Hadžići

U Hadžićima uhapšen Marokanac zbog pokušaja krađe

SARAJEVO - Policija Kantona Sarajevo uhapsila je dvadesetjednogodišnjeg Marokanca čiji su inicijali I.B, osumnjičenog za pokušaj krađe.

Nestala žena iz Hadžića pronađena bez svijesti

Pripadnici Gorske službe spašavanja (GSS) stanice Sarajevo su nakon potrage u ranim jutarnjim satima uspjeli pronaći nestalu žensku osobu iz Hadžića, bez svijesti, ali sa vitalnim znakovima.

U nesreći kod Hadžića poginuo bivši džudo reprezentativac

SARAJEVO - Nekadašnji džudo reprezentativac BiH Elmedin Hećo poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći kod Hadžića, javili su federalni mediji.

Težak udes kod Hadžića, poginula oba vozača

SARAJEVO - U sudaru motocikla i putničkog vozila, danas oko 14.50, poginula su dva vozača, saopšteno je iz policije Kantona Sarajevo

Pretres u Remontnom zavodu u Hadžićima, sporan kredit u Turskoj

SARAJEVOP- Policija Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva KS vrši pretres u Tehničko-remontnom zavodu u Hadžićima zbog sumnje u zloupotrebe položaja. Vrši se izuzimanje dokumentacije u vezi sa spornim kreditom u Turskoj.

Migrant umro nakon povreda zadobijenih u tuči

​U migrantskom naselju Ušivak u Hadžićima jutros je došlo do tuče među migrantima, a jedan od njih zadobio je povrede opasne po život, te je podlegao povredama u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Uhapšene dvije osobe u Hadžićima, za trećom se traga

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Otoka uhapšene su dvije osobe koje su na području Hadžića počinile razbojništvo, dok se za trećom osobom traga.

Muzičara ubila struja tokom montiranja instrumenta

HADŽIĆI - U Hadžićima nedaleko od Sarajeva u subotu naveče došlo je do nesreće u kojoj je usljed udara električne energije poginuo muškarac.

Sahranjene beba, majka i baka stradale u tragičnoj nesreći

Na groblju Vilovac u Tarčinu klanjana je dženaza Senadi Serdarević (57), njenoj kćerki Adni Divović (21), te njenom četvoromjesečnom sinu Emanu, koji su stradali u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-17 u Zoviku kod Hadžića.

Dan žalosti u Hadžićima zbog tragične nesreće

SARAJEVO - Načelnik Opštine Hadžići Hamdo Ejubović proglasio je četvrtak, 3. oktobar Danom žalosti na području opštine Hadžići, zbog pogibije tri osobe u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak na magistralnom putu M-17, Hadžići-Gradac.

Najčitanije