Hag

General Mladić se dobro osjeća, ali porodica i dalje zabrinuta

BEOGRAD - General Ratko Mladić osjeća se dobro poslije operacije benignog tumora debelog crijeva, pišu "Večernje novosti".

Haški zatvorenici u potpunoj izolaciji, Mladiću ne prilaze ni doktori

BEOGRAD - Haški zatvorenici su zbog virusa korona u potpunoj izolaciji, kontaktiraju sa porodicama samo telefonom, a generala Ratka Mladića već sedam dana niko nije pregledao niti mu je izmjerio pritisak, izjavio je generalov sin Darko Mladić.

Ratko Mladić mora na operaciju

HAG - General Ratko Mladić mora na operaciju debelog crijeva. On je iz pritvora u Sheveningenu bio prebačen u lokalnu bolnicu, gdje mu je rađena kolonoskopija, koja je potvrdila da mora da se operiše da bi se odstranilo to što je uočeno kao problem, kako bi se spriječilo da se razvije u maligni tumor.

I tvorac amblema OVK dobio poziv iz Haga

PRIŠTINA - Specijalno tužilaštvo iz Haga uputilo je poziv za saslušanje Gafuru Eljšaniju u svojstvu svjedoka, saopšteno je iz Udruženja bivših pripadnika terorističke OVK.

Haška arhiva ne može u Srpsku zbog Kojićevih izjava

BANJALUKA - Predsjednik Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove (MRMKS) Karmel Agijus zvanično je odbio prijedlog da dokumentacija tribunala sa koje je skinuta oznaka tajnosti i koja je nasilno oduzeta bude vraćena Srpskoj i da se u Banjaluci uspostavi informaciono-dokumentacioni centar po uzoru na centar koji je u maju 2018. godine otvoren u Sarajevu.

Mehanizam odlučio: Radikalima se sudi u Hagu

HAG - Žalbeno vijeće Mehanizma za krivične sudove u Hagu potvrdilo je odluku sudije Mehanizma da se članovima Srpske radikalne stranke Vjerici Radeti i Petru Jojiću za optužbe o nepoštovanju suda sudi u Hagu, a ne u Srbji, kako je ranije bilo odlučeno.

Pripadnik OVK dobio poziv za saslušanje u svojstvu okrivljenog

PRIŠTINA - Bivši pripadnik terorističe OVK Bahri Gaši objavio je da je dobio poziv za saslušanje od Specijalnog tužilaštva u Hagu.

Dvojica pripadnika OVK dobila pozive iz Haga

PRIŠTINA - Dvojica pripadnika bivše terorističke OVK Abedin Daka iz sela Cerovik kod Kline i Šarif Tahiri iz sela Tardevce, kod Glogovca, dobili su pozive za saslušanje u Specijalnom tužilaštvu u Hagu.

"Veliki gazda" OVK i bivši Tačijev saradnik pozvan u Hag

BEOGRAD - Osuđeni ratni zločinac i jedan od osnivača takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Sabit Geci, dobio je poziv i na saslušanje u Specijalnom tužilaštvu u Hagu trebalo bi da se javi 30. januara.

Veselji bez detalja o saslušanju u Hagu

PRIŠTINA - Lider Demokratske partije Kosova (DPK), Kadri Veselji, ni nakon duže od tri sata provedenih u Specijalnom sudu u Hagu nije otkrio u kom svojstvu je saslušan, kao osumnjičeni ili svjedok.

Najčitanije