HAri

Kejn: Spreman sam, znamo kakva je atmosfera u Beogradu

Kapiten fudbalera Totenhema Hari Kejn izjavio je večeras da je spreman za duel protiv Crvene zvezde poslije oporavka od virusa i da je svjestan teškog meča i atmosfere u Beogradu.

Otkaz Vukasu u Zrinjskom

Hrvatski fudbalski stručnjak Hari Vukas od danas više nije šef stručnog štaba Zrinjskog.

Knjige o Hariju Poteru skuplje u SAD jer se štampaju u Kini

Izdavačka kuća "Blumsberi pablišing" postala je neočekivana žrtva aktuelnog trgovinskog rata između Amerike i Kine pošto su knjige o Hariju Poteru koje objavljuje poskupjele na tržištu SAD jer se štampaju u Kini.

Hari Varešanović za Novu godinu u Trebinju

TREBINJE- Hari Varešanović, jedna od najvećih pop zvijezda regiona, zabavljaće Trebinjce na dočeku nove 2020. godine, objelodanio je danas gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, koji je ovom prilikom i zvanično sklopio dogovor sa Varešanovićem.

Kraljevska porodica odbacuje Megan i Harija?

Britanska kraljevska porodica ima sve manje strpljenja i razumjevanja za princa Harija i njegovu suprugu Megan Markl, koji već mjesecima ređaju skandale i donose ishitrene odluke koje narušavaju ugled dvora.

Princ Hari prošetao kroz minsko polje

Britanski princ Hari prošetao je kroz minsko polje u Angoli, prateći stope svoje majke princeze Dajane, čija je takva šetnja dovela do globalne zabrane smrtonosnog oružja.

Hari Stajls: Halucinogene gljive i emocije zaslužne za novi album

​Hari Stajls, britanska pop zvijezda i član nekadašnje grupe "One Direction", uskoro izdaje svoj drugi album, a tim povodom dao je veliki intervju za magazin "Rolling Stone", u kojem je govorio o privatnom životu te otvoreno priznao da konzumira narkotike.

Megvajer postao najskuplji defanzivac u istoriji

Hari Megvajer je zvanično postao najskuplji odbrambeni fudbaler u istoriji.

Princ Hari će imati najviše dvoje djece zbog spasa planete

LONDON - Princ Hari je otkrio da planira da ima najviše dvoje djece, zbog svoje rastuće zabrinutosti za budućnost Zemlje.

Uz novu igricu ovog ljeta svi postaju Hari Poter

Od ekipe koja je zaludjela svijet igrom "Pokemon GO" sada stiže nova igra sličnog sadržaja, ali u Hari Poter univerzumu.

Najčitanije