Halina Hačins

Podnesena privatna tužba protiv Aleka Boldvina

LOS ANÐELES - Jedan član ekipe filma "Rđa" koji je prošlog mjeseca prisustvovao kobnoj pucnjavi tokom snimanja jedne scene podnio je tužbu za nesavjesno ponašanje protiv glumca Aleka Boldvina i producenta filma.

Oglasio se asistent režisera koji je Boldvinu dao pištolj

LOS ANÐELES - Asistent režisera Dejv Hols koji je holivudskom glumcu Aleku Boldvinu dao pištolj sa bojevom municijom prvi put se danas oglasio o snimanju filma u kojem je ubijena direktorka fotografije Halina Hačins, a režiser Džoel Souza ranjen.

Alek Boldvin prvi put pred kamerama o ubistvu Haline Hačins

LOS ANÐELES - Holivudski glumac Alek Boldvin prvi put je, pred kamerama, govorio o pucnjavi tokom snimanja filma "Rđa" (Rust), kada je ubijena direktorka fotografije Halina Hačins.

Kćerku Aleka Boldvina nakon svega zasipaju uvredama i prijetnjama

Ajerland, kćerka Aleka Boldvina, otkrila je da je bombardovana uvredljivim porukama otkako je njen otac slučajno upucao i ubio Halinu Hačins na snimanju filma "Rust".

Tužilac o slučaju Boldvin: Moguće krivične prijave

VAŠINGTON - Američki tužilac okruga Santa Fea, Meri Karmak Altvajas, poručila je da nisu isključene krivične prijave za smrtonosnu pucnjavu glumca Aleka Boldvina na snimanju filma "Rust".

Oglasila se supruga Aleka Boldvina

Supruga Aleka Boldvina Hilarija odlučila je da progovori nakon incidenta na setu prilikom kog je poginula direktorka fotografije Halini Hačins.

Boldvin vježbao i uperio revolver prema kameri

Alek Boldvin je vježbao izvlačenje revolvera iz futrole, nakon čega ga je uperio u kameru tokom probe na setu filma "Rast" kada je oružje opalilo i pogodilo u grudi kinematografa, navodi se u pismenom iskazu za sud, objavljenom u nedjelju.

Sindikat radnika Holivuda - bio je jedan pravi metak, oglasio se i Boldvin

Scenski pištolj iz kojeg je ubijena filmska snimateljka i ranjen režiser na setu novog filma Aleka Boldvina imao je jedan pravi metak, saopštio je sindikat radnika Holivuda u dopisu svojim članovima, a prenosi Rojters.

Ovo je žena koju je ubio Alek Boldvin na snimanju filma

Holivudski glumac Alek Boldvin na snimanju filma upucao je direktorku fotografije Halinu Hačins, koja je radila na brojnim filmskim ostvarenjima.

Prvi snimci sa mjesta tragedije: Prikazana crkva u kojoj je Boldvin upucao koleginicu

Velika tragedija dogodila se na snimanju filma "Rust" (Rđa), kada je proslavljeni holivudski glumac Alek Boldvin ubio svoju koleginicu Halinu Hačins (42), i ranio Hoela Souzu (48). Kako se vidi na prvim snimcima, koje prenosi svjetski mediji, do tragedije je došlo na snimanju scene u improvizovanoj crkvi.

Najčitanije