Hari Poter

Omađijan i Kim Džong Un: Hari Poter stiže u Sjevernu Koreju

Sjeverna Koreja je prihvatila knjige iz serijala "Hari Poter", Džoane K. Roling, 23 godine nakon što je objavila prvo djelo.

Porodila se supruga popularnog glumca iz filma o Hariju Poteru

Rubert Grint glumac, koji je svjetsku slavu stekao ulogom Rona Vizlija u serijalu filmova o Hariju Poteru, postao je otac!

U Budimpešti otvoren kafić inspirisan Harijem Poterom

Ukoliko ste ljubitelj Harija Potera a još niste imali priliku da posjetite Hogvorts ne očajavajte, u Budimpešti je otvoren novi kafić čija je tematika čarobni svijet Hogvortsa.

Hari Poter stiže u domove na novoj zabavnoj platformi

Književnica JK Rouling je najavila pokretanje novog internetskog projekta za sve zaljubljenike u Harija Potera koji donosi čarobne poslastice za svu djecu i roditelje svijeta kako bi bili okupirani tokom zatvaranja u svoje domove.

Dan Harija Potera: Za uspjeh nije dovoljan samo čarobni štapić

​Ono što je za bejbi bumere bila saga "Zvjezdani ratovi", to je za milenijalce "Hari Poter". Svijet čarobnjaka, ali prije svega priča o prijateljstvu i arhetipska borba između dobra i zla, omađijali su svijet još 1997. Ta magija traje i dan-danas. Prvi četvrtak u februaru rezervisan je za Poteromaniju.

Knjige o Hariju Poteru skuplje u SAD jer se štampaju u Kini

Izdavačka kuća "Blumsberi pablišing" postala je neočekivana žrtva aktuelnog trgovinskog rata između Amerike i Kine pošto su knjige o Hariju Poteru koje objavljuje poskupjele na tržištu SAD jer se štampaju u Kini.

Uz novu igricu ovog ljeta svi postaju Hari Poter

Od ekipe koja je zaludjela svijet igrom "Pokemon GO" sada stiže nova igra sličnog sadržaja, ali u Hari Poter univerzumu.

Stižu četiri nove knjige o Hariju Poteru

Autorka serijala romana o dječaku čarobnjaku Hariju Poteru, spisateljica Džoana Rouling, najavila je četiri nova nastavka knjige o svom najpoznatijem junaku.

Poljski sveštenici spaljivali knjige o Hariju Poteru

Grupi katoličkih sveštenika i vjernika zasmetalo to što poznati dječak čarobnjak koristi magiju.

Sveštenici spalili knjige o "Hari Poteru"

VARŠAVA - Katolički sveštenici u Poljskoj spalili su knjige za koje tvrde da predstavljaju svetogrđe, uključujući nastavke iz serijala fantastike "Hari Poter" britanskog autora Džej Kej Rouling.

Najčitanije