HAri

Da li su princ Hari i Megan dobili što su tražili

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl okrenuli su leđa Londonu i obavezama kraljevske porodice kako bi vodili "mirniji život" u Kanadi. Ili se tome barem nadaju.

Megan i Hari će imati tjelohranitelje sa platom od 100.000 funti

​Princ Hari i njegova supruga Megan Markl će na novoj adresi – u Kanadi, imati najmanje šest čuvara koji će koštati po 100.000 funti godišnje.

Princ Hari: Moja supruga postaje žrtva moćnih snaga

Megan Markl i princ Hari već pokreću sudsku parnicu protiv paparaca, pišu mediji. Ove vijesti dolaze nakon što su se pojavile fotografije Megan kako šeta sa sinom Arčijem i dva psa u jednom parku u Kanadi.

Princ Hari stigao u Kanadu, počinje novi život

Britanski princ Hari doputovao je u Kanadu da bi započeo novi život sa suprugom Megan i osmomesječnim sinom Arčijem poslije krize u kraljevskoj porodici nastale iznenadnom objavom para da se povlači s kraljevskih dužnosti.

Princ Hari objasnio zašto se povukao

Princ Hari objasnio da se povukao od porodice kako bi napravio korak napred.

Džonson: Britanija želi sve najbolje Hariju i Megan

Britanski premijer Boris Džonson uvjeren je da će cijela Velika Britanija poželjeti sve najbolje princu Hariju i njegovoj supruzi Megan, koji više neće obavljati obaveze članova kraljevske porodice.

Ana i Švajni kao Megan i Hari: Njihov novi poslovni potez pravi bum

Non-stop isplivavaju dokazi da su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger tandem iz sna, na svim poljima.

Ostali bez titula ali se i dalje tako potpisuju

Iako je juče objavljeno u zvaničnom saopštenju Bakingemske palate da se princ Hari i princeza Megan Markl više se neće služiti svojim kraljevskim titulama niti će dobijati novac od kraljevske porodice, oni se toga još uvijek ne pridržavaju.

Hari i Megan i zvanično nisu "kraljevsko visočanstvo"

LONDON - Princ Hari i njegova supruga Megan više neće obavljati obaveze članova kraljevske porodice i više neće koristiti titule "kraljevsko visočanstvo", saopšteno je danas iz Bakingemske palate.

Sajt za odrasle ponudio posao Megan Markl

Sajt za odrasle YouPorn ponudio je vojvotkinji od Saseksa Megan Markl posao.

Najčitanije