Haljina

SFF: Božo Vrećo prodaje rozu haljinu, novac ide u humanitarne svrhe

Među onima koji su prve večeri Sarajevo Film Festivala na crvenom tepihu ostavili največi dojam zasigurno je muzičar Božo Vrećo, koji se pojavio u raskošnoj ružičastoj haljini s dugačkim šlepom, no vijest da će haljina nakon prve festvalske noći biti prodata, a novac će biti doniran u humanitarne svrhe oduševila je javnost.

Ova haljina je toliko popularna da ima Instagram profil

Svi zaziremo od trenutka kad na svadbi ili nekom događaju izgledamo kao hostesa jer je još neko došao isto obučen, a u ovom slučaju možemo računati da bi se upravo to moglo i dogoditi.

Zablistajte i na plaži u haljinama i kaftanima

Kada krenete na plažu, obavezno nosite haljine koje oblačite preko kupaćeg kostima.

Daje maturske haljine siromašnim djevojkama, šalju ih i iz BiH

​Laura Palančević (29) iz Osijeka je na društvenim grupama pokrenula lijepu humanitarnu akciju kojoj se do sada odazvalo jako puno djevojaka koje razmišljaju kao ona.

Maturantkinje već tragaju za haljinama

BANJALUKA - Iako su do mature ostala četiri mjeseca, butici i krojački saloni u RS svakodnevno su puni maturantkinja koje se raspituju, ali i naručuju haljine za matursko veče.

Haljine koje morate imati kada krenete na odmor

Iako ogroman dio vaše garderobe možda nije definisan sezonski, postoje neki komadi koji su beskompromisno napravljeni za određene vremenske uslove.

Ova haljina je preplavila društvene mreže

Ljeto nam se postepeno približava, a među najvećim trendovima koje se svakodnevno pojavljuju izdvojila se jedna haljina koju trenutno nose trendseterke širom svijeta.

Pet novih načina da nosite malu crnu haljinu

Izvadite svoju omiljenu malu crnu haljinu, jer nova stilska avantura počinje.

Kejt Midlton još jednom pokazala da je kraljica stila

Kejt Midlton pojavila se u bijeloj čipkastoj haljini Alexandera McQueena na najvažnijem britanskom društvenom događaju godine, konjičkoj utrci Royal Ascot, i privukla pažnju svih prisutnih.

Unikatna haljina napravljena od omota od bombona

Amerikanka Emili Sejlhamer sebe predstavlja kao kreativca, a svojim radom obožava da inspiriše dame širom svijeta.

Najčitanije