Hašim Tači

Tači: Zahtijevao sam da dijalog ima samo jednu tačku, uzajamno priznanje

PRIŠTINA – Predsjednik samoproglašenog Kosova Hašim Tači, koji trenutno boravi u SAD, izjavio je da je u Briselu i Vašingtonu zahtijevao da dijalog Beograda i Prištine ima samo jednu tačku dnevnog reda, pitanje uzajamnog priznavanja, prenosi danas prištinska Gazeta ekspres.

Tači iznenada otputovao u Vašington

PRIŠTINA - Predsjednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači otputovao je danas u Vašington, prenijeli su prištinski mediji.

Tači razriješio Čitaku dužnosti predstavnika KiM u SAD

PRIŠTINA - Predsjednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači potpisao je ukaz kojim se predstavnica Prištine u Vašingtonu Vljora Čitaku razrešava te dužnisti.

Tači odlikovao Grenela medaljom za zasluge

PRIŠTINA - Predsjednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači odlikovao je večeras specijalnog izaslanika američkog predsjednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričarda Grenela, predsjedničkom medaljom za zasluge.

Tači: Turska i Kosovo jačaju strateško partnerstvo

ISTANBUL - Predsjednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači izjavio je, poslije današnjeg razgovora sa predsednikom Turske Redžepom Taipom Erdoganom, koji ga je primio u palati Vahdet u Istanbulu, da Turska i Kosovo imaju prijateljske odnose i da će jačati strateško partnerstvo.

Vilijam Voker savjetuje Hašima Tačija za 7.000 evra mjesečno

KOSOVSKA MITROVICA - Bivšišef Misije OEBS na Kosovu Vilijam Voker odlučio je da postane savjetnik predsjednika privremenih prištinskih institucija Hašima Tačija.

Tači Erdoanu: Priznanje Izraela neće narušiti prijateljstvo

PRIŠTINA - Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači razgovarao je tokom vikenda sa turskim predsjednikom Redžepom Tajipom Erdoanom, pošto su nakon razmjene priznanja tzv. Kosova i Izraela i obećanja Prištine da će otvoriti ambasadu u Jerusalimu uslijedile pritužbe iz Turske i Arapske lige, prenosi Reporteri.

Tači pozdravio potpisivanje sporazuma u Bijeloj kući

PRIŠTINA - Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači na svom Twitter nalogu pozdravio je danas potpisivanje ekonomskog sporazuma između Beograda i Prištine.

Tači: Odluku o zatvaranju Suda za OVK da donese Savjet EU

KOSOVSKA MITROVICA - Predsjednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači zatražio je od skupštine da donese odluku kojom bi mandat Specijalizovanih vijeća u Hagu trajao do odluke Savjeta Evropske unije o zatvaranju tog suda.

Sin Hašima Tačija doživio saobraćajnu nezgodu

Endrit Tači, sin kosovskog predsjednika Hašima Tačija, doživio je jutros nesreću.

Najčitanije