Hari Poter

Objavljen specijal povodom 20. rođendana "Harija Potera"

HBO Max je predstavio dugo očekivani specijal "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" koji je ujedinio glumce i producente tog popularnog filmskoj serijala.

Novi trejler za specijal o Hariju Poteru

Objavljen novi trejler za specijal "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts", koji će imati premijeru na kanalu HBO maks 1. januara 2022. godine.

Zvijezda Harija Potera ne prestaje da iznenađuje Instagram objavama

Ako postoji jedna stvar koju Tom Felton, zvijezda Harija Potera, zna da radi, to je prisutnost na društvenim mrežama.

Prvo izdanje "Harija Potera" prodajnom cijenom oborilo svjetski rekord

Prvo izdanje "Harija Potera" prodato je u Sjedinjenim Američkim Državama za 471.000 dolara, a aukcionari su saopštili da je to svjetski rekord za djelo iz beletristike iz 20. vijeka.

Objavljen trailer ponovnog okupljanja ekipe filma "Hari Poter"

Objavljen je prvi tizer za dugoočekivano okupljanje glumačke postave "Harija Potera", koje će moći da se pogleda na HBO Max i Sky.

"Hari Poter Reunion": Magični svijet čarobnjaštva živ i nakon 20 godina

Kao da je juče bilo kada smo prvi put stigli na peron devet i tri četvrtine i ukrcali se na "Hogvorts ekspres", a prošlo je zapravo 20 godina od premijere prvog filma o malom čarobnjaku Hariju Poteru, koji je nastao u mašti slavne književnice Džoan Ketlin Rouling.

Robin Vilijams želio ulogu u filmovima o Hariju Poteru

Robin Vilijams je želio da igra Remusa Lupina u franšizi o Hariju Poteru, tvrdi reditelj Kris Kolumbus.

Nova igrica dozvoljava igračima da se izjasne kao transrodni

Nova video-igra najavljena za 2022. godinu, bazirana na romanima o Hariju Poteru britanske književnice Džoane K. Roling, po svemu sudeći dozvoljavaće igračima da se izjasne kao transrodni likovi.

Omađijan i Kim Džong Un: Hari Poter stiže u Sjevernu Koreju

Sjeverna Koreja je prihvatila knjige iz serijala "Hari Poter", Džoane K. Roling, 23 godine nakon što je objavila prvo djelo.

Porodila se supruga popularnog glumca iz filma o Hariju Poteru

Rubert Grint glumac, koji je svjetsku slavu stekao ulogom Rona Vizlija u serijalu filmova o Hariju Poteru, postao je otac!

Najčitanije