Hamburg

Pronađena 1,5 tona kokaina

​HAMBURG - Carinski službenici pronašli su 1,5 tona kokaina u kontejneru na brodu koji je stigao iz Brazila.

Zaboravili tek rođenu bebu u taksiju

HAMBURG - Roditelji u Njemačkoj su zaboravili tek rođenu bebu u taksiju nakon što su iz bolnice stigli pred svoj dom, objavila je hamburška policija.

Automobil udario u trgovački centar u Hamburgu, povrijeđeno devet osoba

HAMBURG - Najmanje devet ljudi povrijeđeno je kada je vozač terenskog vozila izgubio kontrolu i udario u trgovinski centar "Alstertal" u njemačkom gradu Hamburgu.

Samovozeći Golfovi na ulicama Hamburga

Vodeći proizvođači automobila nastoje što brže razviti sistem koji bi u potpunosti autonomno mogao upravljati automobilom. Volkswagen je stigao do četvrtoh nivoa.

Štrajk radnika aerodroma u Hamburgu

BERLIN - Zaposleni na aerodromu u njemačkom gradu Hamburgu stupili su u štrajk, zbog čega je otkazano više od 50 letova.

Basilašvili preko Majera do titule u Hamburgu

Gruzijski teniser Nikoloz Basilašvili osvojio je titulu u Hamburgu pobjedom nad Argentincem Leonardom Majerom poslije tri odigrana seta.

Aerodrom u Hamburgu ne saobraća zbog nestanka struje

Zbog nestanka struje, aerodrom u Hamburgu ne saobraća, saopšteno je na zvaničnom Tviter profilu aerodroma.

Hamburg od danas prvi grad u Njemačkoj bez dizelaša na ulicama

Hamburg je danas postao zvanično prvi grad u Njemačkoj koji je uveo djelimičnu zabranu korištenja dizelskih automobila radi poboljšanja kvaliteta vazduha.

Hamburg smijenio predsjednika i direktora zbog loših rezultata

Njemački fudbalski klub Hamburg zbog očajnih rezultata u Bundesligi odlučio je da smijeni predsjednika Eriberta Bruhagena i sportskog direktora Jensa Toda.

Napad nožem u marketu u Hamburgu, ima mrtvih i ranjenih

HAMBURG - Jedna osoba je ubijena, a nekoliko je povrijđeno u napadu nožem koji se dogodio u supermarketu u Hamburgu, saopštila je policija.

Najčitanije