Hapšenje

Državljanin SAD na letu iz Sarajeva za Zagreb nosio vojnu opremu

SARAJEVO - Na letu iz Sarajeva za Zagreb u nedjelju je uhapšen državljanin Sjedinjenih Američkih Država jer je ilegalno nosio vojnu opremu.

Banjalučanin uhapšen zbog vrijeđanja imama

BANJALUKA - Službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lice čiji su inicijali D.V. iz tog grada jer je iz automobila vrijeđalo vjerskog službenika-imama Islamske zajednice.

Crnogorci uhapšeni u Šibeniku zbog ubistva na Cetinju

​PODGORICA - Službenici hrvatske policije uhapsili su u Šibeniku dva crnogorska državljanina koja Interpol Podgorica potražuje u vezi sa nedavnim događajem na Cetinju, kada je ubijeno jedno, a povrijeđena tri lica.

Uhapšene dvije osobe na prelazima Brod i Orašje

SARAJEVO - Na graničnom prelazu Brod danas je prilikom ulaska u BiH lišen slobode državljanin Hrvatske čiji su inicijali D.L. (40) jer je graničnom kontrolom utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Derventi zbog teške krađe.

Hapšenje u Trebinju: Državljani Hrvatske u autu prevozili deset kilograma droge

TREBINJE - Policijski službenici Policijeske uprave Trebinje su juče u poslijepodnevnim časovima na području Hercegovine zaplijenili 10 kilograma opojne droge skank, oko 1.000 paklica cigareta bez akciznih markica i pronašli ukradeni motocikl, rekao je načelnik ove uprave Siniša Laketa na vanrednoj konferenciji za novinare.

U velikoj akciji u Kruševcu "pala" Jotkina grupa?

KRUŠEVAC - U velikoj akciji policije u Kruševcu uhapšeni su članove tzv. Jotkine grupe, javljaju "Večernje novosti".

Priveden osumnjičeni za paljenje vikendice šefa policije u Brčkom

BRČKO - Granična policija BiH je na Međunarodnom graničnom prelazu Brčko uhapila državljanina Austrije Adnana Pilića zbog počinjenog krivičnog djela paljevina.

Uhapšeni vlasnik i kapetan broda na kojem su se otrovali Italijani

SPLIT - Vlasnik i kapetan broda na kojem su se otrovali italijanski turisti kod Hvara uhapšeni su, saopštila je Splitsko-dalmatinska PU.

Uhapšen prema potjernici KPZ Tuzla

ZVORNIK – A.D. iz Banovića uhapšen je juče oko 13 časova u Bratuncu na osnovu raspisane centralne potjernice, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Tuča u banjalučkom kafiću, uhapšena jedna osoba

BANJALUKA – Policija je u Banjaluci uhapsila E.M. iz Modriče koji se sumnjiči da je sa još jednom osobom pretukao muškarca u banjalučkom kafiću.

Najčitanije