Hana Huljić

Petar Grašo progovorio o svadbi

Svadba Hane Huljić i Petra Graša privukla je pažnju javnosti koja s jednakim interesovanjem nastavlja da prati svaki korak novopečenih mladenaca.

Hana i Petar se vjenčali u istoj crkvi u kojoj se Danijela udala prvi put

Prošle subote u Splitu je održano famozno hrvatsko vjenčanje godine, a Petar Grašo konačno je izgovorio sudbonosno "da". Ne koleginici Danijeli Martinović, što su mnogi očekivali poslije skoro dvije i po decenije zabavljanja, već mladoj Hani Huljić, sa kojom je u vezi od prošle godine.

Petar Grašo i Hana nose isti nakit kao i Anđelina Džoli

​Burme Hani Huljić (31) i Petru Graši (45) poklonio jedan od trojice kumova, slovenski kuvar Tomaž Kavčič, a iz zlatare otkrili su nam detalje o prstenju.

Vjenčali se Petar Grašo i Hana Huljić

Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se danas u Splitu.

Jelena Rozga pjeva na Grašinom i Haninom vjenčanju

Pomno se iščekuje svadba splitskih pjevača Petra Graše i Hane Huljić. Iako će to biti intimna porodična proslava očekuje se i vesela zabava jer će im zapjevati Jelena Rozga, piše Gloria.

Petar Grašo: Obožavam Huljiće, drago mi je da smo porodica

Između Petra Graše i kćerke Tončija Huljića, Hane Huljić, prošle godine se dogodila ljubav, koja će uskoro biti krunisana brakom, a kasnije i onim najljepšim u životu - bebom.

Grašo: "Živim kao da mi je 23"

Petar Grašo poslao je važnu poruku svojoj brojnoj publici koja željno iščekuje njegove koncerte, a otkrio je i zašto svoj život smatra 'jednom ljepotom'.

Hana Huljić i Petar Grašo čekaju dijete, oglasio se Tonči

Kćerka Tončija Huljića, Hana Huljić čeka svoje prvo dijete sa 14 godina starijim pjevačem Petrom Grašom.

Ženi se Petar Grašo

​Hana Huljić i Petar Grašo vjenčaće se 2022. godine.

Petar Grašo o šalama na račun njegove veze sa Hanom

Pjevač Petar Grašo je u emotivnoj vezi sa Hanom Huljić, kćerkom muzičara Tončija Huljića, a sada je govorio o šalama koje pojedini zbijaju na njihov račun.

Petar Grašo na meti kritika zbog veze sa kćerkom Tončija Huljića

Pjevač Petar Grašo našao se na meti komentara zbog emotivne veze sa 15 godina mlađom Hanom Huljić, sa kojom je uplovio u romansu nakon što je poslije više od dvije decenije raskinuo sa koleginicom Danijelom Martinović.

Huljić: Želim izmamiti osmijeh na sve zabrinutijim licima

Hana Huljić, mlada muzičarka iz Hrvatske, objavila je svoju prvu autorsku numeru pod nazivom "Alisa/Alice", koju je snimila na hrvatskom i engleskom jeziku.

Najčitanije