Hamburg

U karantinu oko 500 radnika "Erbasa" u Hamburgu

BERLIN - Evropski proizvođač aviona "Erbas" saopštio je danas da je oko 500 članova osoblja u karantinu nakon što je 21 radnik postrojenja u Hamburgu pozitivan na virus korona.

Njemački univerzitet nudi stipendiju za najboljeg neradnika

Univerzitet umetnosti u Hamburgu pokreće projekat u cilju proučavanja vrijednosnog sistema društva u pogledu uspješnosti i održivog razvoja, tako što nudi bespovratnu stipendiju za najvećeg "neradnika".

U Hamburgu poplavljeni dio luke i Riblja pijaca

HAMBURG - Plimni talas, nastao zbog oluje Sabina u Hamburgu, poplavio je dio luke i Riblju pijacu, a posljednji talas očekuje se večeras, kada će vodostaj doseći najviši nivo.

Pronađena 1,5 tona kokaina

​HAMBURG - Carinski službenici pronašli su 1,5 tona kokaina u kontejneru na brodu koji je stigao iz Brazila.

Zaboravili tek rođenu bebu u taksiju

HAMBURG - Roditelji u Njemačkoj su zaboravili tek rođenu bebu u taksiju nakon što su iz bolnice stigli pred svoj dom, objavila je hamburška policija.

Automobil udario u trgovački centar u Hamburgu, povrijeđeno devet osoba

HAMBURG - Najmanje devet ljudi povrijeđeno je kada je vozač terenskog vozila izgubio kontrolu i udario u trgovinski centar "Alstertal" u njemačkom gradu Hamburgu.

Samovozeći Golfovi na ulicama Hamburga

Vodeći proizvođači automobila nastoje što brže razviti sistem koji bi u potpunosti autonomno mogao upravljati automobilom. Volkswagen je stigao do četvrtoh nivoa.

Štrajk radnika aerodroma u Hamburgu

BERLIN - Zaposleni na aerodromu u njemačkom gradu Hamburgu stupili su u štrajk, zbog čega je otkazano više od 50 letova.

Basilašvili preko Majera do titule u Hamburgu

Gruzijski teniser Nikoloz Basilašvili osvojio je titulu u Hamburgu pobjedom nad Argentincem Leonardom Majerom poslije tri odigrana seta.

Aerodrom u Hamburgu ne saobraća zbog nestanka struje

Zbog nestanka struje, aerodrom u Hamburgu ne saobraća, saopšteno je na zvaničnom Tviter profilu aerodroma.

Najčitanije