HBO

Na jugu Hrvatske snima se druga sezona HBO-ovog serijala 'Nasljeđe'

Produkcijska kuća Ambasada film u suradnji s televizijskom kućom HBO u Dubrovniku, na Korčuli te u Cavtatu priprema snimanje dijela televizijske serije, a prema pisanju lokalnih medija riječ je o drugoj sezoni HBO-ova serijala "Nasljeđe" (Succession).

Prodaje se evropski ogranak HBO-a?

Američki telekomunikacioni operater AT&T interno je raspravljao o prodaji evropskog ogranka HBO-a u nastojanju da smanji dug od 170 milijardi dolara.

HBO iznenađenje: Prva epizoda serije "Uspjeh" se od danas na Youtube-u

O prvoj domaćoj HBO Europe seriji, „Uspjeh“ priča se već mjesecima, a sada je prva epizoda dostupna na službenom HBO Adria YouTube kanalu! Iako će premijera serije biti 6. januara, HBO vam želi uljepšati praznike i obradovati sve one koji željno iščekuju „Uspjeh“ ovom neočekivanom pretpremijerom.

HBO objavio prve kadrove nove serije 'Uspjeh'

Na Facebook stranici HBO Adria objavljene su prve fotografije sa snimanja nove serije 'Uspjeh' u režiji bh. oskarovca Danisa Tanovića.

HBO ponudio hakerima 250.000 dolara "nagrade"

Hakeri su danas objavili i-mejl koji su dobili od kablovske mreže HBO, u kom im je ponuđeno 250.000 dolara na ime otkupa elektronskih podataka ukradenih sa servera te mreže.

Prijeteće poruke svima koji neovlašteno skidaju 'Igru prijestola'

Piraterija je ogroman program za kompanije koje se bave izdavanjem filmova i serija, pa tako HBO daje sve od sebe da spriječi neovlašćeno preuzimanje planetarne hit serije Igra prijestola.

Stigao novi trejler za 7. sezonu "Igre prijestola"

U najnovijem tizer trejleru kojim HBO najavljuje dolazak pretposljednje sezone popularne serije "Igra prijestola", vidimo kako Džon Snou, Deneris Targarjen i Sersei Lanister koračaju prema svojim prestolima.

Najčitanije