Hari Poter

Udala se junakinja "Harija Potera" Boni Rajt

Koliko god se možemo zavaravati da glumačku postavu Harija Potera čini grupa ljudi koji su vječni adolescenti, u stvarnosti su glumci koji su dali život sagi posvećenoj čarobnjaku s ožiljkom u obliku munje sada odrasli.

Hagrid iz filma "Hari Poter" postao samotnjak, živi u štali

Škotska zvijezda Robi Koltrejn, javnosti najpoznatiji kao Hagrid iz "Harija Potera", a nešto starijima i iz britanskog policijskog sitkoma "Cracker", svakako se obogatio kao jedan od glavnih likova franšize o "magičnom dječaku". Međutim, ovaj glumac, koji će krajem marta napuniti 72 godine, uopšte ne živi kao selebriti.

Objavljen specijal povodom 20. rođendana "Harija Potera"

HBO Max je predstavio dugo očekivani specijal "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" koji je ujedinio glumce i producente tog popularnog filmskoj serijala.

Novi trejler za specijal o Hariju Poteru

Objavljen novi trejler za specijal "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts", koji će imati premijeru na kanalu HBO maks 1. januara 2022. godine.

Zvijezda Harija Potera ne prestaje da iznenađuje Instagram objavama

Ako postoji jedna stvar koju Tom Felton, zvijezda Harija Potera, zna da radi, to je prisutnost na društvenim mrežama.

Prvo izdanje "Harija Potera" prodajnom cijenom oborilo svjetski rekord

Prvo izdanje "Harija Potera" prodato je u Sjedinjenim Američkim Državama za 471.000 dolara, a aukcionari su saopštili da je to svjetski rekord za djelo iz beletristike iz 20. vijeka.

Objavljen trailer ponovnog okupljanja ekipe filma "Hari Poter"

Objavljen je prvi tizer za dugoočekivano okupljanje glumačke postave "Harija Potera", koje će moći da se pogleda na HBO Max i Sky.

"Hari Poter Reunion": Magični svijet čarobnjaštva živ i nakon 20 godina

Kao da je juče bilo kada smo prvi put stigli na peron devet i tri četvrtine i ukrcali se na "Hogvorts ekspres", a prošlo je zapravo 20 godina od premijere prvog filma o malom čarobnjaku Hariju Poteru, koji je nastao u mašti slavne književnice Džoan Ketlin Rouling.

Robin Vilijams želio ulogu u filmovima o Hariju Poteru

Robin Vilijams je želio da igra Remusa Lupina u franšizi o Hariju Poteru, tvrdi reditelj Kris Kolumbus.

Nova igrica dozvoljava igračima da se izjasne kao transrodni

Nova video-igra najavljena za 2022. godinu, bazirana na romanima o Hariju Poteru britanske književnice Džoane K. Roling, po svemu sudeći dozvoljavaće igračima da se izjasne kao transrodni likovi.

Omađijan i Kim Džong Un: Hari Poter stiže u Sjevernu Koreju

Sjeverna Koreja je prihvatila knjige iz serijala "Hari Poter", Džoane K. Roling, 23 godine nakon što je objavila prvo djelo.

Porodila se supruga popularnog glumca iz filma o Hariju Poteru

Rubert Grint glumac, koji je svjetsku slavu stekao ulogom Rona Vizlija u serijalu filmova o Hariju Poteru, postao je otac!

U Budimpešti otvoren kafić inspirisan Harijem Poterom

Ukoliko ste ljubitelj Harija Potera a još niste imali priliku da posjetite Hogvorts ne očajavajte, u Budimpešti je otvoren novi kafić čija je tematika čarobni svijet Hogvortsa.

Hari Poter stiže u domove na novoj zabavnoj platformi

Književnica JK Rouling je najavila pokretanje novog internetskog projekta za sve zaljubljenike u Harija Potera koji donosi čarobne poslastice za svu djecu i roditelje svijeta kako bi bili okupirani tokom zatvaranja u svoje domove.

Dan Harija Potera: Za uspjeh nije dovoljan samo čarobni štapić

​Ono što je za bejbi bumere bila saga "Zvjezdani ratovi", to je za milenijalce "Hari Poter". Svijet čarobnjaka, ali prije svega priča o prijateljstvu i arhetipska borba između dobra i zla, omađijali su svijet još 1997. Ta magija traje i dan-danas. Prvi četvrtak u februaru rezervisan je za Poteromaniju.

Najčitanije