Hag

Pripadnik OVK dobio poziv za saslušanje u svojstvu okrivljenog

PRIŠTINA - Bivši pripadnik terorističe OVK Bahri Gaši objavio je da je dobio poziv za saslušanje od Specijalnog tužilaštva u Hagu.

Dvojica pripadnika OVK dobila pozive iz Haga

PRIŠTINA - Dvojica pripadnika bivše terorističke OVK Abedin Daka iz sela Cerovik kod Kline i Šarif Tahiri iz sela Tardevce, kod Glogovca, dobili su pozive za saslušanje u Specijalnom tužilaštvu u Hagu.

"Veliki gazda" OVK i bivši Tačijev saradnik pozvan u Hag

BEOGRAD - Osuđeni ratni zločinac i jedan od osnivača takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Sabit Geci, dobio je poziv i na saslušanje u Specijalnom tužilaštvu u Hagu trebalo bi da se javi 30. januara.

Veselji bez detalja o saslušanju u Hagu

PRIŠTINA - Lider Demokratske partije Kosova (DPK), Kadri Veselji, ni nakon duže od tri sata provedenih u Specijalnom sudu u Hagu nije otkrio u kom svojstvu je saslušan, kao osumnjičeni ili svjedok.

"Veselji u Hag pozvan kao osumnjičeni"

PRIŠTINA - Iako predsjednik DPK, Kadri Veselji, koji je u ponedjeljak otputovao za Hag, gdje će u Specijalnom sudu biti saslušan u okiru istraga o zločinima tzv. OVK nad Srbima, nije rekao u kom svojstvu je pozvan, bivši agent SHIK, Naim Miftari, kaže da je predsjednik parlamenta pozvan kao osumnjičeni.

Veselji odletio u Hag

PRIŠTINA - Predsjednik Demokratske partije Kosova Kadri Veseli trebalo bi sutra da bude saslušan u Specijalnom sudu u Hagu, a on je već odletio za Hag, javlja RTS.

Policija: Motiv napada u Hagu nije terorizam

HAG - Holandska policija saopštila je danas da nema dokaza da je muškarac, uhapšen zbog sumnje da je u petak nožem ranio tri maloljetne osobe u Hagu, imao teroristički motiv.

Uhapšen muškarac u vezi sa napadom u Hagu

HAG - Holandska policija uhapsila je tridesetpetogodišnjeg muškarca u vezi sa napadom nožem u Hagu u kome su ranjene tri osobe.

Napad nožem u Hagu, nekoliko povrijeđenih

AMSTERDAM - Nekoliko ljudi povrijeđeno je danas u holandskom gradu Hagu u napadu nožem u ulici poznatoj po brojnim prodavnicama, saopštila je holandska policija

Fitim Seljimi dobio poziv specijalnog tužilaštva u Hagu

PRIŠTINA - Bivši zamjenik gradonačelnika Lipljana i član Demokratske partije Kosova Fitim Seljimi dobio je poziv za ispitivanje od specijalnog tužilaštva u Hagu.

Najčitanije