Hapšenje

Državljanin BiH uhapšen u Torinu zbog serije krađa, objavljen snimak jedne pljačke

Državljanin BiH T.D. (35) i Italijan M.N. (42) uhapšeni su u Torinu zbog sumnje da su počinili više krađa na području Pijemonta.

Bjegunac osumnjičen za ubistvo baškario se u apartmanu

ISTOČNO SARAJEVO, TUZLA - Policija je u hotelu "Vučko" na Jahorini uhapsila Tuzlaka Damira Mehića Bibija (42), koji je osumnjičen da je 22. juna 2013. godine, u vatrenom obračunu u centru Tuzle, ubio Emira Džinića i teško ranio Naila Hodžića.

Akcija policije na Jahorini: U hotelu "Vučko" uhapšen Damir Mehić

JAHORINA - Pripadnici MUP-a RS, na zahtjev federalne Uprave policije, sinoć su u hotelu "Vučko" na Jahorini uhapsili jednu osobu.

Uhapšen zbog ratnog zločina protiv civilnog stanovništva

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Doljani 15. januara 2018. godine lišili su slobode Z.G. (1967.), državljanina BiH i Republike Hrvatske.

Akcija policije u beogradskom hotelu, nekoliko lica uhapšeno

BEOGRAD - U hotelu Metropol danas je u policijskoj akciji uhapšeno nekoliko lica.

Uhapšen u vezi sa istragom o nestanku novca u "BH Pošti"

SARAJEVO - Zeničko-dobojska policija uhapsila je danas lice čiji su inicijali A.K, u vezi sa istragom o nestanku novca u "BH Pošti", potvrdila je Srni portparol kantonalnog Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/Aldina Ahmić.

Lažni poštari se krili iza ugašene firme

BANJALUKA - Petorica mladića iz Valjeva uhapšena su zbog sumnje da su varali Banjalučane, kojim su se predstavljali kao radnici pošte i telekoma te prodavali poštanske sandučiće za 20 do 30 maraka.

Muškarac uhapšen sa šest pištolja i četiri kilograma marihuane

SARAJEVO - Muškarac N.A. (37) uhapšen je u Sarajevu zbog sumnje da se bavio trgovinom droge, a pretresom njegove kuće i automobila pronađeno je četiri kilograma marihuane, šest pištolja i 105 komada municije različitog kalibra.

15 kg droge proizveli u centru Banjaluke

BANJALUKA - Više od 15 kilograma marihuane zaplijenjeno je juče u policijskoj akciji u Banjaluci, tokom koje je u centru grada, u jednoj od baraka na Paskulinoj ciglani, pronađena laboratorija za proizvodnju ove zakonom zabranjene biljke!

U Banjaluci uhapšeni prevaranti iz Srbije

BANJALUKA - Tri prevaranta iz Srbije koja su se lažno predstavljala kao radnici Pošta Republike Srpske i prodavala poštanska sandučad uhapšena su večeras u banjalučkom naselju Lauš.

Reklame

Najčitanije