Hapšenje

Osumnjičeni diler preplivao rijeku pa ga našli kod kuće

SANSKI MOST - Pripadnici Policijske stanice Sanski Most priveli su jučer na lokalitetu Mostište, u blizini sela Hrustova, petoricu muškaraca s inicijalima A.H. (25), M.M. (22), H.M. (23), H.S. (19) i H.A. (24) i oni su osumnjičeni za proizvodnju i stavljanja u promet opojnih droga.

U Budvi uhapšen sveštenik iz Srbije

BUDVA - Policija u Budvi uhapsila je danas svešteno lice zbog kršenja privremene mjere Ministarstva zdravlja o sprečavanju širenja korona virusa, a kojom je zabranjeno prisustvo vjernika tokom služenja liturgije.

Pucali na svadbi u Vogošći pa uhapšeni

SARAJEVO - Tri osobe su uhapšene nakon što je danas oko 14.20 sati obaviještena policija Kantona Sarajevo da je došlo da upotrebe oružja na lokalitetu ulice Miholjići, Opština Vogošća.

Uhapšen Vlaseničanin za kojim je raspisana potjernica

ZVORNIK - Pripadnici Policijske stanice Vlasenica uhapsili su muškarca M.M. iz ovog grada, zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prijedorčanin uhapšen zbog sumnje da nije poštovao kućnu izolaciju

PRIJEDOR - D.G. iz Prijedora uhapšen je zbog sumnje da nije poštovao kućnu izolaciju koja mu je određena zbog sprečavanja širenja virusa korona, te se protivno zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije kretao na javnom mjestu.

Uhapšena četiri policajca iz Gradiške

BANJALUKA - Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Gradiška uhapsili su pripadnike PU Gradiška V.G., B.Š., N.D. i R.S. zbog sumnje da su primali mito.

Uhapšen u Banjaluci na osnovu raspisane potrage

BANJALUKA – Banjalučka policija uhapsila je juče I.J. za kojim je bila raspisana potraga, saopštili su iz Policijske uprave Banjaluka.

Uhapšen zbog prijetnje da će baciti bombu na sud u Gradišci

GRADIŠKA – Policija je u Gradišci uhapsila S.B. zbog sumnje da je prijetio da će baciti bombu na sud.

Graničar osumnjičen da je uzeo novac i pustio osobe sa zaraženog područja u BiH

SARAJEVO - Pripadnik Granične policije BiH na prelazu Brčko uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo primanje dara i drugih oblika koristi.

Na londonskom aerodromu uhapšen Dragutin Hajdu iz Vukovara

BEOGRAD - Britanska policija je na londonskom aerodromu "Hitrou" uhapsila Dragutina Hajdu (70), rodom iz Vukovara, najvjerovatnije na osnovu međunarodne potjernice hrvatskog pravosuđa zbog navodnog ratnog zločina nad civilima u ratu 1990-ih godina na području Vukovara, saopšteno je danas iz Dokumentaciono-informacionog centra "Veritas".

Najčitanije