružja u Pojasu Gaze

GAZA - Izraelski borbeni avioni gađali su rano jutros fabriku oružja u Pojasu Gaze nakon što su palestinski militanti ispalili raketu na Izrael, saopštila je vojska.

Izrael ubio vođu Hamasa zaduženog za novac iz Irana

GAZA - Izraelska vojska ubila je u ciljanom napadu u pojasu Gaze komandanta Hamasa, Hamada Ahmeda Al Kudrija, koji je bio zadužen za transfer novca iz Irana naoružanim pokretima u Gazi.

AP: Prekid vatre između Izraela i Hamasa uspijeva da se održi

JERUSALIM - Uprkos ograničenim razmjenama vatre, izgleda da nezvanični dogovor o prekidu vatre između Izraela i palestinskog pokreta Hamas, koji vlada Pojasom Gaze, uspijueva da se održi na snazi, javlja AP.

Hamas prihvatio plan o prekidu vatre

GAZA - Visoki zvaničnik Hamasa Ismail Radvan izjavio je danas da je ta ekstremistička organizacija prihvatila plan o prekidu vatre s Izraelom.

Odmazda Izraela: Pogođeno više od stotinu ciljeva Hamasa

TEL AVIV - Izraelski borbeni avioni napali su skoro 100 meta u pojasu Gaze, nakon što su dvije rakete ispaljene na Tel Aviv, prvi put od rata na toj teritoriji 2014.

"Hamas": Nismo ispalili rakete ka Tel Avivu

GAZA - Islamisti "Hamasa" u Pojasu Gaze odbacili su odgovornost za ispaljivanje dva projektila ka Izraelu.

Hamas ispalio preko 400 raketa na Izrael, najgori sukobi u zadnje četiri godine

Palestinski militanti zasuli su jutros Izrael s najviše raketa od rata 2014., izazvavši izraelske zračne udare na Hamasovu televiziju i druge mete u Pojasu Gaze.

Ubijen komandant Hamasa u Gazi

Izraelske bezbjednosne snage ubile su komandanta Hamasa u Pojasu Gaze, saopštili su palestinski zvaničnici.

Najčitanije