Haljina

Ova haljina se rasprodala u roku od sat vremena

Prije nekoliko nedjelja smo slušali o fenomenu haljina u kolekcijama koje su bile namijenjene za praznike, a koje su ostale na vješalicama radnji jer niko u svijetu nije imao gdje otići na doček – osim kod prijatelja na kućnu žurku.

Crvena je izazovna, intrigantna i uvijek u trendu

Još od srednjeg vijeka crvena boja označava pobjedu. Boja koja predstavlja energiju, strast, seksualnost, život i ljubav. Dominamtna i upečatljiva. Uvijek je u trendu, a koriste je modni dizajneri i stilisti. Privlači poglede, a neke od studija su pokazale da će muškarci uvijek prvo primijetiti ženu koja nosi odjeću u crvenoj boji.

Haljina popularne pjevačice "više otkriva nego što pokriva"

Novi izazovni stil popularne pevačice Selene Gomez još jednom je obožavaoce oborio s nogu.

Haljina koja izgleda fantastično bez obzira nosite li XS ili XXL

​Serena Vilijams izgradila je karijeru igrajući vrhunski tenis te osvajajući najprestižnije nagrade u ovome sportu. Ali u posljednje vrijeme veliku pažnju privlači i svojim modnim brendom koji je namijenjen svim damama bez obzira na konfekcijski broj.

Pomama za haljinom Dženifer Aniston, a može se kupiti za samo 25 evra

Dženifer Aniston se na dodjeli SAG nagrada pojavila u dugoj, satenskoj haljini, čuvenog modnog brenda.

Za haljinu princeze Dajane 280.000 dolara

Princeza Dajana nosila je posebno dizajniranu haljinu na večeri u Bijeloj kući, 1985. godine, kada je plesala sa američkim glumcem Džonom Travoltom. Haljinu je za više od 280.000 dolara kupila fondacija koja brine za kraljevske palate.

Legendarna Versaće haljina konačno u prodaji

Haljina modne kuće Versaće koju je Dženifer Lopez nosila na dodjeli Gremija 2000. godine jedan je od najpopularnijih modnih komada ikad.

SFF: Božo Vrećo prodaje rozu haljinu, novac ide u humanitarne svrhe

Među onima koji su prve večeri Sarajevo Film Festivala na crvenom tepihu ostavili največi dojam zasigurno je muzičar Božo Vrećo, koji se pojavio u raskošnoj ružičastoj haljini s dugačkim šlepom, no vijest da će haljina nakon prve festvalske noći biti prodata, a novac će biti doniran u humanitarne svrhe oduševila je javnost.

Ova haljina je toliko popularna da ima Instagram profil

Svi zaziremo od trenutka kad na svadbi ili nekom događaju izgledamo kao hostesa jer je još neko došao isto obučen, a u ovom slučaju možemo računati da bi se upravo to moglo i dogoditi.

Zablistajte i na plaži u haljinama i kaftanima

Kada krenete na plažu, obavezno nosite haljine koje oblačite preko kupaćeg kostima.

Najčitanije